markoto 09.11.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 a ja sie podczepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.11.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Potrzebna długa linka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.11.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 oj tak do Marysi to konwoj bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 może kulig zrobimy? marysia od razu uciekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ale to ja bym mogła się z Rasią od razu zabrać na objazdówkę do Martusi, Efi, Marysi, Neli i Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.11.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 może kulig zrobimy? marysia od razu uciekła Efi nie uciekła, tylko młodsze dziecię mi wstało, a że od 2 w nocy wymiotowało to muszę się nim zająć, bo biedactwo ledwo ma siłkę żeby siedzieć... Bardzo mi się pomysł kuligu podoba - w takim razie rozumiem, że czekamy na śnieg..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.11.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 to bedzie kulig samochodowy wiec na snieg nie musimy czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.11.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 No chyba, że tak! Dobrze, że mam obok domu puste pole, to będziecie miały gdzie zaparkować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 jasne jak bedzie błotko to prędzej to bedzie parking stacjonarny - taki kilkudobowy do czasu wytropienia ostatniego traktora bidulka malusia... co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Efi no to Marysia będzie miała gości nieco dłużej Maryś co Malutkiej może jelitówka Ją dopadła niech szybciutko zdrowieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.11.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 jasne jak bedzie błotko to prędzej to bedzie parking stacjonarny - taki kilkudobowy do czasu wytropienia ostatniego traktora Oj to muszę duuuuży zapas kawy przygotować i nie tylko! bidulka malusia... co się stało? No właśnie nie wiem... Wymiotowała całą noc, średnio co godzinę - pod koniec już samą wodą... Zabraliśmy wczoraj dziewczynki do marketu, bo musiałam im butki zimowe kupić. Nigdy tego nie robimy, ale teściowie na urlopie, więc nie mieliśmy ich z kim zostawić... Zresztą buty lepiej przymierzyć... Początkowo myślałam, że to tylko zatrucie, bo wyciągnęliśmy jej wczoraj z buźki kawałek kartonu - nie wiem co mogła połknąć wcześniej..?! Niestety przed chwilą zrobiła bardzo nieładną kupkę i obawiam się, że to jednak jakiś rota wirus.... Zobaczymy jak to się dalej rozwinie... Lecę wstawić pranie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Maryś tak na wszelki wypadej daj Malutkiej odgazowanej coli z trochą wody pediatra przy wirusach kazał dawać jako że cola zabija wszystko a jest taki wirus żołądkowy i oby to był ten że wylega sie błyskawicznie ale jest jednodniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 boroczka malusia mam nadzieję że szybciutko przejdzie. daj jej ors200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.11.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 I paluszki solone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 i chipsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.11.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Dzięki dziewczyny! Jak też mam nadzieję, że szybko jej minie... Podaję jej Vimitusheel, Diarrheel, kleik ORS200 no i oczywiście ścisła dietka, czyli chipsy, paluszki, flipsy, banan, ryż, jabłuszko... Wusia o coli to jeszcze nigdy nie słyszałam - naprawdę pomaga..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ha! stanęło na moim a chce go jeść? bo mojej to zawsze siłą musiałam wciskac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 maryś cola pomaga na zatrucia - ale ja nigdy dziecku nie dawałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.11.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 maryś cola pomaga. niejeden lekarz już mi to mówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.11.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Efi po troszeczku pije - przemycam jej między wodą i innymi 'chrupaczami'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts