aniawmuratorze 11.11.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 kakusku o kurcze nie wiem co bym zrobiła.. ale dziwi mnie, że oni nic więcej nie robią poza informacją nie wiem co o tym myśleć.. świńska jest mniej groźna odzwykłej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.11.2009 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 kakusku o kurcze nie wiem co bym zrobiła.. ale dziwi mnie, że oni nic więcej nie robią poza informacją nie wiem co o tym myśleć.. świńska jest mniej groźna odzwykłej no właśnie nie do końca czuje tą świńską grypę.. słuchałam ostatnio konferencji prasowej z minister zdrowia i zgłupiałam do reszty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.11.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Skabuniu ale u Ciebie pysznie czekoladowo się zrobiło..! Mniam... No pięknie! Już się nie mogę doczekać parkietu! P.S. Widzę, że jednak przesunęłaś anemostat w kuchni..!? Dobra decyzja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.11.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ja się nie szczepie dla mnie to nagonka firm farmaceutycznych po szczepieniach na grypę moje dzieciteż chorowały nie było żadnej różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.11.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Akurat to ze nic nie robia wcale mnie nie dziwi .Dla nich przeciez wszystko zawsze jest ok i bez problemu Moj mlodszy jest taki jakis pechowy i troszke sie obawiam zeby nie przyniosl tego paskuctwa ale w sumie tez nigdy nie szczepilam sie przeciw grypie mimo ze w pracy za free dawali nam te szczepionki Dzis ogladalam wiadomosci i widzialam ze na Ukrainie niezle sie to rozszalalo a przeciez do Pl to juz bardzo blisko. Skabus swietnie wyszla ta gra dwoch kolorkow-koenicznie pokaz to w swietle dziennym Kominek tez rewelka i tak troszke podobny do mariowego Mario dzieki ze pozwalasz skopiowac mi uklad plyteczek rablowych chociaz jezeli nas zbyt bardzo przycisnie bede musiala z nich zrezygnowac albo wcisnac placzki to malego wc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.11.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Wlasnie doczytalam o niani-chyba nie masz az tak strasznych dzieci zeby nie wytrzymala przy dwojce Ja mialam miec pod opieka tylko jedna pocieche ale jak sie w praniu okazalo (wygodnie bylo moim pracodawcom zaprzestac posylania blizniakow do przedszkola a potem "doszedl" kolejny bobas) mam teraz 5 Najmlodsze ma obecnie roczek a najstarsze 8 lat (posrodku 2,5 latek plus blizniaki prawie 5 letnie) .Do poludnia jest tylko dwojka najmlodszych ale od 14 mam mini przedszkole Najgorsze byly wakacje bo wracalam totalnie wypompowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.11.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 skabuniu czekoladka w saloonie super wyszła. proszę raz jeszcze o dokładny namiar na tynk na kominek i.... schody zniknęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.11.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 skabuś kominek cudny choć ja bym bez tej półki kamiennej go zostawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 super ten kominek wyszedl, kolorki odwazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.11.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Hej. Kominek super, fajnie zagrałaś kolorami. Ale te schodyyyyyyyyyy i ta barierkaaaaaaaaaaaaaa Mniammmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 12.11.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Iza ale zaszalałaś z tym brązem, pięknie wysżło zwłaszcza, że ten odcień jest fantastyczny. powiedz mi jaka szeroka jest obudowa Twojego kominka (w zasadzie powinno byc Twoja obudowa naszego kominka)? jaki ten tynk strulturalny na tym kominku- prosze daj namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.11.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 monia, ty i nie spisałaś z wiaderek? stały w salonie na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 12.11.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 hahaha, a Ty kochana czemu nie spisałaś? nie mogłam się skupić -przez ten brąz na suficie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.11.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 bo ja tylko poprosiłam skabe żeby mi przesłala info o nim - jak to ja. ale będąc Tobą na pewno zapisałabym wszystko w notesiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 12.11.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 notesik się zapodział? no i mam pretekst żeby jeszcze raz odwiedzić Izę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.11.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 notesik się zapodział? uuuuu to byłby pech... tyle złotych myśli.... na szczęście większość wdrożonych swoją drogą mogłaby sie kobieta zmaterializować i napisać dokłądnie o co cho z tym tynkiem. pamiętam że to był któryś z gotowych ale nie wiem czy z foxa czy jakiś inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 ja tez musze ciepnac cos na kominek jakas strukturke wiec tez czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 12.11.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 jakich wdrozonych? właśnie pan kafelkarz który wszedł po 1,5 tyg przerwy rozciął ręke i musieli mu ja zszyć, co oznacza że nie może pracować dopóki mu sie nie zrośnie. a miały być wszystkie kafle do świąt położone. mrzonki.walcze z kominkiem - sam kamień wyszedł 5600 na kominek. zastanawiam się więc nad jakimś tynkiem/ stiukiem. a z drugiej strony jak zrobię kamień to będę mieć do końca życia spokój. nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.11.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 ja bede miec sam tynk a i tak kamien wyszedł ponad 4 tysie. medżik nie? marta na co ci strukturka? przy takich pięknych kaflach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 12.11.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Efcia a co Ty będziesz miec na tej ścianie kominkowej? stiuk? taki jak marysia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts