efilo 12.11.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 nie wiem jaki stiuk ma marysia ale u mnie będzie sztruksik - cały czas ten sam co na wizualce sprzed roku, jezooo jak ten czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.11.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ja mam gładki stiuk - pod światło widać tylko delikatne przetarcia, a sztruksik to moim zdaniem rodzaj tynku strukturalnego, więc to całkiem co innego. Monia no to masz pecha z tym kafelkarzem... A skoro tak dużo wyszło za ten kamień, to może daj go troszkę mniej i dodaj do tego właśnie jakiś tynk...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.11.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 właśnie sie marysiu przyjrzałam na zdjęciach - wygląda dokładnie tak jak mówisz. a mój sztruksik to własnie zwykła strukturka. a swoją drogą czym robiłaś ten stiuk? bo ja włąsnie szukam czegoś co nie popęka od różnic temperatur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.11.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 hej hej! woow ile ludziów do mnie zajrzało ja tylko na sekundę, bo dzisiaj wywozimy dzieci do rodziców - jutro mam wolne i idę walczyć z kurzem na budowie jesli chodzi o tynk to połozyłam standardową dostępną w Castoramie Alpinę - kupiłam białą, a potem malowałam ją Gorzką Czekoladą.. na to miała iść lazura z Alpiny, która w zamyśle miała dać tylko lekki połysk.. okazało się, że nie daje połysku tylko znacznie rozjaśnia kolor miałam jechać po werniks czy coś w tym rodzaju, ale powiem nieskromnie, że bardzo mi się podoba kominek w tej czekoladzie.. jest w dodtyku jakby aksamitny i przez to tworzy wrażenie przytulności i boję się tego zepsuć. dlatego postanowiłam już niczym tego nie pokrywać - najwyżej się co jakis czas pomaluje na nowo ciesze się, że kolorki sie podobają i zapraszam na oględziny nazywo, bo o niebo lepiej to wygląda kasia schody ładne? ba! przyjedź - dam ci pomacać jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.11.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 No to jutro będzie u Ciebie błysk...! Skaba a masz jakieś zbliżenie na ten kominek, bo nic nie widzę...?! Efi stiuk zamawiałam w TTW, tam gdzie tapety i farby BM. Pamiętam tylko, że to coś włoskiego było - jak odszukam maila to prześlę Ci na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.11.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 marta na co ci strukturka? przy takich pięknych kaflach? bo sa osadzone za gleboko i nie da sie wykonczyc na styku z kaflami i kombinuje albo strukture albo jakas ramke z blachy malowanej na czarno albo jakas ramka z kafli czarnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.11.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 maryśnie ma potrzeby zajrze tam i sie wypytam - ja i tak potrzebuje inną rzecz wiec szkoda Twojego zachodu. powiedz mi tylko czy babka cie zapewniała że na kominek sie nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.11.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Tak Efciu, zapewniali, że na kominek się nadaje, ale jak będzie się okaże...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 mam nadzieje że aż tak długo to to nie będzie trwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 12.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Iza, zajrzałem właśnie po długiej przerwie do albumu, miooooodzio, schody bajka i cała reszta też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 dobry wieczór Skabusia a od której będziesz w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 13.11.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 skaba schody bardzo mi sie podobaja, co masz u gory szklo ? - pelne zabezpieczenie ? przy dzieciach i ich pomyslach mam schize w temacie bezpieczenstwa ta smaczna czekolada na scianach to efekt 3 warstw ? jeju jeszcze wiele przede mna, cale zycie czlowiek sie uczy efekt ladny, pewnie w realu jeszcze inaczej, piekniej sie reprezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 13.11.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dzień dobry. Wow, tak już przytulnie się robi Czekoladka całkiem, całkiem, podoba mi się nawet bardzo. Dziś to już pewnie wszystko wypucowane, czekamy na nowe foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.11.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Skabuniu podsyłam panele, o których wspominałam Ci ostatnio na budowie. Jak nie masz pomysłu na ściankę w sypialni, to zobacz sobie, bo to dość fajne rozwiązanie: http://fabrykaform.pl/salon_panele_dekoracyjne-k313_667.html http://fabrykaform.pl/images/koziol/1122all_3.jpg http://fabrykaform.pl/images/koziol/1117all_1.jpg Myślę, że przy odpowiednim oświetleniu będzie to dawało ciekawe refleksy na tylnej ścianie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.11.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 marysiu panele wyglądają super! musze się temu bliżej przyjrzeć bardzo ci dziękuję za podrzucenie pomysłu, bo jakoś nie miałam koncepcji na ta ściankę.. dzieki! ~ aspect jeszcze chwilka i zapraszam z rodzinka na kawę wusia dzień mi się rozsypał, bo dzieciaki chorują do nowa i po ciężkiej nocy nie miałam siły się podnieść, a potem wizyta u lekarza i w końcu na budowie wylądowałam dopiero o 17tej kjuta na schodach u góry będe miała szkło (zamówione - czekam aż przywiozą).. też męczyłam ich o temat bezpieczeństwa.. mam nadzieję, że się sprawdzi.. a czekoladka jest malowana 2krotkie.. ale juz po pierwszym razie kolorek był ładny i gdyby nie poprawki to mogłoby tak zostać.. mało dziś wypucowałam, bo byłam tylko 3 godzinki, ale moje płytki lerablowe zmieniły zupełnie kolor nie spodziewałam się, że taka będzie różnica - szczególnie jeśli chodzi o dekory.. wreszcie mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dobry wieczór Skabusia a co dzieciaczkom to samo czy coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.11.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 zapalenie krtani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 oooooooo w mordę niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.11.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 marysiu panele wyglądają super! musze się temu bliżej przyjrzeć bardzo ci dziękuję za podrzucenie pomysłu, bo jakoś nie miałam koncepcji na ta ściankę.. dzieki! ~ Nie ma sprawy Skabuniu! Polecam się na przyszłość. Dużo zdrówka dla dzieciaczków...! Bidusie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.11.2009 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 marysiu a jak wasze zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts