Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

żyyyjęęę.. ale moja praca już się o mnie upomniała :roll: no cóż.. sami chcieliśmy.. laptopy.. komórki.. człowiek na smyczy.. :roll:

Arctica dzięki za rewizytę i miłe słowa :D a hasło do środka - na razie kilka nędznych fotek - na PW :D

anus dziękuję! wydobrzałaś?

kasia wstępnie - pasi.. o ile wydobrzeję :roll:

justyś też czekam na efekt końcowy kominka :D panowie mieli dziś testować kolorki i tynki.. ocenię jutro co im z tego wyszło :wink:

jak dzisiaj zajrzałam na budowę i w kominku palił się ogień.. w salonie posprzątane i częściowo pomalowane.. łazienka skończona..i te drewniane schody.. jak dla mnie - mogłoby nawet tak pozostać! wprowadzam się! :D :D :D źle się czułam i nie miałam siły na jakiekolwiek działanie, ale nie chciało mi się do mieszkania wracać :D

anuś dwa tygodnie temu zapalenie spojówki.. i to jakieś potwornie mocne załapał mój synio.. przedwczoraj zaropiała Mary.. a dziś ja.. no to tylko potwierdziałam telefonicznie u pani doktor czy możemy to samo w oko lać i lejemy.. dzieci już ok.. mam nadzieję, że ja też się szybko wyplatam z tego..

wydawało mi się z rana, że znacznie lepiej, ale potem już nie było tak różowo.. mam nowa dolegliwość - zapalenie spojówki.. ciekawe co przyniesie mi jutro :roll:

Kochana Ty się już sypiesz na starość....! 8) :lol:

Czekam na Ciebie - zdaj relację jak wrócisz z budowy, bo strasznie jestem ciekawa tej Twojej górnej łazienki! :wink:

Hejka

Widze ze Cie niezle dopadlo :( Kuruj te oczeta zebys mogla spokojnie podziwiac te cuda w swoim domku.Skabus mam pytanie ile kosztuje metr plytek faschion?Mam nadzieje ze je dopadne w max-flizie zeby poogladac ale chcialam sobie wstepnie policzyc ile by ewentualnie mnie ta frajda kosztowala :) Nie jest za wesolo bo maz odkad stracil prace wcisnal tez weza w kieszen (oczywiscie to rozumiem ale niekoniecznie sie zgadzam :wink: ) i jak uslyszal moje wyliczenia ile kosztowalyby plytki le rable do lazienki to zaczal cos burczec pod nosem :( Boje sie ze teraz wiekszosc moich wyborow bedzie tak witana :evil:

Natka koniecznie pokaz foty.ja dachowka bede mogla sie chwalic dopiero po 16 listopada bo wtedy maja zaczac krycie.Najgorzej ze nie mam nadal kominow a minusowe temperatury juz sie zdarzaja.Musze dopytac majstra czy jest az taka koniecznosc ich murowania i czy nie wystarczyloby przykryc dachu a kominy i ich obrobke "dorobic" na wiosne ( i tak dekarze musza przyjsc wsadzic okna dachowe)

wydawało mi się z rana, że znacznie lepiej, ale potem już nie było tak różowo.. mam nowa dolegliwość - zapalenie spojówki.. ciekawe co przyniesie mi jutro :roll:

Kochana Ty się już sypiesz na starość....! 8) :lol:

a jak ci mówiłam, że i menopauza się zaczyna to mi wierzyć nie chciałaś :roll: :lol:

kakusku ceny wyslę ci na PW tylko posprawdzam na fakturach, bo już troszkę pozapominałam - taki mechanizm obronny :lol: nie wiem jednak czy są one nadal aktualne.. no i kwestia formatu - ja mam 45x45, a te sklepy różnie sobie cenią - np. mój format był w MaxFlizie na zamówienie za "coś ponad dwieście" - tak mnie pan poinformował :o :o :o :o ale z kolei akurat była promocja Fashion Design Ivory w formacie 30x60 za 30złmkw - mieli ostatnie 20metrów i chcieli się ich pozbyć przed nową dostawą.. ja znalazłam najtaniej w Euroceramice w Warszawie - cena wyjściowa była najniższa, a do tego jeszcze wysępiłam niezły rabat i ostatecznie dostawę gratis. Jak już będziesz na etapie zakupów to pamiętaj, żeby nie odpuszczać tylko szukać i szukać.. po telefonie do Max Flizu byłam załamana.. gdyby nie to, że ciężko znaleźć ładny gres lapatto w tym formacie to pewnie rzuciłabym na podłogę coś innego.. ale warto było powalczyć! :D