kakusek 15.11.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Wusia -aniele Synek napisal do Mikolaja o taki duzy zestaw i widze ze na tej stronie ktora podalas jest bardzo duzy wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.11.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 http://www.allegro.pl/item806213522_lozko_lozeczko_drewniane_disney_cars_nowosc.html tu jest zygzak, ale łóżeczko malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 no masz ja i anioł Kakusku o tą stronę bakugana Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.11.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 mojemu łobuzowi podoba się takie, ale ja jeszcze myślę, czy mnie się podoba http://i37.tinypic.com/30keydy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 no cóż łóżko można kupić normalne i naklejeczkami z zygzaka ozdobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Skabusia bardzo fajne mnie się spodobało do momentu kiedy pomyślałam co zrobi dziecko jak się w nocy obudzi i siusiu będzie chciało i zacznie schodzić takie zaspane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 15.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 witam po weekndowej przerwie którą spędziłam w MORSKU Iza mówi ci to coś o żesz gdybym ja wiedziała gdzie mój mąż mnie porywa na rajd to na bank bym się do ciebie wprosiła a tak to dzisiaj w drodze powrotnej do domu widziałam twoją lawendę tylko z ulicy a tam jeszcze takie ZMIANY o matko wy naprawde idziecie expresowo , teraz nic tylko wam życzyć dużo zdrówka dla całej rodzinki żebyście mogli spokojnie wszytsko doprowadzić do końca , !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.11.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 moje chłopisko już jest stare to sobie poradzi.. najwyżej zjedzie głową w dół po zjeżdżalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.11.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 kurcze natka jak przejeżdżaliście to trzeba było dzwonić!! no trudno.. teraz będziecie musieli specjalnie do mnie przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Skabusia no wiesz stary nie stary niebezpieczne troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.11.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Kluczmonia moj kiedys tez chorowal na to lozko Jak widac juz mu przeszlo dlatego ciesze sie ze wtedy jeszcze nie urzadzalismy jego pokoju.Ja nastawiam sie na zwykle biale lozka (moze ikea) a tylko dodatki beda z ich ulubionych bajek. Co do lozka zygzak to pewnie tez zalezy ile w tym momencie ma latek Twoja pociecha.Moi juz niedlugo by z niego wyrosli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.11.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Skabusia no wiesz stary nie stary niebezpieczne troszkę wusiu ono jest niższe od standardowego piętrowego, bo ma tylko 115cm.. tu obaw nie mam.. sama zawsze chciałam mieć piętrowe ale nie wie czy mu się nie znudzi za szybko jak znam życie to skończy się na zwykłym sosnowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Skabusia i takie jest najlepsze bo ozdobić możesz naklejkami typu przyklej - odklej zgodnie z aktualnymi upodobaniami dziecka a nawet jak niczym nie ozdobione to i tak ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.11.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 noo.. tylko jeszcze trzeba mojego synia do tego przekonać ale najpierw musze coś fajnego znaleźć.. wszytskie mi sie takie dziewczęce wydają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 no to małe z autkiem to akurat niedziewczęce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.11.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 taaa.. jeno za rok, by mu troszke stópki wystawały ale przeciez na poddaszu ciepło będzie to mu się nie odmrożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 15.11.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Iza nie chciałam tak znienacka a pozatym byliśmy większą grupą ,w każdym razie w okolice Jury Kr - Cz jeszcze mamy zamiar się wybrać bardzo mi się tam spodobało i jeszcze ta pogoda tak dopisała kto by się spodziewał a w kwestii pościeli jak ktoś spotka z CLIFFORDEM to błagam niech da zmi znać bo moja córeczka już od roku ma na jego punkcie bzika i to jeszcze pewnie troche potrwa widze Kjuta że mamy córeczki w tym samym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 mnie chodziło że taki model jeno większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.11.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 dylemat polega na tym, że z jednej strony bardzo chciałabym spełnić jego dziecięce marzenia.. a z drugiej mam poważne obawy czy 9ciolatek chciałby jeszcze w czymś takim spać natuś na Jurze jest wiele pięknych miejsc! i koniecznie nie możesz pominąć mojego małego zakątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 tu są fajne autkołóżeczka http://www.allegro.pl/item807869485_lozko_lozeczko_krzys_samochod_auto_signal.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts