Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

dzięki :D

ja czekam na schody i coś się obawiam że bedę się przeprowadzć a ich jeszcze nie będzie :(

Twoje bardzo mi się podobają :D

ciesze się Aniu, że ci się podobają :D

a kiedy planujesz przeprowadzkę? ja się będę bez drzwi przeprowadzać :roll:

muszę do końca miesiąca się przeprowadzić i jeszcze chałupkę odświeżyć po wyprowadzce :roll:

jak pogoda będzie taka jak dzisiaj to wcale mi się nie chce ruszać

z przeprowadzka to jest tak, że dziś małżon mi oświadczył, że za każdym razem kiedy jedziemy na budowę mamy już coś zabierać.. a że jeździmy często to już pojechały: odkurzacz piorący, garnki, za małe ubranka dzieci (nie wyrzucam, bo może się przydadzą :wink: ) i coś tam jeszcze.. jak weźmie mi łóżko to już chyba nie będę miała wyjścia :wink: :wink:

a fotki już są, grzeczna dziewczynka ")

Iza super naprawde elegancko , kominek wyszedł bardzo fajnie no i schodki pierwsza klasa

kurcze jakie to musi być dziwne uczucie że robi się już tak domowo a człowiek tam zamieszkać jeszcze nie może , a co z kuchnią kto ci ją ma robić lub już robi ?

dzięki :D

ja czekam na schody i coś się obawiam że bedę się przeprowadzć a ich jeszcze nie będzie :(

Twoje bardzo mi się podobają :D

ciesze się Aniu, że ci się podobają :D

a kiedy planujesz przeprowadzkę? ja się będę bez drzwi przeprowadzać :roll:

muszę do końca miesiąca się przeprowadzić i jeszcze chałupkę odświeżyć po wyprowadzce :roll:

jak pogoda będzie taka jak dzisiaj to wcale mi się nie chce ruszać

łoooo jejjuuu to już! :D my pewnie na początku grudnia.. ale czekamy na te nieszczęsne drzwi, które za późno zamówiłam :roll:

a fotki już są, grzeczna dziewczynka ")

Iza super naprawde elegancko , kominek wyszedł bardzo fajnie no i schodki pierwsza klasa

kurcze jakie to musi być dziwne uczucie że robi się już tak domowo a człowiek tam zamieszkać jeszcze nie może , a co z kuchnią kto ci ją ma robić lub już robi ?

dzisiaj był numer stulecia! przyjechała do nas na budowę mama.. wsunęła głowę do salonu... i zdjęła buty :o :o :o :o tłumaczyłam jej, że nic jeszcze nie myte i wszędzie kupa kurzu, ale przez te kolorki zrobiło się tak domowo i przytulnie (czego na fotkach nie widać :roll: ), że nie dała sobie wybić tego pomysłu z głowy :lol:

co do kuchni to jeszcze nie zamówiłam.. mam już wszystko powybierane, ale z pewnych przyczyn musze czekac z zakupami tak, żeby dostać fakturę już w nowym roku.. a zatem na razie będzie prowizorka.. co do wykonawcy to zdecyduję jutro, bo mam dostać jeszcze jedną konkurencyjną ofertę.. zobaczymy, która będzie lepsza

no już właśnie za chwilę :o aż mnie mdli .....

u mnie drzwi na podaszu będą się montować we wtorek

też mnie mdli.. i chciałabym i boję się.. :o

u nas drzwi mają być na początku grudnia..

a w przyszłym tygodniu kłada parkiet - ale z tych gotowych, więc panowie twierdzą, że zajmie im to jedne dzień.. wtedy to już będzie domowo :D :D

ale Wam fajnie.... wszystkim... :(

tes tak kce :cry: :cry: :cry:

ty to już dawno masz fajnie! śliczny masz ten obecny domek i nawet się zastanawiałam skąd ta potrzeba zmiany.. no ale jak zobaczyłam twoja działeczkę z lotu ptaka :roll: :roll: :D :D :D

ale kcem sie pseplowadzić!!!! i saloony malować... :wink: i kuchnie zamawiać :cry: :cry: :cry:

ino myk i będziesz kuchnię zamawiać! :D :D :D

Dobry :)

U mnie nic nowego to chociaz podgladne jakie zmiany u kolezanki :)

Moje dzieciaczki na szczescie zdrowe ale wlasnie wczoraj przyslali sms-sa ze szkoly ze maja wsrod dzieci przypadki swinskiej grypy.Tak sie teraz zastanawiam czy czekaja az to sie rozprzestszeni i dopiero zamknal szkole :roll: Mam zgryza czy isc sie zaszczepic :-?