skaba 02.11.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 kasia nie bardzo jest czego gratulować.. trafiło mi się, bo nie ruszyłam tyłka przez pół roku, żeby wreszcie dyplom odebrać mąż się śmiał, że wzięli mnie sposobem, żeby się wreszcie mojego dyplomu pozbyć markotko ojejjuuu.. ale czarne wizje.. moje dzieci dostaną zakaz wstępu do sypialni! cały dom jest ich, ale sypialnia moja! mój mały azyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Skabusia jak Ty tak z hormonami ten teges to może jakoś więcej się Was wprowadzi i babo jedna lecz się bo sobota coraz blizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.11.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Sorki ze sie wcisne w wasze spagetti ale ostatnio dziecko sie na tych makaronach powiesilo ja zrezygnowalam w kazdym razie Markotko przyjaciółka mówiła mi o tym jak to dziewczynka zaplątała się w łańcuszek od rolety i się udusiła... O makaronie to jeszcze nie słyszałam... Skabunia to jak z tymi hormonami - będzie braciszek dla Bartusia..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.11.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Sorki ze sie wcisne w wasze spagetti ale ostatnio dziecko sie na tych makaronach powiesilo ja zrezygnowalam w kazdym razie Markotko przyjaciółka mówiła mi o tym jak to dziewczynka zaplątała się w łańcuszek od rolety i się udusiła... O makaronie to jeszcze nie słyszałam... mówili o tym w tv. babcia wyszła na chwile do kuchni. wnuczka nie udało się odratować. miał chyba dwa latka (teraz już nie pamiętam) a spaghetti wystarczy powiesić na żabkach - od razu by się zerwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.11.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Efi to na pewno o tym mi mówiła... Ale on faktycznie udusił się tym spagetti...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ponoc spagetti bo kuzyna zona miala kupiony do corki pokoju i zrezygnowala z wieszania, ma te makarony na dole tez i fakt ze dzieci ciagnie do niech, kreca sie wokol nich a one sie faktycznie placza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.11.2009 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 matko ja umierająca, a te mi taki temat zapodały no toscie mnie na nogi postawiły braciszek mówicie?? ja się obawiam, że to początki menopauzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.11.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Skabus co Ty opowiadasz-juz widze jak nie wpuszczasz dzieciaczkow rano do sypialni w dzien wolny od pracy zeby sie troszke do ciepelka mamy poprzytulaly ( no dobra wiem bedziesz ich miala caly czas na oku ) Dobrze ze Cie wezwali po ten dyplom bo mogloby sie skonczyc jak z moja mama ktora dopiero po kilku latach poleciala po dyplom kiedy byl jej potrzebny gdy zaczynala robic specjalizacje.Pewnie gdyby sie za to nie wziela dyplom do tej pory lezalby w archiwum uczelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.11.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Przepraszam, ale Ty naprawdę jesteś baaaaardzo chora skoro menopauzę u siebie podejrzewasz...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.11.2009 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ja często na menopauzę zwalam.. szczególnie moje wahania nastrojów i wybuchy... no lepsze to niżbym miała wyjść po prostu na cholerę niestabilną emocjonalnie leżę tu już 3 dzień i coraz nowe przypadłości mnie dopadają to kto wie co mi jeszcze pisane różne myśli czlowieka nachodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.11.2009 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 kakusku u mnie to poważne zagrożenie było.. no chyba, żebym po drodze do Max Flizu na uczelnię wskoczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.11.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ja często na menopauzę zwalam.. szczególnie moje wahania nastrojów i wybuchy... no lepsze to niżbym miała wyjść po prostu na cholerę niestabilną emocjonalnie Skabuniu a może to zwykłe ZNP...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Efi to na pewno o tym mi mówiła... Ale on faktycznie udusił się tym spagetti...?! w radiu mówili że na sznurku od rolety to co EoT? bo to makabryczny temat Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 dzień dobry chorusiana jak Ci tam dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Przyszłam pochwalić schody Ładne drewno, przepiękna barierka Chłopaki ci będą robić podstopnice??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 03.11.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 nie było mnie troszeczkę a tu takie zmiany , no schody ślicznusie i kominek też zdecydowanie lepiej ! ładnie naprawdę fajnie się tam u was już robi !!! Iza daj mi proszę namiary na tych twoich dłubasi i tego pana od schodków też poproszę a u mnie dachówka już się pojawiła NARESZCIE! już prawie cała jedna strona ułożona , no a jak Wasze zdróweczka ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.11.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 nooo kasiu nareszcie! bo już ci miałam focha z przytupem w komentach strzelić.. jasne, że Dłubusie będą robić.. a właściwie podobno sporo już zrobili oni robią szybciej niż ja myślę dałam tylko zlecenie - ma wyjść tak ładnie jak w wiadomym miejscu i chłopaki wiedzą o co chodzi wusia żyję.. ale co to za życie nieee noo.. pacjent będzie żył natuś to gdzie fotki dachówki hę??? namiary na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 03.11.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 no to co lepiej ci już czy nie dzięki za namiary , chwalisz ich i chwalisz i jakoś im się oprzeć nie mogę tymbardziej ,że z naszym panem Jankiem od dachu mam takie problemy że wolę ekipe, która wiem że jak coś będzię nie tak, to poprawią bo z tym chłopem to wrrrr a dachówka uhmmm eeee no zapomniałam zabrać aparatu , no a może wpadniesz i na żywo zobaczysz pzdr i jeszcze raz zdróweczka !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Skabusia zbieraj się boo Kasica pokutę u mnie dzisiaj odprawiła więc wiesz sobota nasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 dzień dobry żyjesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts