anjamen 28.10.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Oj Izuniu zdrowka dla dzieciaczkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 28.10.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a czy ja mogę nieśmiało poprosić o przepustkę do albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.10.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Dzieki Jasne ze wystarczajace-ja najchetniej wydluzylabym sobie jeszcze bardziej to okienko ale nie pasowaloby wtedy do okna w kotlowni wiec chyba tez zostawie wysokie na 120 cm.Mysle dac tam taka szybe z "wzorkami" zeby nie trzeba bylo nic wieszac w tym oknie a zarazm czlowiek nie czul sie skrepowany ze ktos go podglada W sumie nad tym jeszcze dumam bo jakies zaluzje (nie chce firanki) tez moglyby byc.Wydaje mi sie ze mario tez ma te szerokosc tylko nieco dluzsze okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 28.10.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 szczęściara ! myślę o schodkach żeby fachowcy częściej nam robili takie niespodzianki tego życze sobie i wam Iza mam pytanie odnośnie wejścia i tarasu bo widze że ty tam narazie nie masz nic przygotowane, jak to planujecie zrobic tak samo jak wg projketu ? czy jakoś inaczej u nas będą w tym tyg to przygotowywać tzn wylewać schodki przed domem i taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 dzień dobry Izunia jak dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.10.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Skabunia, ale Ci fajnie z tymi schodkami! Jak tylko będę w M zamawiać firanki to wpraszam się na oglądanko! A jak tam dzieciaczki po wizycie u lekarza..? Kakusku odpowiadając na Twoje pytanko to moje okienko ma dokładnie 60 cm szeroskości i 160 wysokości. Jest umieszczone równiutko 60cm od podłogi. Osobiście uważam, że taka szerokość jest wystarczająca. Na Twoim miejscu bym je zwęziła i zostawiła sobie więcej miejsca na kabinę prysznicową. A co do szyby to polecem zrobienie od razu matowej szybki, przez którą nic nie widać, a światło wpada, no i pasuje do wszystkich kafli! Tu masz fotkę jak to moje okno dokładnie wygląda: http://img260.imageshack.us/img260/9508/obraz078.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 28.10.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Aniu jak TY masz pięknie!!!! Zazdroszcze tego grzejnika- ja mam na ściance kolankowej, która jest dość wysoka ale i tak nie moge znależć żadnego do le rabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.10.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Ania dziekuje-swietne te okno.Przekonalyscie mnie do takiej szerokosci i nie dam sie omotac murarzom>przestana robic to co im pasuje bo w projekcie byla wlasnie "60" Szkoda ze nie moge znizyc jeszcze bardziej parapetow (chyba bede miala okolo 110 cm ale za to w jadalni bede miala tak niziutko Przy zblizeniu wydaje sie ze chyba masz wlasnie zamontowana taka matowa szybke co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.10.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Moniu dziękuję, ale tam nic takiego nie ma... Kakusku moim zdaniem taka szerokość jest wystarczająca i okno 'zgrabnie' wygląda. Mam dwie 90-tki w wykuszu w jadalni (zobacz sobie w mojej galerii, bo nie chcę Skabuni zaśmiecać komentarzy) i uważam, że to już jest dość duże okno... A szyba jest matowa i w łazience i obok w garderobie, żeby mnie sąsiad na golasa nie podglądywał, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.10.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 u nas okno jeszcze węższe i na dodatek krótsze (50x120) i nie narzekam na brak światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a ja w ogóle nie mam okna w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.10.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 synio rozłożony totalnie.. wirusówka z wszelkimi przypadłościami.. córci już z nosa cieknie, więc tylko patrzeć.. zresztą nawet nie czekam - leczę ich w pakiecie.. kakusku ja do okienka w łazience chciałąbym dać drewniane żaluzje.. zobaczymy jak się sprawdza.. szyby innej dać nie mogłam, bo okienko łazienkowe to jedno z trzech i od zewnątrz by to wyglądalo nie teges.. natuś taras nie jest wylany, bo mieliśmy w planie zrobić go z kostki klinkierowej.. ale przyznam, że teraz mam ochote na drewno.. zobaczymy an wiosnę z przodu będzie kostka.. ale zwykła- taka jak na podjeździe.. marysiu koneicznie musisz do mnie zajrzeć.. teraz o niebo lepiej już to wygląda monia rozejrzyj się za tym grzejnikiem - na peno coś znajdziesz, bo jest spory wybór.. masz jakies szczególne wymagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.10.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 kominek przebudowany!! dzięki wygląda o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.10.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 pokazuj natentychmiast!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 28.10.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 no właśnie pokaż pokaż !!!! czyli przy wejściu nie będziesz mieć schodków ? bo tam teraz też macie dość sporą różnice przy wejściu, ale czy to będziecie wyrównywać , nadsypywać czy jednak schodki jakieś robicie ? mojemu mężowi ostatnio też się zachciało drewnianego tarasu ,no ale to jeszcze zobaczymy bo coś nam się ostatnio często zmieniają nasze założenia cały czas chciałam płytki w salonie a teraz zmieniłam zdanie i chce mieć jakieś deseczki , parkiet zobaczmy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.10.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 czy zdziwi was gdy powiem, że nie zabrałam aparatu?? będę tam jeszcze dzisiaj, ale może lepiej poczekam aż panowie go wymuskają, bo teraz widać te wszytskie łączenia i trzeba mieć niezłą wyobraźnie coby zobaczyć w nim arcydzieło architektury nowoczesnej jakim niewątpliwie sie stał natka schodki będą tak jak w projekcie - stąd obecna różnica terenu, ale będą zrobione z kostki - dlatego nie mamy nic wylanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.10.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 no wiesz.... chcemy bryle obejrzec a nie laczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.10.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 totez może lepiej poczekam az się bryła z łączeń wyłoni będę na budowie po 22giej.. jak będzie wyglądał w miarę to cyknę foteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 28.10.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ja poczekam na skończony kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.10.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 to pewnie jeszcze chwilkę potrwa, bo nie kupiłam jeszcze tynku na tą dolną część.. zreszta dłubusie zajęli się płytkami i o niczym innym nie chcą myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts