wu 26.10.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 no ja byłam od razu w dzienniku ale nie było bardzo to wszystko ładnie wygląda mnie się kominek podobuje a jak masz zamiar go wykończyć ostatecznie bo ja cierpię na ciężką sklerozę i nie wiem czy mówiłaś czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.10.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 ostatecznie górna część będzie pomalowana na jasno - tak jak kolor ścian.. a dolna będzie wykończona tynkiem struklturalnym grabionym poziomo w kolorze ciemnobrązowym.. mnie się nie widzi na nadbudówka na wysokiej częśći.. niestety bez niej się nie dało, bo obudowa byłaby za blisko rury.. zastanwiam się czy nie zabudować też reszty szczerze mówiąc to wyszłoby idealnie, gdyby wkład był o 5 cm niżej.. ale może znów nie byłoby to wygodne echhh.. najwyżej będę mężowi głowę suszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Skabusia dobrze będzie bo tam też zawsze możesz coś pokombinować z kolorem i strukturą jakby Ci już tak bardzo przeszkadzało ale taka półeczka moze być wykorzystana na coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.10.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 nie nie wusiu ja piszę o tym pionowym "cóś" chyba poszerzę tę wysoką część tak, żeby wchłnęła "cóś".. gdybym ją miała zostawić to poprawej stronie dałabym jaiś szablon.. no chyba, że zawiesze na "cósiu" nasz portret ślubny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Skabusia no ja wiem o czym piszesz i dalej uważam że dobrze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.10.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 w takim razie ciszę się, ze tak uważasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.10.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Hejka Jestem zaskoczona ze wykladzina wychodzi drozej od paneli Pewnie jeszcze nie raz przy wykonczeniowce wystawie galy Skabus wg mnie wysokosc kominka moze byc jedynie co mi jakos tak dziwnie wyglada to ta gorna zabudowa taka "polamana" Patrzac centralnie na kominek jest on taki niesymetryczny.Ja bym zabudowala ten kawalek sciany od strony tv ale moze Ty specjalnie tak to "pokombinowalas" Ja za kilka dni znow bede miala przestoj bo murarz zaczal kolejny domek i nie ma czasu w tym tygodniu na moje kominy i scianki na pietrze -wrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.10.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witaj Skabuniu! Wpadłam wypowiedzieć się w kwestii kominka - wg mnie powinnaś wyrównać tą ścianę, tak jak masz na wizualizacji. Za dużo tam się teraz dzieje i nie wygląda to zbyt dobrze... A panele ślicznie się prezentują - właśnie taką jaśniutką górę widzę u siebie w przyszłości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.10.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Tak dużo tu mówicie o kominku i wizualkach... że może ja też mogę ładnie poprosi o hasełko? Drinia dobrego zrobię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 rasia kominek i panele w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 rasia kominek i panele w dzienniku Wiem Efilko, ale nie widzę nigdzie wizualek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 a to stare dzieje jednym słowem chcesz hasełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 a to stare dzieje jednym słowem chcesz hasełko Nioooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.10.2009 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 no i o to mi właśnie chodziło właśnie ta "nadbudówka" tak mi się nie podoba.. kominkowy tak to wykombinował, bo nie chciałam poszerzać tej górnej zabudwoy, żeby mi za dużo przestrzeni nie zabierała.. ale trudno.. muszę to zmienić, bo już mi obrzydło rasia za dobrego drinia to ja wszystko dam (leci na PW) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.10.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 skaba, podłogi bardzo mi sie podobają i też zamierzam górę mieć w podobnej kolorystyce. Parapety cudowne co do kminka to mam niestety mieszane uczucia: może być dobrze albo nie Może warto wrzucić jakąś wizualkę...Te trzy róże płaszczyzny jakoś w tej chwili mnie nie przekonują...ale ja łatwo daję się przekonać.. powodzenia życzę z tymi schodami to świtna niespodzianka - trzymam kciuki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.10.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 no i widzicie jak mi się przydałyście!!! panowie już poinformowani, że mają przebudować kominek.. nawet mąż nie protestował.. może dlatego, że jak go znam to podczytał co piszecie o kominku.. no i przynajmniej teraz nie będzie twierdził, że to ja jestem dziwna i się czepiam.. wszytskie jesteśmy dziwne! w grupie raźniej miałam jutro jechać do Poznania, a tu synio się rozłożył.. ale na szczęście odpuścili mi ten wyjazd - jutro siedzę w domku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dobry wieczór o la la niedługo parapetówka fajnie że schody zaraz będą znowu trza będzie lecieć oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 i zdrówka dla Bartusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.10.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ja tez jutro mam labe Mam nadzieje ze synek szybko dojdzie do siebie i nie zdazy zarazic siostrzyczki. Skabus jakiej szeroksoci i wysokosci masz okno w dolnej lazience?Mialam miec 60 cm ale jak zwykle murarze zrobili po swojemu i zostawili otwor 90 twietrdzac ze przez taka 60 bedzie mi bardzo malo swiatla wpadac (rama i te sprawy) WOlalabym zwezic to okno bo wtedy bede miala dluzsza sicanke gdzie ma stac prysznic ale wole sie upewnic czy wlasnie u Ciebie jest okno o takiej szerokosci Gdyby titaj zajrzala jeszcze mario31 to tez do niej kieruje takie pytanie bo z tego co pamietam tez chyba miala 60? Tak bardzo cieszylam sie ze przyszli i wsytartowali z dachem czyli niedlugo przykryje swoj domek a dzis okazalo sie ze murzarz do 2 tyg nie moze przyjsc podmurowac kominow i zrobic scianek na poddaszu bo ma pilniejsza robote Znow bedziemy stac z budowa i teraz to juz jestem pewna ze nie uciekne przed zima Skabunia Ty pewnie troszke przystopowalabys swoich a ja pogonila wiec mozemy sie na chwilke zamienic Bardzo fajna niespodzianke zrobili Ci panowie od schodow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.10.2009 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 kakusku ja miałam otwór 60x120.. czyli okno jest znacznie węższe.. nie mówiąc już o szybie.. ale wg mnie jest wystarczająco światła jak na łazienkę.. zreszta i tak musze to okno przecież czymś zastawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts