mario31 04.11.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 jestem wusia dziecka uśpione i zabezpieczone sąsiadka czuwa pod drzwiami łazienka górna całkiem całkiem panowie doszli do wniosku, że mi czerowną fugę dadzą, bo teraz maja czerowne listwy i czerwone krzyżyki i bardzo im się podoba jutro chyba ściany skończą Ale to jest to jest joke prawda..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.11.2009 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Skabus juz doczytalam u dziewczyn o cenie faschon.Na razie nie bede informowac o tym meza a gdzie? też chętnie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.11.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 jestem wusia dziecka uśpione i zabezpieczone sąsiadka czuwa pod drzwiami łazienka górna całkiem całkiem panowie doszli do wniosku, że mi czerowną fugę dadzą, bo teraz maja czerowne listwy i czerwone krzyżyki i bardzo im się podoba jutro chyba ściany skończą Ale to jest to jest joke prawda..?! wszystko w moich rękach! w sprawach kolorów to ja decyduję! ale kreatywność doceniam bez obaw.. czerownego nie będzie, bo do drewna nijak nie pasi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Uffffffff........... Odetchnęłam z ulgą! Chociaż nie wiem jakie drewno wybrałaś do łazienki i może czerwona by pasowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.11.2009 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 sama jeszcze nie wiem jakie to drewno wyjdzie, ale pewna jestem, że z czerwonym się nijak nie zegra.. no ale mam pomysł na renowację łazienki - wywalić drewno i zrobić czerowną fugę.. to za jakieś 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.11.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Skabus o cenach znalazlam przez wyszukiwarke Dziewczyny czy Wy te wszystkie duze rabaty "sepilyscie" osobiscie czy moze juz droga mailowa?Kto mi podesle WZOR na co powinnam sie powloywac przy pisaniu maila Kurcze ja to sie nie umiem targowac nie mowiac ze nie wiem jakich argumenty uzyc aby otrzymac satysfakcjonujaca obnizke.Moze jak przyjdzie do zakupow to ktoras sie za mnie podstawi i uatrguje rabacik zwlaszcza ze jeszcze dzuo potzrebuje zaczynajac od okeina konczac na lampkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.11.2009 00:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 kakusku ja nigdy wcześniej nie poprosiłam nikogo o żaden rabat! zawsze męża wystawiałam.. i to najlepiej, żeby mnie nawet przy tym nie było.. a zaczęło się o ile dobrze pamietam od przypadku - u nas w sklepie pan wystawił mi ofertę na okrągłą sumkę twierdząc, że specjalnie dla mnie przygotował 20% rabatu i jest to niewiarygodnie korzystna okazja.. przypadkiem znalazłam w necie jeden z elementów tej oferty sporo tańszy.. zadzwoniłam do nich i poprosiłam o wycenę całości - bez prośby o rabaty, bo przecież broń boże by mi to przez gardło nie przeszło.. i dostałam wycenę z rabatem 33% i dostawą gratis dodam, że całe zamówienie to coś około 35tys., więc było o co walczyć.. no i obudził się we mnie lew tak samo miałam teraz z drzwiami i zaoszczędziłam spooorooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 05.11.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dobry Ja też się głowię jak te rabaty funkcjonują. Jeszcze przy budowlanych zakupach to jakoś samo wychodzi (okna, dachówka) sami dawali Ale z wykończeniówką ... zazdroszczę tym co mają dar i się nie krępują. Skaba możesz podesłać mi zdjęcie twojego kominka jak wyszedł plizzz??? Nie mam hasła do twojej galerii a widziałam w dzienniku jaki wybraliście model i powiem, że bardzo fajnie wygląda. (A i z info w necie cena też jeszcze do przełknięcia, chociaż też pisałaś że dostaliście rabat - będę wdzięczna za podanie ostatecznej ceny wkładu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 05.11.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 kakusku a ja zawsze o rabat pytam. i cisne (nie zawsze). jak kupowałam fashion to negocjowałam z dwoma sklepami i powiedziałam w max flizie że mam taka i taka ofertę i czy sprzedadzą mi taniej i transport gratis. i jeszcze złotówkę ucięłam z ich oferty. ja nawet przy zakupie butów negocjuje. a ostatnio poprosiłam Pania w aptece o rabat bo zostawiam tam majątek i dała mi. