Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

nie wiem gdzie mam patrzeć :cry: czy Marysia ma nowa alerię, bo w tej poprzedniej nie widze nowych zdjęć :cry:

wiecie co.. przeleżałam cały tydzień i jutro mam iść do pracy, a czuję się jakbym dopiero teraz się rozchorowała :cry: :cry: nie mam siły buuu.. i głowa mnie strrrasznie boli, co u mnie nieczęsto się zdarza :cry: :cry:

marysiu a jak to u ciebie zrobili, że ta listwa wywinęła się wokół słupa, hę?

8) Bo widzisz ja miałam takiego zdolnego stolarza, który mi ją tak pięknie wywinął...! :D

A tak poważnie, to zrobiona jest z dwóch kawałów - robił nam ją Pan Lempa na jakiejś specjalnej maszynie.

mario okna ,brama i rolety w grudniu , troszkę się zdrzemnełąm z ich zamówieniem ale już się robią

Natka a jaki kolorek wybrałaś - może pisałaś, ale nie doczytałam...!? :oops: :roll:

Mario piekne masz ramy (i cale lustra) w wiatrolapie a pomysl z fotkami tez bardzo oryginalny :)

Dzięki Kakusku - stojak na fotki to prezent od mojego Mężusia, który znalazł teraz swoje miejsce..! 8) :wink:

Skabuniu, Wusi założyłam nowy album, bo w poprzednim wykorzystałam limit zdjęć :lol: , ale byłam przekonana, że macie do niego linka... :oops:

Mam podesłać czy już sobie poradziłyście..!? :roll:

O widzę, że Markotka i Wusia coś narzeka na szczękę (chociaż nie wiem dlaczego... :roll: ), więc zakładam, że mam wysłać tylko Izie..?! :wink:

dzień dobry

Maryś no ja właśnie nie zaglądałam bo nie miałam stosownej linki 8) ale jak słusznie zauważyłaś z Martusią sobie poradziłyśmy :lol: :lol: :lol: a czemu narzekam no kobieto takie cuda tam masz że w odwiedzinki do Ciebie małżona na bank nie wezmę bo bym go potem od Ciebie nie wywlekła póki by wszystkiego nie wyoglądał :lol: :lol: :lol:

Rasia no ale że dlaczego :lol: :lol: :lol:

Skabusia dzielna bądź już masz bliziutko :wink: :lol:

Dobrze mówisz Wusia - prawie wszystkie..! :D :wink:

I chciałam jeszcze wtrącić Rasiu, że ja tam między Efi a Nelli jestem na trasie..! 8) :wink:

Już Cię dodałam. do PLANU... 8) :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Zrobiłam plan: 8)

Wusia, Skabusia, Kasia, Markocia, Efilka, Maryś, Nelka... Małgoś... Justyś... :lol: :lol: :lol: ... do Żywca nie mam szans dojechać... :roll: :lol:

Ale zapowiada się od/b/jazdowo!!! 8) :D :D :D