mario31 13.11.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dzięki Skabuniu - powoli wracamy do formy... Ja chyba najszybciej, bo Zuzę dopadł dla odmiany katar, a we wtorek ma imprezkę urodzinową i trochę się martwię... Natomiast Martyna zaczyna powoli przyswajać jedzenia i odpukać skończyły się biegunki... Mam nadzieję, że nie zapeszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.11.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ciesze się, że pozytywne wieści mi przynosiisz.. już mam po dziurki w nosie tych choróbsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.11.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Nawet mi nie mów... Jestem tak wykamana po tym tygodniu, a tu jeszcze weekend na uczelni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.11.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 dzien dobry widze ze wszedzie szpital wiele zdrowia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.11.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 witam! piekny dzisiaj dzień! idealny na mycie okien.. a ja siedzę w domku z moimi choruskami.. echh.. ale na malowanie też dobry, więc wysłałam męża coby pokój Mary pokolorował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 14.11.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 skaba zdrowia dla choruskow dzien wspanialy, normalnie wiosna idzie a nie zima to cos wyjatkowego przeczytac, ze ekipa nie dosc, ze dobra to i slowna, byle wiecej takich ekip to juz za chwileczke, juz za momencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.11.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Iza Ty do Swiat sie pokojnie wyrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.11.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 niby już, a jeszcze tak daleko.. a raczej - a jeszcze tak duzo do zrobienia, że aż mnie to przeraża no cóż.. trzeba zakasać rękawy i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.11.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Iza Ty do Swiat sie pokojnie wyrobisz mam nadzieję Anuś choć i tak wigilia bedzie jeszcze u rodziców, bo u mnie kuchni brak to ciężko tyle potraw przygotować no i na narożnik tez musze poczekać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.11.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 ale mieszkac spokojnie bedzie mozna a na kiedy kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.11.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 jeszcze nie zamówiona.. może w tym tygodniu się za to wezmę.. ale nie spieszy mi się, bo z moich pobieżnych obliczeń wynika, że faktury za sprzet moge mieć najwcześniej z lutego mam spore dofinansowanie do zakupu sprzetu, ale na ten rok limity już wykorzystałam, a troszke mi szkoda z tego nie skorzystać, więc na razie będzie prowizorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.11.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 wrzuciłam trochę zdjęć "dziennych" z salonu i zdjęcia górnej łazienki - jeszcze bez drewienka.. tak bez ładu i składu, ale mam nadzieję, że coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 dobry wieczór Skabusia widzę że z Twoim małżem oddawaliśmy się temu samemu zajęciu eeeeee w tym pokoju telewizyjnym na górze masz niebieski sufit czy to tylko światełko tak i co to jest to zielone w drzwiach pod schodami i co masz na obudowie wanny na górze dobra koniec pytań jest ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 14.11.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Ale wysprzątałaś w ciągu tygodnia takie zmiany!!!!!!!- super domowo i cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.11.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 monia no coś ty.. jeszcze ja tam niewiele zrobiłam.. to tylko chłopaki posprzątali po sobie wusia w telewizyjnym sufit jest biały.. na razie.. - ale na zdjęciu to jest garderoba.. też biała.. i też na razie a zielona w drzwiach pod schodami jest ściana na obudowie jest tynk.. to by było na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 a jaki ten tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.11.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 strukturalny.. taki jak na kominku jeno na inny kolor machnięty i inaczej zaczesany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 znaczy macać trza nie ma wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.11.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 zapraszam chyba już jest suchy to macac można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 sobie jeno nabędę białe rękawiczki to przyjdę macać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts