Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

kakusku o kurcze :o :o :o nie wiem co bym zrobiła.. ale dziwi mnie, że oni nic więcej nie robią poza informacją :o :o :o nie wiem co o tym myśleć..

świńska jest mniej groźna odzwykłej

no właśnie nie do końca czuje tą świńską grypę.. :-? :-? :-? słuchałam ostatnio konferencji prasowej z minister zdrowia i zgłupiałam do reszty..

Akurat to ze nic nie robia wcale mnie nie dziwi .Dla nich przeciez wszystko zawsze jest ok i bez problemu :lol: Moj mlodszy jest taki jakis pechowy i troszke sie obawiam zeby nie przyniosl tego paskuctwa ale w sumie tez nigdy nie szczepilam sie przeciw grypie mimo ze w pracy za free dawali nam te szczepionki :roll: Dzis ogladalam wiadomosci i widzialam ze na Ukrainie niezle sie to rozszalalo a przeciez do Pl to juz bardzo blisko.

Skabus swietnie wyszla ta gra dwoch kolorkow-koenicznie pokaz to w swietle dziennym :) Kominek tez rewelka i tak troszke podobny do mariowego :)

Mario dzieki ze pozwalasz skopiowac mi uklad plyteczek rablowych chociaz jezeli nas zbyt bardzo przycisnie bede musiala z nich zrezygnowac albo wcisnac placzki to malego wc .

Wlasnie doczytalam o niani-chyba nie masz az tak strasznych dzieci zeby nie wytrzymala przy dwojce :wink: Ja mialam miec pod opieka tylko jedna pocieche ale jak sie w praniu okazalo (wygodnie bylo moim pracodawcom zaprzestac posylania blizniakow do przedszkola a potem "doszedl" kolejny bobas) mam teraz 5 :lol: Najmlodsze ma obecnie roczek a najstarsze 8 lat (posrodku 2,5 latek plus blizniaki prawie 5 letnie) .Do poludnia jest tylko dwojka najmlodszych ale od 14 mam mini przedszkole :wink: Najgorsze byly wakacje bo wracalam totalnie wypompowana :(

notesik się zapodział?

uuuuu to byłby pech... tyle złotych myśli.... na szczęście większość wdrożonych

swoją drogą mogłaby sie kobieta zmaterializować i napisać dokłądnie o co cho z tym tynkiem. pamiętam że to był któryś z gotowych ale nie wiem czy z foxa czy jakiś inny

jakich wdrozonych?

właśnie pan kafelkarz który wszedł po 1,5 tyg przerwy rozciął ręke i musieli mu ja zszyć, co oznacza że nie może pracować dopóki mu sie nie zrośnie.

a miały być wszystkie kafle do świąt położone. mrzonki.

walcze z kominkiem - sam kamień wyszedł 5600 na kominek. zastanawiam się więc nad jakimś tynkiem/ stiukiem. a z drugiej strony jak zrobię kamień to będę mieć do końca życia spokój. nie wiem....