kaśka maciej 29.10.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Skaba, pan przykryje pięknym drewnem schody i zapomnisz, że są coś tam coś tam Daj jeszcze hasło i linka do galerii, bo mi gdzieś wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Skabusia już jest wieczorek jest tam co nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.10.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 zasnęłam ale byłam dzisiaj - zdjęć nie ma, bo chata cała rupieciami zawalona.. ale powiem tyle - odetchnęłam z ulgą panowie zapinkalają aż miło.. a spać nie mogłam, bo: po pierwsze - rozmawiałam wczoraj z panem schodowym, który powiedział mi, że zrobił pierwszy stopień i wydaje mu się, że nic nie da się już z tym pokombinować - co oznaczało, że pierwszy stopień może miał około 20cm wysokość wysłałam dzisiaj męża z hasłem, że gdyby tak to wychodziło to ma szaty rozedrzeć i leżeć na schodach coby nie montowali - robimy nowe schody.. no i okazało się, że pan sobie całkowiecie źle ten stopień wymierzył.. jutro mają poprawić, ale będzie dobrze po drugie - prosiłam go, żeby mi przywiózł próbkę schodów, bo chciałam porównać z całą resztą.. jak zobaczyłam próbkę to prawie zemdlałam.. rudy z drobniutkimi paskami - mieliśmy kiedyś kiedyś takie rude meble w pełnym połysku.. koszmar okazało się, że pan pomylił kawałki..ufff.. schody wyszły po mojej myśli może jeszze dzisiaj po nich pocjodzę, bo panowie twierdzą, że jeszcze dziś poręcz zamontują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 super skabuniu pamiętaj o mnie. choć widzę że tu konflikt interesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.10.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 skabuś a już myślałm, że Twoje czarne myśli co do schodów się ziściły ... dobrze, że to tylko drobne pomyłki!!! ja miałam obawy przed montażem kuchni a wyszło dużo lepiej niż się spodziewałam. Byłam pewna podłogi a tu taki numer wyszedł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.10.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 efilko pamiętam kochana! nawet dzisiaj im przypominałam nie ma konfliktu interesów, bo oni u mnie już nie mają za wiele do zrobienia, a z samym malowanem aż tak mi się nie spieszy.. zresztą maluje i tak jeden z nich, a kafle kładzie dwóch pozostałych.. obawa jest tylko taka, że przed końcem październiak mieli wejść na inną robotę, a tu u nas zeszło im dłużej niż myśleli.. i teraz drżą czy z tamtej budowy do nich nie zadzwonią.. bo mojej szwagierce to i tak się nie spieszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.10.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Sakbunia moze Ty juz mysl tylko pozytywni zeby nie sciagach nawet takich pomylek.Zawalu mozna dostac Justynko a co mialas z ta podloga bo niekojarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.10.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Justynko a co mialas z ta podloga bo niekojarze? przyjechał Duszek z ekipą i w ten sam dzień dostarczyli parkiet ... i okazało się, że zły nam przywieźli teraz czekamy aż wyprodukują taki jak chciałam i 9tego ma przyjść już ten właściwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 efilko pamiętam kochana! nawet dzisiaj im przypominałam nie ma konfliktu interesów, bo oni u mnie już nie mają za wiele do zrobienia, a z samym malowanem aż tak mi się nie spieszy.. zresztą maluje i tak jeden z nich, a kafle kładzie dwóch pozostałych.. obawa jest tylko taka, że przed końcem październiak mieli wejść na inną robotę, a tu u nas zeszło im dłużej niż myśleli.. i teraz drżą czy z tamtej budowy do nich nie zadzwonią.. bo mojej szwagierce to i tak się nie spieszy.. aaa no ja o szwagierce może gdzieś w trakcie uda im się podgonic na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.10.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 będę im wiercić dziurę w brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.10.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Skabus a pokazesz schodki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Skabunia chwal sie schodami i kominkiem Faktycznie Justynko czytalam o perypetiach z drewnem ale jakos nie skojazylam ze o Tym mowisz [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 dobry wieczór Skabusia no nie bądź taka no pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 31.10.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 leżę powalona jakimiś paskudnymi wirusami.. ledwo zipię podobno dzisiaj mają schody skończyć - oprócz montażu szyby, bo ta będzie dopiero wymierzana.. zobaczę czy mąż przyniesie jakieś fotki.. zresztą wyjścia nie ma.. musi przynieść, bo ja też muszę oko nacieszyć.. tyle, że na razie go nie puszczam, bo chciałam się trochę w łóżku powygrzewać.. jutro mamy z głowy - cała rodzina w łóżeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 31.10.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 skabuś wracajcie szybko do zdrówka...ja też chora i chyba zostanę w domu na święta a męża samego wyślę. nie chce mi się jechać do jego rodziny i mam dobrą wymówkę z tą chorobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 31.10.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 A u nas juz zaczelo sie wariactwo .Od rana zaiwanialam piekac oponki a teraz szybko lece na chwilke do biura bo jak tylko zacznie sie sciemniac ruszam z dzieciakami po domach za cukierami Wracajcie szybko do zdrowia !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 oponki? o rajciu... mniam... jaka szkoda że u nas nie ma takiej tradycji.... a może to i dobrze? kurujta się babeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.11.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 u mnie wczoraj byli przebierańcy.. wstyd się przyznać, ale nie otworzyłam im, bo po całodziennym leżeniu w łóżku z potężą gorączką to ja mogłam ich przestraszyć oczywiście święto mam z głowy.. leżymy wszyscy.. wrzucę zdjęcia schodów.. nie obyło się bez małego problemu.. panowie wiercąc ostatnią dziurkę w słupku coś tam spinkolili i słupek pojechał do poprawki.. będzie w poniedziałek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.11.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Skabuniu schodki wyszły super! Widzę, że Kasia będzie się czuła w Twoim domku jak u siebie, hehe! W sumie ja po części też...! Jeden słupek to pestka - w poniedziałek będzie już po sprawie. A możesz napisać co Ci źle wylali w tych schodach..? I czy dobrze widzę, że na górnym holu masz płytki..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.11.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 ciesze się, że się podobają.. Kasia ma inne drewno na tych schodach, ale barierki mamy takie same w sumie schody były w całości źle wylane.. nie wiedzieć czemu panowie założyli, że obłożymy je płytkami.. albo panelem trochę się nakombinowaliśmy, żeby wyjść na prostą, a i to nie wiem czy się udało - nie byłam jeszcze na budowie na górnym holu będzie ten sam panel co w pokojach.. na razie jest jeszcze sama wylewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts