Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

jestem :D

wusia dziecka uśpione i zabezpieczone :D sąsiadka czuwa pod drzwiami :D

łazienka górna całkiem całkiem :D :D panowie doszli do wniosku, że mi czerowną fugę dadzą, bo teraz maja czerowne listwy i czerwone krzyżyki i bardzo im się podoba :D jutro chyba ściany skończą :D

Ale to jest to jest joke prawda..?! :o 8) :lol:

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

jestem :D

wusia dziecka uśpione i zabezpieczone :D sąsiadka czuwa pod drzwiami :D

łazienka górna całkiem całkiem :D :D panowie doszli do wniosku, że mi czerowną fugę dadzą, bo teraz maja czerowne listwy i czerwone krzyżyki i bardzo im się podoba :D jutro chyba ściany skończą :D

Ale to jest to jest joke prawda..?! :o 8) :lol:

wszystko w moich rękach! w sprawach kolorów to ja decyduję! ale kreatywność doceniam :wink:

bez obaw.. czerownego nie będzie, bo do drewna nijak nie pasi..

Skabus o cenach znalazlam przez wyszukiwarke :wink: Dziewczyny czy Wy te wszystkie duze rabaty "sepilyscie" osobiscie czy moze juz droga mailowa?Kto mi podesle WZOR na co powinnam sie powloywac przy pisaniu maila :wink: Kurcze ja to sie nie umiem targowac nie mowiac ze nie wiem jakich argumenty uzyc aby otrzymac satysfakcjonujaca obnizke.Moze jak przyjdzie do zakupow to ktoras sie za mnie podstawi i uatrguje rabacik :roll: :lol: :wink:

zwlaszcza ze jeszcze dzuo potzrebuje zaczynajac od okeina konczac na lampkach :lol:

kakusku ja nigdy wcześniej nie poprosiłam nikogo o żaden rabat! zawsze męża wystawiałam.. i to najlepiej, żeby mnie nawet przy tym nie było.. a zaczęło się o ile dobrze pamietam od przypadku - u nas w sklepie pan wystawił mi ofertę na okrągłą sumkę twierdząc, że specjalnie dla mnie przygotował 20% rabatu i jest to niewiarygodnie korzystna okazja.. przypadkiem znalazłam w necie jeden z elementów tej oferty sporo tańszy.. zadzwoniłam do nich i poprosiłam o wycenę całości - bez prośby o rabaty, bo przecież broń boże by mi to przez gardło nie przeszło.. i dostałam wycenę z rabatem 33% i dostawą gratis :o dodam, że całe zamówienie to coś około 35tys., więc było o co walczyć.. no i obudził się we mnie lew :lol: :lol: tak samo miałam teraz z drzwiami i zaoszczędziłam spooorooo :wink:

Dobry :D

Ja też się głowię jak te rabaty funkcjonują. Jeszcze przy budowlanych zakupach to jakoś samo wychodzi (okna, dachówka) sami dawali :-? Ale z wykończeniówką ... zazdroszczę tym co mają dar i się nie krępują.

Skaba możesz podesłać mi zdjęcie twojego kominka jak wyszedł plizzz??? Nie mam hasła do twojej galerii a widziałam w dzienniku jaki wybraliście model i powiem, że bardzo fajnie wygląda. (A i z info w necie cena też jeszcze do przełknięcia, chociaż też pisałaś że dostaliście rabat - będę wdzięczna za podanie ostatecznej ceny wkładu).

kakusku a ja zawsze o rabat pytam. i cisne (nie zawsze). jak kupowałam fashion to negocjowałam z dwoma sklepami i powiedziałam w max flizie że mam taka i taka ofertę i czy sprzedadzą mi taniej i transport gratis. i jeszcze złotówkę ucięłam z ich oferty.

ja nawet przy zakupie butów negocjuje. a ostatnio poprosiłam Pania w aptece o rabat bo zostawiam tam majątek i dała mi.

pozdr

Ale się u Ciebie dzieje... niedawno byłam i nie mogłam odnaleźć kiedy...

Dzięki za środeczek, z niecierpliwością czekam na jeszcze...

Schody faktycznie suuuuper, bała bym sie tylko tych jasnych podstopni...

Brudzi sie to dziadostwo jak nie wiem...

Widzę, że tu dyskusja o wyłudzeniach :wink: , wracam poczytać, może się czegoś nauczę :roll:

dzień dobry

Skabusia a czemu nowych fotków nie ma :roll: a co do rabatów to ja tak kupowałam np lodówkę do mieszkanka popatrzyłam w necie na ceny poszłam do sklepu u nas i zapytałam pana czy za tyle mi sprzeda postukał w liczydło powiedział że tak to kazałam przywieźć płakał wprawdzie okrutnie potem że kolega taką samą drożej duzo sprzedał to się słodziutko uśmiechnąwszy stwierdziłam że przecież pytałam :lol: :lol: :lol:

arctica witaj! podstopnice będą jaśniutkie, ale pociągnięte lazurą Alpina, a ją można szczotą szorować :D chciałam podstopnice, ale do tego kształtu schodów mi odradzono..źle by to wyglądało..

wusiu a bo nie ma kto cyknąć :wink: może się dziś wyrwę to cyknę, bo Dłubusie mi chatkę posprzatali :D i moja Le Rablowa łazienka tez czeka na mycie, a ja nie mam siły ze szmata latać :cry:

tofee mogliby ci tak odpowiedzieć, gdybyś ty jedyna z tym przyszła, ale sklepy internetowe to coraz większe zagrozenie i muszą z nimi konkurować.. fakt, że ten argument ich denewuje i tłumaczą się dlaczego oni nie mogą tak tanio, ale ja dodaję wtedy, że w związku z tym, że to u nich na miejscu i pomacać moge to jestem w stanie zapłacić pare groszy więcej, ale tylko parę groszy, bo pan rozumie - ekonomia :wink: do tej pory zawsze działało!

najlepiej było z drzwiami.. wyceniał mi je pan okienny, u którego już sporo kasy zostawiłam.. rabat od cen cennikowych - 10% i to jest max.. popytałam w okolicy - 7%dają.. ale kwota wyszła ciut za duża.. no i trafiłam na promocję w necie - drzwi z 20% rabatem.. wysłałam do wyceny.. no i dzwonię do pana: że ja go lubię i szanuje, ale 20% sam pan rozumie ekonomia.. no to pan na to, żebym mu dała szansę.. za dwa dni dzwoni, że on naprawdę niemal bez zarobku, ale więcej niż 18% nie wydusi.. a że pan sprawdzony i pięknie wszystko wymierzył to mówię - ok przez wzgląd na naszą dobrą dotychczasową współpracę.. pan przysłał wycenę i okazało się, że wyszło jeszcze taniej niż gdy dostałam rabat 20%.. dopiero wtedy dojrzałam, że owszem 20% było, ale na skrzydła, a na ościeżnice już nie.. a tu 18 - ale na wszystko :wink: