Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

Witam, witam.

No no no dawno tu nie byłam a tu takie zmiany, praca pełną parą. Kominek robi wrażenie. Na środeczek też bym popatrzyła :)

A co do rabatów to musimy się targowac takie nasze prawo.

hasło wysyłam na PW... i jade na budowę coś cyknąć, bo linki rozesłałam, a tam nędznych 5 zdjęć na krzyż :roll: :oops:

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

my tak mieliśmy z piaskiem do fundamentów ten co nam większość woził powiedział swoją cenę inny zaproponował taniej mówię do meża dzwoń i powiedz mu że dostaliśmy taką i taką cenę jak może za tyle to oki jak nie to bardzo nam przykro ale .... i dało się :lol: facet wolał mniej zarobić ale ze świadomością że dużo pójdzie i niejeden transport jeszcze zaliczy u nas i tak zarobił na ilości :D

cześć Marysiu choliba kiepsko.. i mąż właśnie się na dobre rozłożył.. Mary też lekko ciepława :roll:

odsłonię odsłonię :wink: zresztą może już będzie troszkę odsłoniete.. tylko posprzątać nie dam rady.. nie mam siły :cry:

Kurczę to niedobrze... :roll:

Ale Was dopadło, buuu :( Mam nadzieję, że chociaż Marysia się wybroni...

hasło wysyłam na PW... i jade na budowę coś cyknąć, bo linki rozesłałam, a tam nędznych 5 zdjęć na krzyż :roll: :oops:

Widać, że Ci się poprawia, bo zaczynasz z sensem gadać! 8) :lol:

Czekamy na nowe foty!

byłam na budowie, ale zdjęcia zrobiłam przeznadziejne wszystko usyfione i ukurzone..łeeee.. musicie poczekać aż to wszytsko umyję :wink:

marysiu Mary też choruje, ale już nie miała gorązki, a tu znowu :roll: echhh...

tofee górna część kominka będzie kremowa (właściwie to już jest :wink: ), a dolna - tynk strukturalny - grabiony w poziome pasy..w kolorze bardzo ciemno brązowym i powleczona ochronna powłoką, która nadaje lekko metaliczny odblask.. sama jestem ciekawa jak to wyjdzie.. :roll:

oglądałam przed chwilą wizualki i aż mnie strzyka.. tyle kombinacji z tym kominkiem, a gdyby nasi panowie kominkarze chcieli tylko posłuchać, że wkład ma być 5 cm niżej to wszytsko byłoby ok :evil:

mówiłam! zastrzegałam! a i tak mi bałagan wytykają.. echhh... :lol: :lol:

a i owszem! maziaje to ręczna robota! niepowtarzalne! :lol: :lol:

aż mnie trzęsie, żeby tą łazieneczkę już wymuskać.. może w sobotę dam radę :roll:

pamiętam, ale ich chyba przycisnęły terminy, bo w sobotę przychodzą, żeby szybciej skończyć

Skabusia to ja tak Ci doradzę jakbyś nie wiedziała na wszelki wypadek :wink: jak już tak będziesz miała umyte tak prawie na gotowo to do ostatniego mycia dodaj do czystej wody trochę octu :wink:

a i grzejnik masz taki piękny zwlaszcza kolor no i ja względem tego koloru uśmiechac się będę pewnikiem do Ciebie :wink: :lol:

marysiu ty masz drewniane listwy w domku, tak? pamiętasz może ile kosztowały? a gdzie je kupowałaś?

Skabuniu mam proste listwy z merbau o wysokości 8 cm.

Kupowałam w DLH w Katowicach, ale nie pamiętam dokładnej ceny.... :roll:

Jak znajdę fakturkę to Ci napiszę dokładną cenę, oki?!

A tak w ogóle gdzie Ty się podziewasz - pucujesz łazienkę na nasz przyjazd, czy co...!? 8) :lol: