skaba 28.10.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 zrobiłam zdjęcia kominka, ale kompletnie nic na nich nie widać, bo płaszczyzny są w różnych kolorach i nadal widać trzy.. a zatem - cierpliwości! a na osłodę - tyle mam kafli na podłodze: http://i37.tinypic.com/14mw0u0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 aaaaaaa czemu tek kafelek w taki ząbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.10.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 bo w ząbek łączy się z drewienkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.10.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 zeszło nam trochę dzisiaj z wyznaczaniem tego ząbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 eeeeeeeeee a czemu tak i to jeden ząbek czy więcej bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.10.2009 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a ty pytasz mnie o ten mały malutki ząbeczek?? bo jesli tak to po prostu jeszcze nie wklejony kafel.. chłopaki robia tak, że najpier lecą całymi, a potem robia docinki - żeby maksymalnie materiał wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 no to wiesz się dogadałyśmy no też właśnie się dziwiłam po co taki ząbeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.10.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 kominek przebudowany!! dzięki wygląda o niebo lepiej Jak to miło gdy inwestorka jest zadowolona...! Super, że już lecą z płytkami! A kiedy górna łazienka? I co dobrałaś Skabuniu do tych białych kafli w górnej łazience..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.10.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Maja troche zabawy z tymi kaflami no ale jak inwestorka "wymysla" zabki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 dzień dobry jak dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 29.10.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Dzień dobry i dziękuje , jeszcze raz za odpowiedź coś ciężko kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.10.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 ale ladne kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.10.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 skabuniu masz najładniejsze kafle na forum i co z tą fugą? wydaje mi się że z mapei jaśmin najlepszy. ja jeszcze będę się rozglądać za ceresitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.10.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 cieszę się, że kafle się podobają! no ba! najlepszy spec od wyszukiwania je wyszukał i mi w Max Flizie palcem pokazał gdyby nie ta efi..echhh.. szkoda myśleć efilo fugi nie pojechałam oglądać, bo.. pojechałam do pracy.. na godzinkę, a zeszło 6 godzinek zadanie przełożone na jutro.. napiszę co wymysliłam marysiu położą podłogę na dole i wskakują do górnej łazienki.. a na podlogę będą.. o zgrozo.. białe kafle ale fuge planuję dać szarą.. i do tego drewienka.. zobaczymy co z tego wyjdzie kakusku inwestorka ciągle coś wymyśla.. ale kocham tych chłopaków za to, że cierpliwie znoszą te moje wymysły, a nawet sami zachęcają - bo im zależy na tym, żebym była zadowolona.. no toż i jestem po wczorajszej akcji z kominkiem zapytali mnie dzisiaj czy nowy kominek podoba się moim doradcom, czy zmieniamy a tyle ile cierpliwości wykazali przy szukaniu idealnego punktu, z którego trzeba zacząć układanie dekoru nawet ja chciałam już odpuścić.. ale byłam tam przed chwilą i jestem bardzo zadowolona z efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 a my nie bo nie widzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.10.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 a bo jeszcze nie ma co oglądać będę jak zwykle wieczorkiem to cyknę.. albo będzie jutro pakiet ze schodami.. trzymajcie kciuki za te schody, bo mam jakieś czarne wizje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.10.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 skabuniu trzymam kciuki co by im szybko poszło a co do białych kafli... to u mnie będzie podobnie tylko... szara się sama zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.10.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Skabuniu a gdzie się powinniśmy dopatrzeć tego dekoru, bo ja ślepotka jestem...?! A skąd znowu czarne wizje ze schodkami w roli głównej...!? No i jeszcze napiszę, że łazienka górna zapowiada się smakowicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Skaba, jakie czarne wizje?? Przecież same najlepsze, sprawdzone w boju ekipy u Ciebie pracują Te chłopaki to złotka, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.10.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 kasia ja bym cię za te moje złotka ozłociła mają do mnie świętą anielską cierpliwość ale nie wiem czy oni ci będą na ulicy dzień dobry mówić za to, że dałas mi do nich numer moja szwagierka już ich zaklepała o schodach marudze, bo schody mam źle wylane i nie wyjdzie to tak jak bym chciała tzn. obawiam się, że tak nie wyjdzie.. trudno.. kiedyś wymienię je na samonośne... jak dzieciaki dorosną efilko u mnie też by się zrobiła.. więc fakty uprzedzam.. że niby tak ma być marysiu no i jak tu wytłumaczyć, gdzie jest dekor.. na tym zdjęciu to raczej go nie dojrzysz.. przy kiepskim świetle jest robione, a dekor widac tylko w odpowiednim świetle.. postaram się jutro go uchwycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts