Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

kasia nie bardzo jest czego gratulować.. trafiło mi się, bo nie ruszyłam tyłka przez pół roku, żeby wreszcie dyplom odebrać :roll: mąż się śmiał, że wzięli mnie sposobem, żeby się wreszcie mojego dyplomu pozbyć :lol: :lol: :lol:

markotko ojejjuuu.. ale czarne wizje.. moje dzieci dostaną zakaz wstępu do sypialni! cały dom jest ich, ale sypialnia moja! mój mały azyl :lol:

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Sorki ze sie wcisne w wasze spagetti ale ostatnio dziecko sie na tych makaronach powiesilo :( ja zrezygnowalam w kazdym razie

Markotko przyjaciółka mówiła mi o tym jak to dziewczynka zaplątała się w łańcuszek od rolety i się udusiła... O makaronie to jeszcze nie słyszałam... :roll: :(

Skabunia to jak z tymi hormonami - będzie braciszek dla Bartusia..!? 8) :wink:

Sorki ze sie wcisne w wasze spagetti ale ostatnio dziecko sie na tych makaronach powiesilo :( ja zrezygnowalam w kazdym razie

Markotko przyjaciółka mówiła mi o tym jak to dziewczynka zaplątała się w łańcuszek od rolety i się udusiła... O makaronie to jeszcze nie słyszałam... :roll: :(

mówili o tym w tv. babcia wyszła na chwile do kuchni. wnuczka nie udało się odratować. miał chyba dwa latka (teraz już nie pamiętam)

a spaghetti wystarczy powiesić na żabkach - od razu by się zerwało

Skabus co Ty opowiadasz-juz widze jak nie wpuszczasz dzieciaczkow rano do sypialni w dzien wolny od pracy zeby sie troszke do ciepelka mamy poprzytulaly :) :wink: ( no dobra wiem bedziesz ich miala caly czas na oku )

Dobrze ze Cie wezwali po ten dyplom bo mogloby sie skonczyc jak z moja mama ktora dopiero po kilku latach poleciala po dyplom kiedy byl jej potrzebny gdy zaczynala robic specjalizacje.Pewnie gdyby sie za to nie wziela dyplom do tej pory lezalby w archiwum uczelni :lol:

ja często na menopauzę zwalam.. szczególnie moje wahania nastrojów i wybuchy... no lepsze to niżbym miała wyjść po prostu na cholerę niestabilną emocjonalnie :lol: :lol:

leżę tu już 3 dzień i coraz nowe przypadłości mnie dopadają to kto wie co mi jeszcze pisane :roll: różne myśli czlowieka nachodzą :lol: :lol:

nie było mnie troszeczkę a tu takie zmiany , no schody ślicznusie i kominek też zdecydowanie lepiej !

ładnie naprawdę fajnie się tam u was już robi !!!

Iza daj mi proszę namiary na tych twoich dłubasi i tego pana od schodków też poproszę :)

a u mnie dachówka już się pojawiła NARESZCIE! już prawie cała jedna strona ułożona ,

no a jak Wasze zdróweczka ?

pzdr

nooo kasiu nareszcie! bo już ci miałam focha z przytupem w komentach strzelić.. :lol: :lol: jasne, że Dłubusie będą robić.. a właściwie podobno sporo już zrobili :wink: oni robią szybciej niż ja myślę :lol: dałam tylko zlecenie - ma wyjść tak ładnie jak w wiadomym miejscu i chłopaki wiedzą o co chodzi :wink:

wusia żyję.. ale co to za życie :roll: nieee noo.. pacjent będzie żył :wink:

natuś to gdzie fotki dachówki hę??? namiary na PW

no to co lepiej ci już czy nie :-?

dzięki za namiary , chwalisz ich i chwalisz i jakoś im się oprzeć nie mogę tymbardziej ,że z naszym panem Jankiem od dachu mam takie problemy że wolę ekipe, która wiem że jak coś będzię nie tak, to poprawią bo z tym chłopem to wrrrr

a dachówka uhmmm eeee no zapomniałam zabrać aparatu :wink: , no a może wpadniesz i na żywo zobaczysz :D

pzdr i jeszcze raz zdróweczka !!!!