Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

cieszę się, że kafle się podobają! no ba! najlepszy spec od wyszukiwania je wyszukał i mi w Max Flizie palcem pokazał :D gdyby nie ta efi..echhh.. szkoda myśleć :D

efilo fugi nie pojechałam oglądać, bo.. pojechałam do pracy.. na godzinkę, a zeszło 6 godzinek :roll: zadanie przełożone na jutro.. napiszę co wymysliłam

marysiu położą podłogę na dole i wskakują do górnej łazienki.. a na podlogę będą.. o zgrozo.. białe kafle :-? ale fuge planuję dać szarą.. i do tego drewienka.. zobaczymy co z tego wyjdzie :roll:

kakusku inwestorka ciągle coś wymyśla.. ale kocham tych chłopaków za to, że cierpliwie znoszą te moje wymysły, a nawet sami zachęcają - bo im zależy na tym, żebym była zadowolona.. no toż i jestem :D po wczorajszej akcji z kominkiem zapytali mnie dzisiaj czy nowy kominek podoba się moim doradcom, czy zmieniamy :lol: :lol: a tyle ile cierpliwości wykazali przy szukaniu idealnego punktu, z którego trzeba zacząć układanie dekoru :roll: nawet ja chciałam już odpuścić.. ale byłam tam przed chwilą i jestem bardzo zadowolona z efektu :D :D :D

kasia ja bym cię za te moje złotka ozłociła :D :D :D mają do mnie świętą anielską cierpliwość :D :D ale nie wiem czy oni ci będą na ulicy dzień dobry mówić za to, że dałas mi do nich numer :lol: :lol: :lol: moja szwagierka już ich zaklepała :D

o schodach marudze, bo schody mam źle wylane i nie wyjdzie to tak jak bym chciała :cry: :cry: tzn. obawiam się, że tak nie wyjdzie.. trudno.. kiedyś wymienię je na samonośne... jak dzieciaki dorosną :wink: :wink:

efilko u mnie też by się zrobiła.. więc fakty uprzedzam.. że niby tak ma być :wink:

marysiu no i jak tu wytłumaczyć, gdzie jest dekor.. na tym zdjęciu to raczej go nie dojrzysz.. przy kiepskim świetle jest robione, a dekor widac tylko w odpowiednim świetle.. postaram się jutro go uchwycić :D