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ale się u Ciebie dzieje... niedawno byłam i nie mogłam odnaleźć kiedy... Dzięki za środeczek, z niecierpliwością czekam na jeszcze... Schody faktycznie suuuuper, bała bym sie tylko tych jasnych podstopni... Brudzi sie to dziadostwo jak nie wiem... Widzę, że tu dyskusja o wyłudzeniach , wracam poczytać, może się czegoś nauczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dzień dobry Skabusia a czemu nowych fotków nie ma a co do rabatów to ja tak kupowałam np lodówkę do mieszkanka popatrzyłam w necie na ceny poszłam do sklepu u nas i zapytałam pana czy za tyle mi sprzeda postukał w liczydło powiedział że tak to kazałam przywieźć płakał wprawdzie okrutnie potem że kolega taką samą drożej duzo sprzedał to się słodziutko uśmiechnąwszy stwierdziłam że przecież pytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 05.11.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No tak ale przecież na zdrowy rozum ... "skoro znalazła pani w sklepie internetowym taniej to dlaczego pani tam taniej nie kupi?" stąd moje opory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Tofee aaaaaaaaaa nie bojaj tak nie zapyta wszak mniejszy ale jednak zarobek mieć bedzie wieć Cię na pewno do sklepu internetowego nie wyśle ja też zawsze pytam o rabat nie mam za dużo to warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 aha no i nie mówisz że w internetowym w ogóle nie mówisz w jakim tylko że widziałaś gdzieś za tyle i co on/ona na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.11.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 tofee kominek w wersji niedokończonej.. wkład zdecydowanie lepiej wgląda w rzeczywistości niż na zdjęciach.. mnie sie bardzo bardzo podoba i gorąco polecam, a ceny - na PW http://i38.tinypic.com/1zx8hua.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.11.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 arctica witaj! podstopnice będą jaśniutkie, ale pociągnięte lazurą Alpina, a ją można szczotą szorować chciałam podstopnice, ale do tego kształtu schodów mi odradzono..źle by to wyglądało.. wusiu a bo nie ma kto cyknąć może się dziś wyrwę to cyknę, bo Dłubusie mi chatkę posprzatali i moja Le Rablowa łazienka tez czeka na mycie, a ja nie mam siły ze szmata latać tofee mogliby ci tak odpowiedzieć, gdybyś ty jedyna z tym przyszła, ale sklepy internetowe to coraz większe zagrozenie i muszą z nimi konkurować.. fakt, że ten argument ich denewuje i tłumaczą się dlaczego oni nie mogą tak tanio, ale ja dodaję wtedy, że w związku z tym, że to u nich na miejscu i pomacać moge to jestem w stanie zapłacić pare groszy więcej, ale tylko parę groszy, bo pan rozumie - ekonomia do tej pory zawsze działało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.11.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 najlepiej było z drzwiami.. wyceniał mi je pan okienny, u którego już sporo kasy zostawiłam.. rabat od cen cennikowych - 10% i to jest max.. popytałam w okolicy - 7%dają.. ale kwota wyszła ciut za duża.. no i trafiłam na promocję w necie - drzwi z 20% rabatem.. wysłałam do wyceny.. no i dzwonię do pana: że ja go lubię i szanuje, ale 20% sam pan rozumie ekonomia.. no to pan na to, żebym mu dała szansę.. za dwa dni dzwoni, że on naprawdę niemal bez zarobku, ale więcej niż 18% nie wydusi.. a że pan sprawdzony i pięknie wszystko wymierzył to mówię - ok przez wzgląd na naszą dobrą dotychczasową współpracę.. pan przysłał wycenę i okazało się, że wyszło jeszcze taniej niż gdy dostałam rabat 20%.. dopiero wtedy dojrzałam, że owszem 20% było, ale na skrzydła, a na ościeżnice już nie.. a tu 18 - ale na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.11.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Skabunia ale odsłonisz nam co nie co w sobotę...!? Jak Twoje samopoczucie..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 05.11.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam, witam. No no no dawno tu nie byłam a tu takie zmiany, praca pełną parą. Kominek robi wrażenie. Na środeczek też bym popatrzyła A co do rabatów to musimy się targowac takie nasze prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.11.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 cześć Marysiu choliba kiepsko.. i mąż właśnie się na dobre rozłożył.. Mary też lekko ciepława odsłonię odsłonię zresztą może już będzie troszkę odsłoniete.. tylko posprzątać nie dam rady.. nie mam siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts