wu 01.11.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 dzień dobry a nie mogłabyś pisać gdzie wrzuciłaś bo jakoś zobaczyć nie mogę kuruj się bo do soboty niedaleko aaa może wpdaniesz na kawkę we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.11.2009 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 wusiu wrzuciłam do galerii.. do wtorku to się za nic nie wykuruję rozebrało mnie maksymalnie.. ja zazwyczaj choruję bezgorączkowo, a teraz mam 39 - z okresowymi przerwami zaraz po zarzuciu medykamentu na gorączkę, co wykorzystuję na siedzenie w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 aaaaaaaaaaaaa w które miejsce co no to chociaż do soboty się pozbieraj noooo i powiedz że jeszcze hasło zmieniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.11.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 wusia no i gdzie te achy i och?? hę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 aaaaaa głos mi odebrało schodki bardzo ładne i kolor i cała reszta a barierka jeden z moich faworytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.11.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 no! usatysfakcjonowana jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 no ale i tak pomacać muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.11.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 no ba! inaczej tego nie wiedzę też chciałabym je już pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 coś chyba wspólne macanie nam wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.11.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 może i tak być.. mam nadzieję tylko, że szybko to nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 to jest nas dwie Skabusia bierz leki i zdrowiej szybko wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.11.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja tez widzialam -pieeeeknie! Jak pisalas o problemach to sobie skojarzylam ze moje majstry tez w chwili wylewania schodow nie pytali czym bede je okladac wiec pieron wie co sobie przyjeli Mam nadzieje ze nie bede miec jakis cyrkow przy ich wykanczaniu bo tez na bank chce miec drewno Skabunia a pamietasz na jakiej wysokosci masz zrobione otwory na oswietlenie schodkow?(lub szerokosc tej opaski przy scianie?)Bardzo zgrabnie to wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.11.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 kakusku nie mam pojęcia na jakiej wysokości są te otwory.. jak elektryk je robił to nie wiedziałam jak to dokładnie ma być i tak się umówiliśmy, że on mniej więcej je przymierzy, a jak już będą schody to oprawi je na gotowo.. przyzwyczaił się już, że ja ciągle coś zmieniam i przesuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.11.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 wrzuciłam (do galerii) kominek wkład w rzeczywistości ładniej się prezentuje.. w lewym górnym rogu widać kawałek mojego ciemnobrązowego sufitu.. Dłubusie byli przerażenia jak go malowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.11.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Skabus nie ty jedna-ciezko tak od razu trafic w sedno Kominek teraz prezentuje sie o wiele dostojniej-mozesz z czystym sumeiniem poinformowac Dlubusiow ze "konsultantki" sa zadowolone Ja wreszcie siadlam nad elektryka.Pstryczkami niech zajmie sie maz a ja wzielam sie za oswietlenie domku.Natrzaskalam tyle kinkietow ,halogenkow itd ze teraz przegladam wszystkie zapisane fotki i zaczynam redukowac swoje zapedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.11.2009 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Skabuniu super teraz kominek wygląda - o niebo lepiej! Możesz być w pełni usatysfakcjonowana..! Kuruj się Kochana, bo w sobotę przybywam i nie wyobrażam sobie, żeby Cię nie odwiedzić...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.11.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 pozdrawiam z łóżeczka! kakusku powiem Dłubusiom ucieszą się chłopaki trzymam kciuki za te kinkiety i inne świecidełka.. echh co ja bym zrobiła bez mojego elektryka i Dłubusiów, którzy z anielską cierpliwością przesuwali te moje lampeczki i kinkieciki marysiu mam nadzieję, że do soboty to już stanę na nogi.. chociaż leżę plackiem już trzeci dzień i poprawy nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dzień dobry Skabusia wiesz co to siła woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.11.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 wiem... ale siły nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 no wiesz co chcesz żeby Cię najazd ominął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts