Arctica 04.11.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Wpadłam z rewizytą.... żyjesz?????????? Dom piękny, a komino - gril powalający . Tylko "środeczka" nie widzę... nie znam hasła Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.11.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 piekne schody masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Skaba, godzi 11 w sobotę ci pasi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 skabuś schody ślicznie się zapowiadają!!! a kominek to czekam na efekt końcowy - teraz ciężko jeszcze ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.11.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 żyyyjęęę.. ale moja praca już się o mnie upomniała no cóż.. sami chcieliśmy.. laptopy.. komórki.. człowiek na smyczy.. Arctica dzięki za rewizytę i miłe słowa a hasło do środka - na razie kilka nędznych fotek - na PW anus dziękuję! wydobrzałaś? kasia wstępnie - pasi.. o ile wydobrzeję justyś też czekam na efekt końcowy kominka panowie mieli dziś testować kolorki i tynki.. ocenię jutro co im z tego wyszło jak dzisiaj zajrzałam na budowę i w kominku palił się ogień.. w salonie posprzątane i częściowo pomalowane.. łazienka skończona..i te drewniane schody.. jak dla mnie - mogłoby nawet tak pozostać! wprowadzam się! źle się czułam i nie miałam siły na jakiekolwiek działanie, ale nie chciało mi się do mieszkania wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.11.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Jak tam zdrówko Skabuniu - mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej się czujesz..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.11.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Jak tam zdrówko Skabuniu - mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej się czujesz..!? wydawało mi się z rana, że znacznie lepiej, ale potem już nie było tak różowo.. mam nowa dolegliwość - zapalenie spojówki.. ciekawe co przyniesie mi jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.11.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Izuniu u mnie o, nawet lekarz tak sie dzis na mnie patrzyl jakbym chciala go tylko na L4 naciagnac, ale dal mi do piatku a u Ciebie lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.11.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 anuś cieszę się podwójnie - raz - że jest lepiej, a dwa - że jednak L4.. dbaj o was!! (o sobie napisała post wyżej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.11.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 oj zapalenie spojowki to nie jest ajna rzecz ja poleca oftaquix ale to na recepte, bo to antybiotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.11.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 anuś dwa tygodnie temu zapalenie spojówki.. i to jakieś potwornie mocne załapał mój synio.. przedwczoraj zaropiała Mary.. a dziś ja.. no to tylko potwierdziałam telefonicznie u pani doktor czy możemy to samo w oko lać i lejemy.. dzieci już ok.. mam nadzieję, że ja też się szybko wyplatam z tego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.11.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 chyba jednak nie jest źle, bo małż zarzucił właśnie hasło - jedziemy na działkę? - i mnie poderwało! no to jedziemy! Dłubusie zaczęli górną łazienkę i ciekawi mnie jak to wygląda będę za chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.11.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 chyba jednak nie jest źle, bo małż zarzucił właśnie hasło - jedziemy na działkę? - i mnie poderwało! no to jedziemy! Dłubusie zaczęli górną łazienkę i ciekawi mnie jak to wygląda będę za chwilkę niezla jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 aaaa Skabusia co z dzieckami zrobisz że tak z ciekwości zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.11.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 wydawało mi się z rana, że znacznie lepiej, ale potem już nie było tak różowo.. mam nowa dolegliwość - zapalenie spojówki.. ciekawe co przyniesie mi jutro Kochana Ty się już sypiesz na starość....! Czekam na Ciebie - zdaj relację jak wrócisz z budowy, bo strasznie jestem ciekawa tej Twojej górnej łazienki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.11.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Hejka Widze ze Cie niezle dopadlo Kuruj te oczeta zebys mogla spokojnie podziwiac te cuda w swoim domku.Skabus mam pytanie ile kosztuje metr plytek faschion?Mam nadzieje ze je dopadne w max-flizie zeby poogladac ale chcialam sobie wstepnie policzyc ile by ewentualnie mnie ta frajda kosztowala Nie jest za wesolo bo maz odkad stracil prace wcisnal tez weza w kieszen (oczywiscie to rozumiem ale niekoniecznie sie zgadzam ) i jak uslyszal moje wyliczenia ile kosztowalyby plytki le rable do lazienki to zaczal cos burczec pod nosem Boje sie ze teraz wiekszosc moich wyborow bedzie tak witana Natka koniecznie pokaz foty.ja dachowka bede mogla sie chwalic dopiero po 16 listopada bo wtedy maja zaczac krycie.Najgorzej ze nie mam nadal kominow a minusowe temperatury juz sie zdarzaja.Musze dopytac majstra czy jest az taka koniecznosc ich murowania i czy nie wystarczyloby przykryc dachu a kominy i ich obrobke "dorobic" na wiosne ( i tak dekarze musza przyjsc wsadzic okna dachowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.11.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 jestem wusia dziecka uśpione i zabezpieczone sąsiadka czuwa pod drzwiami łazienka górna całkiem całkiem panowie doszli do wniosku, że mi czerowną fugę dadzą, bo teraz maja czerowne listwy i czerwone krzyżyki i bardzo im się podoba jutro chyba ściany skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.11.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 wydawało mi się z rana, że znacznie lepiej, ale potem już nie było tak różowo.. mam nowa dolegliwość - zapalenie spojówki.. ciekawe co przyniesie mi jutro Kochana Ty się już sypiesz na starość....! a jak ci mówiłam, że i menopauza się zaczyna to mi wierzyć nie chciałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.11.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Skabus juz doczytalam u dziewczyn o cenie faschon.Na razie nie bede informowac o tym meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.11.2009 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 kakusku ceny wyslę ci na PW tylko posprawdzam na fakturach, bo już troszkę pozapominałam - taki mechanizm obronny nie wiem jednak czy są one nadal aktualne.. no i kwestia formatu - ja mam 45x45, a te sklepy różnie sobie cenią - np. mój format był w MaxFlizie na zamówienie za "coś ponad dwieście" - tak mnie pan poinformował ale z kolei akurat była promocja Fashion Design Ivory w formacie 30x60 za 30złmkw - mieli ostatnie 20metrów i chcieli się ich pozbyć przed nową dostawą.. ja znalazłam najtaniej w Euroceramice w Warszawie - cena wyjściowa była najniższa, a do tego jeszcze wysępiłam niezły rabat i ostatecznie dostawę gratis. Jak już będziesz na etapie zakupów to pamiętaj, żeby nie odpuszczać tylko szukać i szukać.. po telefonie do Max Flizu byłam załamana.. gdyby nie to, że ciężko znaleźć ładny gres lapatto w tym formacie to pewnie rzuciłabym na podłogę coś innego.. ale warto było powalczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts