kjuta 15.11.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 w swietle i dziennym i ladnie podswietlona ta czekolada jest no.. mniamniusna jestem zafascynowana tym kolorem koty sa pikne, ile corcia ma ? Moja 3,5 latka jest tak zmienna, ze nie wiem co jej sie aktualnie podoba, czy knie, pieski, kotki czy moze auta drzwi jakie bedziesz miala skaba ? w jakim kolorze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.11.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 kjuta moja córcia ma 20 miesięcy, ale oczekiwania ma już dość sprecyzowane chyba ze mną gorzej, bo przed chwilą szukałam naklejek na ścianę i znalazłam tak cudne z safari lub farmą, że chętnie bym do tego koncepcję pokoju dostosowała.. ale córcia była niewzruszona.. synio ma 4 lata i trwa przy swoim Spidermanie juz prawei od roku.. jak go chciałam piratami skusić to mi powiedział, że mogą ewentualnie być na jednej ścianie, ale reszta Spiderman.. w drodze wyjątku Batman też może być drzwi będę miała z DRE model Scala w okleinie orzech ciemny ryfla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.11.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Skabus jest jedna narzutka ze spidermanem : http://www.allegro.pl/item803441711_narzuta_koldra_spiderman_i_poszewka_70_80.html Mi podoba sie ta dla mojego starszego ale niestety jest na podwojne lozko no i droga : http://www.allegro.pl/item797202774_fly_away_koldra_kolderka_narzuta_2_poszewki_na_p.html Do tego taka lampa: http://img204.imageshack.us/img204/4629/decoland2008allegro.th.jpg i tapeta http://img121.imageshack.us/img121/9127/img3k.th.jpg Na razie to wszystko sa tylko przymiarki bo nie wiem czy synek zaakceptuje pomysl ale moze go przekonam bo lubi wojsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.11.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 tajk tak.. widziałam tego spidermana bardzo ładne te samoloty! ja mam cały czas namiar na piratow.. widziałam niesamowitą piracką tapetę i całą masę dodatków.. no ale pozostaje mi sobie tak sypialnię odstawić a co tam! tak w ramach urozmaicenia pożycia małżeńskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.11.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 E tam malzenska-przeciez ma byc jeszcze braciszek to jemu siekniesz piracki okret Jakby co to sie moze nie zmarnuje bo ja dla mlodszego nie mam pomyslu a ze on taki ugodowy to moze w to "wejdzie" Jak chcesz to mozesz sie podzielic co tam wygrzebalas a ja swojemu pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 dobry wieczór Skabusia pokazuj te piraty ja pracuję do 15,30 jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.11.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Wusia z pirackich motywow to ja mam cos takiego ale mozliwe ze to wlasnie od Skabusi wlasnie skopiowane http://img39.imageshack.us/img39/6397/piratedecal.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 nooooo i fajne ciekawe co sobie moje dziecię wymarzy jak przyjdzie pora na Jego pokoik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.11.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Moi niestety nie reflektuja ani na samoloty ani na piratow .Niepotrzebnie sie dzis pytalam Dowiedzialam sie ze oboje chca meic bakugany a ja nie wiem czym sie o je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.11.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Kakusku a co to sa bakugany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Kakusku Aniu znaczy bajek nie oglądacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.11.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 ja też nie wiem co to bakugany znalazłam tapetę w sklepie w Katowicach - cała seria z róznymi dodatkami.. ale nie spisałam co to - jak będę to looknę.. oglądąłam dzis łóżka dla synia.. nie znalazłam nic konkretnego ale syniowi wpadło w oko jedno takie z wieżyczką no więc mu tłumaczę, że takie nie pasuje.. takie to do rycerskiego pokoju.. a snyio na to: No dobra, zmieniłem zdanie.. zrób mi rycerzy.. a po chwili - będą walczyli ze Spidermanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Skabusia a jakie łóżko byś chciała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.11.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 własnie nie wiem miałam nadzieję, że coś mi się spodoba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 a bakugany to to jest http://www.bakugan.com.pl/ no ale drewno, metal, proste czy np samochodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.11.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 oo mamooo.. my jeszcze mini mini okupujemy to tam takowych nie ma ładne i tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.11.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Bakugan to wlasnie taka chinska kreskowka Mam nadzieje ze im wkrotce przejdzie i znajda nowego bohatera Mlodszy przerobil juz chyba wszystkie tematy poczawszy od Thomasa a skonczywszy na Transformerach. Zdaje sie ze bede wredna matka i nic sie ich nie bede pytac tylko kupie co mi sie bedzie podobalo a potem zamkne na klucz w pokoju i wypuszcze dopoki nie oswiadcza ze sie zakochali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 15.11.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 o widzisz ja też nie mam łóżka do synka- u nas na tepecie zygzak. dosłownie. a meble wymyśliłam brzozowe malm(ikea) ale nie moge znależć łóżka- białe jest a brzozowego nie ma. synek pewnie chciałby łózko zygzakowe - musze to przemyśleć. jak znajdziesz jakieś fajne to dawaj foty. jutro zadzwonie w sprawie lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Kluczmonia jak masz przeszło tysiaka na łóżko dla dziecka to i owszem autko możesz mu sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.11.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 moniu jest trochę zygzaków na allegro.. ale bliżej im się nie przygladałam.. i fajne zygzakowe naklejki tez są wusia za 700 z materacem autko kupisz.. ale z takiego to się chyba szybko wyrasta sama nie wiem.. kakusku eee tam od razu wredna (też miałam na to ochotę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts