wojmac 22.09.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Przyszły lawendowicz się melduje.Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.09.2008 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 witam poniedziałkowo!! dario tak tak u nas pareczka.. choć do końca obstawiałam chłopca.. dowiedziałam się dopiero w 35 tyg, bo mój gin nie chcial mi powiedzieć będziesz miała niespodziankę na pewno Dawidek się w dzidziuni zakocha.. choc trzeba mu dac czas na adaptację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.09.2008 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 dzień dobry. Śpieszę przywitać się po weekendzie i donieść, że do kinkietów ni jak nie mogę sie przyczepić. Wszystko w nich jest super. mozna ściagać? pewnie, że można ściagać ja się wstrzymam z ostateczną decyzją, aż zobaczę je w realu.. ze zdjęciami różnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.09.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 dzień doberek skabuniu spoczynek to mi się jakoś z wiecznym kojarzy wieczny to zdecydowanie nie był.. powiem więcej: nawet z "długim" miał niewiele wspólnego tyle co usnęłam, a już budzik dzwonił.. ale tak jest zawsze z poniedziałkami - przychodzą nagle i znienacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.09.2008 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Przyszły lawendowicz się melduje.Witam Witam witam i zapraszam!! A gdzie powstanie twoja Lawenda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojmac 22.09.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Nasza Lawenda ma powstać niedaleko Nowego Sącza,teoretycznie w przyszłym roku jak urzędy pozwolą.Na razie podglądam co się dzieje u Ciebie i u Inezz2007,tylko pozazdrościć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.09.2008 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Nasza Lawenda ma powstać niedaleko Nowego Sącza,teoretycznie w przyszłym roku jak urzędy pozwolą.Na razie podglądam co się dzieje u Ciebie i u Inezz2007,tylko pozazdrościć... obyscie przebrnęli przez tą cała papierologię jak najszybciej a potem zostaje już sama radość budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 dzień doberek skabuniu spoczynek to mi się jakoś z wiecznym kojarzy wieczny to zdecydowanie nie był.. powiem więcej: nawet z "długim" miał niewiele wspólnego tyle co usnęłam, a już budzik dzwonił.. ale tak jest zawsze z poniedziałkami - przychodzą nagle i znienacka skabuniu, ja też tak mam na szczęście weekend przychodzi równie niespodziewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 dobry wieczór nie wiecie gdzie można dostać trochę snu w pigułce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.09.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 dobry wieczór nie wiecie gdzie można dostać trochę snu w pigułce nie wiem ale jakbys znalazła to podrzuć namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 no jak znajdę to o ile nie zacznę od razu łykać to dam namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.09.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Wu, a dlaczego spać nie możesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Monia cierpię na chroniczny brak czasu na spanie bo spac to ja mogę tylko nie mam kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.09.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 To prawie jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 to co też szukasz snu w pigułce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.09.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 mnie się też taka piguła przyda... jak wlezę na forum, to odleźć nie mogę... a potem rano na rzęsach trza dzieciątko oporządzić... on jakiś taki wczesny ptaszek jest... w przeciwieństwie do mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.09.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 mnie się też taka piguła przyda... jak wlezę na forum, to odleźć nie mogę... a potem rano na rzęsach trza dzieciątko oporządzić... on jakiś taki wczesny ptaszek jest... w przeciwieństwie do mamy skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.09.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 dzień dobry pięknym Paniom i co? wczoraj sie pytlowało na forum do północy a teraz wszyscy śpią? POBUDKA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.09.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 mnie się też taka piguła przyda... jak wlezę na forum, to odleźć nie mogę... a potem rano na rzęsach trza dzieciątko oporządzić... on jakiś taki wczesny ptaszek jest... w przeciwieństwie do mamy skąd ja to znam No właśnie... skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Cześć Dziewczynki szkoda dnia trza kanap szukać Monia nie wiem gdzie to napisać bo już wszędzie się natknęłam więc tutaj bo zaraz po Tobie piszę: MASZ PRZEŚLICZNY AWATAREK. Nie zmieniaj go już Kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts