kjuta 11.11.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 mąż przytaszczył fotki.. ale fatalnie to moje domostwo na nich wygląda.. ejjj może zamiast fotki oglądac to byście do mnie znowu zajrzały?? coo?? do srodeczka ? jesli mozna otrzymac haslo, to bardzo chetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 11.11.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 no to trzymam kciuki za nianie pooglądać domostwo na żywo chętnie wpadnę ale tymczasem wklejaj fotyy ! a ta przeprowadzka wasza to na kiedy zaplanowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.11.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.11.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 dzięki ja czekam na schody i coś się obawiam że bedę się przeprowadzć a ich jeszcze nie będzie Twoje bardzo mi się podobają ciesze się Aniu, że ci się podobają a kiedy planujesz przeprowadzkę? ja się będę bez drzwi przeprowadzać muszę do końca miesiąca się przeprowadzić i jeszcze chałupkę odświeżyć po wyprowadzce jak pogoda będzie taka jak dzisiaj to wcale mi się nie chce ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 a Ty kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.11.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 z przeprowadzka to jest tak, że dziś małżon mi oświadczył, że za każdym razem kiedy jedziemy na budowę mamy już coś zabierać.. a że jeździmy często to już pojechały: odkurzacz piorący, garnki, za małe ubranka dzieci (nie wyrzucam, bo może się przydadzą ) i coś tam jeszcze.. jak weźmie mi łóżko to już chyba nie będę miała wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 11.11.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 a fotki już są, grzeczna dziewczynka ") Iza super naprawde elegancko , kominek wyszedł bardzo fajnie no i schodki pierwsza klasa kurcze jakie to musi być dziwne uczucie że robi się już tak domowo a człowiek tam zamieszkać jeszcze nie może , a co z kuchnią kto ci ją ma robić lub już robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.11.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 dzięki ja czekam na schody i coś się obawiam że bedę się przeprowadzć a ich jeszcze nie będzie Twoje bardzo mi się podobają ciesze się Aniu, że ci się podobają a kiedy planujesz przeprowadzkę? ja się będę bez drzwi przeprowadzać muszę do końca miesiąca się przeprowadzić i jeszcze chałupkę odświeżyć po wyprowadzce jak pogoda będzie taka jak dzisiaj to wcale mi się nie chce ruszać łoooo jejjuuu to już! my pewnie na początku grudnia.. ale czekamy na te nieszczęsne drzwi, które za późno zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.11.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 no już właśnie za chwilę aż mnie mdli ..... u mnie drzwi na podaszu będą się montować we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.11.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 a fotki już są, grzeczna dziewczynka ") Iza super naprawde elegancko , kominek wyszedł bardzo fajnie no i schodki pierwsza klasa kurcze jakie to musi być dziwne uczucie że robi się już tak domowo a człowiek tam zamieszkać jeszcze nie może , a co z kuchnią kto ci ją ma robić lub już robi ? dzisiaj był numer stulecia! przyjechała do nas na budowę mama.. wsunęła głowę do salonu... i zdjęła buty tłumaczyłam jej, że nic jeszcze nie myte i wszędzie kupa kurzu, ale przez te kolorki zrobiło się tak domowo i przytulnie (czego na fotkach nie widać ), że nie dała sobie wybić tego pomysłu z głowy co do kuchni to jeszcze nie zamówiłam.. mam już wszystko powybierane, ale z pewnych przyczyn musze czekac z zakupami tak, żeby dostać fakturę już w nowym roku.. a zatem na razie będzie prowizorka.. co do wykonawcy to zdecyduję jutro, bo mam dostać jeszcze jedną konkurencyjną ofertę.. zobaczymy, która będzie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.11.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ale Wam fajnie.... wszystkim... tes tak kce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.11.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 no już właśnie za chwilę aż mnie mdli ..... u mnie drzwi na podaszu będą się montować we wtorek też mnie mdli.. i chciałabym i boję się.. u nas drzwi mają być na początku grudnia.. a w przyszłym tygodniu kłada parkiet - ale z tych gotowych, więc panowie twierdzą, że zajmie im to jedne dzień.. wtedy to już będzie domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.11.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ale Wam fajnie.... wszystkim... tes tak kce ty to już dawno masz fajnie! śliczny masz ten obecny domek i nawet się zastanawiałam skąd ta potrzeba zmiany.. no ale jak zobaczyłam twoja działeczkę z lotu ptaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.11.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 no nie dziwię sie ze mama zdjęła buty bardzo ladnie to malowanie wyszło i orginalnie czekam na zdjęcia za dnia zrobione .... bo efekt będzie troszkę inny (kolorystyczny) mniemam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.11.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 nawet nie obiecuję, że coś cyknę, bo teraz ciężko mi za dnia się na budowie zjawić jakw racam z pracy to już półmrok.. szaro, buro i ponuro.. ale rzeczywiście efekt jest zupełnie inny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.11.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ale Wam fajnie.... wszystkim... tes tak kce ty to już dawno masz fajnie! śliczny masz ten obecny domek i nawet się zastanawiałam skąd ta potrzeba zmiany.. no ale jak zobaczyłam twoja działeczkę z lotu ptaka ale kcem sie pseplowadzić!!!! i saloony malować... i kuchnie zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.11.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ale Wam fajnie.... wszystkim... tes tak kce ty to już dawno masz fajnie! śliczny masz ten obecny domek i nawet się zastanawiałam skąd ta potrzeba zmiany.. no ale jak zobaczyłam twoja działeczkę z lotu ptaka ale kcem sie pseplowadzić!!!! i saloony malować... i kuchnie zamawiać ino myk i będziesz kuchnię zamawiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.11.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 no już właśnie za chwilę aż mnie mdli ..... u mnie drzwi na podaszu będą się montować we wtorek też mnie mdli.. i chciałabym i boję się.. a już myslalam że tylko ja jestem nienormalna jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.11.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Dobry U mnie nic nowego to chociaz podgladne jakie zmiany u kolezanki Moje dzieciaczki na szczescie zdrowe ale wlasnie wczoraj przyslali sms-sa ze szkoly ze maja wsrod dzieci przypadki swinskiej grypy.Tak sie teraz zastanawiam czy czekaja az to sie rozprzestszeni i dopiero zamknal szkole Mam zgryza czy isc sie zaszczepic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.11.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 kakusku o kurcze nie wiem co bym zrobiła.. ale dziwi mnie, że oni nic więcej nie robią poza informacją nie wiem co o tym myśleć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts