skaba 05.11.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam, witam. No no no dawno tu nie byłam a tu takie zmiany, praca pełną parą. Kominek robi wrażenie. Na środeczek też bym popatrzyła A co do rabatów to musimy się targowac takie nasze prawo. hasło wysyłam na PW... i jade na budowę coś cyknąć, bo linki rozesłałam, a tam nędznych 5 zdjęć na krzyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 my tak mieliśmy z piaskiem do fundamentów ten co nam większość woził powiedział swoją cenę inny zaproponował taniej mówię do meża dzwoń i powiedz mu że dostaliśmy taką i taką cenę jak może za tyle to oki jak nie to bardzo nam przykro ale .... i dało się facet wolał mniej zarobić ale ze świadomością że dużo pójdzie i niejeden transport jeszcze zaliczy u nas i tak zarobił na ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 05.11.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Oblukałam fotki no i piękne schodki rymnęło się Poprosiłabym na PW jeżeli można rzecz jasna jakieś namiary na wykonawcę i cenę. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.11.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 cześć Marysiu choliba kiepsko.. i mąż właśnie się na dobre rozłożył.. Mary też lekko ciepława odsłonię odsłonię zresztą może już będzie troszkę odsłoniete.. tylko posprzątać nie dam rady.. nie mam siły Kurczę to niedobrze... Ale Was dopadło, buuu Mam nadzieję, że chociaż Marysia się wybroni... hasło wysyłam na PW... i jade na budowę coś cyknąć, bo linki rozesłałam, a tam nędznych 5 zdjęć na krzyż Widać, że Ci się poprawia, bo zaczynasz z sensem gadać! Czekamy na nowe foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 05.11.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Skaba, kominek super (tak jak pisałam na PRV). Jestem ciekawa jakie kolory planujesz na obudowie . Ps. Ja też chętnie zobaczę kolejne fotki z wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.11.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 byłam na budowie, ale zdjęcia zrobiłam przeznadziejne wszystko usyfione i ukurzone..łeeee.. musicie poczekać aż to wszytsko umyję marysiu Mary też choruje, ale już nie miała gorązki, a tu znowu echhh... tofee górna część kominka będzie kremowa (właściwie to już jest ), a dolna - tynk strukturalny - grabiony w poziome pasy..w kolorze bardzo ciemno brązowym i powleczona ochronna powłoką, która nadaje lekko metaliczny odblask.. sama jestem ciekawa jak to wyjdzie.. oglądałam przed chwilą wizualki i aż mnie strzyka.. tyle kombinacji z tym kominkiem, a gdyby nasi panowie kominkarze chcieli tylko posłuchać, że wkład ma być 5 cm niżej to wszytsko byłoby ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.11.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Skaba Ty weź mnie nie drażnij i wrzucaj te usyfione i ukurzone foty..! I nie daj się prosić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.11.2009 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 wrzuciłam kilka detali z łazienki le rablowej.. maryś Dłubusie pracują u nas ostatni tydzień, więc juz niedługo będzie wszytsko na wysoki połysk wtedy obcykam wszytsko.. teraz niewiele widać, bo albo zakurzone albo zakryte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.11.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dziękuję pięknie! Tylko czemu tak mało... Łazieneczka supcio - a jaka będzie piękna jak ją wypucujesz..! Barierka też bardzo fajnie wyszła. A kto Ci Skabuniu kładzie parkiet na dole?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.11.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 syn pana od schodów.. pan Sierocki a mało, bo zaraz potem Dłubusie dali mi zadanie specjalne - zmienili zdanie i jednak potrzebują stelaża do mojej wanny.. na jutro.. taaa.. cała Polskę obdzwoniłam i wszedzie stelaż na zamówienie.. coś czuję, że wanny nie będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.11.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 marysiu ty masz drewniane listwy w domku, tak? pamiętasz może ile kosztowały? a gdzie je kupowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 skabuniu detale super tylko u ciebie te brązowe kafle w dość wyraźne maziaje... moje chyba takie nie są.... pamiętasz o mnie prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.11.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 mówiłam! zastrzegałam! a i tak mi bałagan wytykają.. echhh... a i owszem! maziaje to ręczna robota! niepowtarzalne! aż mnie trzęsie, żeby tą łazieneczkę już wymuskać.. może w sobotę dam radę pamiętam, ale ich chyba przycisnęły terminy, bo w sobotę przychodzą, żeby szybciej skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Skabusia to ja tak Ci doradzę jakbyś nie wiedziała na wszelki wypadek jak już tak będziesz miała umyte tak prawie na gotowo to do ostatniego mycia dodaj do czystej wody trochę octu a i grzejnik masz taki piękny zwlaszcza kolor no i ja względem tego koloru uśmiechac się będę pewnikiem do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.11.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 wusiu w sprawie koloru to do męża mego szanownego musisz się usmiechać, bo to on dobierał ja dostałam już produkt gotowy do zawieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Skabusia kiej mnie nie o dobór koloru jeno o calą resztę biega mówiłam Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.11.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Skabusia kiej mnie nie o dobór koloru jeno o calą resztę biega mówiłam Ci łooo jessuu o jaka resztę?? w całej reszcie mąż jest mój i tylko mój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ale no jaka nieużyta:o mówią że to nie mydło nie wymydli się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.11.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a w sumiee... niech mężunio coś z życia ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.11.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 marysiu ty masz drewniane listwy w domku, tak? pamiętasz może ile kosztowały? a gdzie je kupowałaś? Skabuniu mam proste listwy z merbau o wysokości 8 cm. Kupowałam w DLH w Katowicach, ale nie pamiętam dokładnej ceny.... Jak znajdę fakturkę to Ci napiszę dokładną cenę, oki?! A tak w ogóle gdzie Ty się podziewasz - pucujesz łazienkę na nasz przyjazd, czy co...!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts