skaba 16.11.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 u Żakowej bo na mój astygmatyzm musi jakieś udziwnione być i czekać trzeba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 a to tak jak i moje ale już się przekonałam że o ile Żakowa oprawki dobiera idealnie o tyle ze szkłami czasem nie bardzo jej wychodzi zamawiam sobie w Sosnowcu i tam facet szkła z bajerami ma w cenie zwykłych plajstików u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.11.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 ja mam refundowane w całości, więc na cenie mi nie zależy, i nigdzie dalej mi się tyłka ruszyc nie chce... i jak do tej pory byłam bardzo zadowolona z dobranych tam oprawek, a to bardzo wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 znaczy mnie chodziło o to że u nas nikt nawet nie proponuję takich fajnistych dodatków do szkieł niewinnie się zapytałam ile mogą kosztować cylinderki a jak pan zaczął a z tym a to a tamto to mi szczena na podłodze leżała myślałam że majątek zapłacę za szkła a one byli w normalnej cenie my też mamy dopłatę do okularów ale nawet nie starcza na lepciejszą oprawkę a dopiero na szkła a ja miałam tego bóla że w ciągu pół roku robiłam 3 pary okularów bo dopiero u Ani mi się dopatrzyli jaki fajny astygmatyzm mam najpierw miałam za mocne nie mogłam chodzić potem niby dobre ale cosik rozmazane i dopiero te trzecie są dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.11.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 to bardzo ważne, żeby ktoś dobrze szkiełka dobrał.. ja zazwyczaj używa je tylko do komputera, ale jak fajnie na nosie leżą to i przyjemnie pochodzić nieco dłużej zobaczymy czy będą trafione tym razem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 no koszmarek był normalnie z tymi szkłami ale teraz mi dobrze ja chodzę stale bo bez patrzałek to bym się pewnie z drzewami na odległość witała bo z bliska to nawet nieźle widzę Skabusia to jaki masz plan na wyjazd imprezowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.11.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 hmmm.. plan?? jechać.. poimprezować.. i wrócić coś pominęłam? nie przemyślałam tego jeszcze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.11.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 młodsze dziecię jeszcze nie śpi, ale mąż już padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 nie no plan doskonały trza go jeno nieco dopracować przy kawce naprzykład męża postawisz na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.11.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 to kiedy na kawke wpadasz? w sobote zapraszam do nowego lokum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 ooooooooooooooo to jak nic trza z prezentem jakby co mogę Piotrusia wziąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.11.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 eee tam z prezentem.. no chyba, że chciałabyś jakąś ścierę przynieść - bardzo sie przyda bierz dziecięcie i zaglądajcie.. mam nadzieje, że moje robaczki też juz wyzdrowieją do soboty dziecię padło.. mąż wskrzeszony.. piwko zagrzane.. idę na film! dobrej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 17.11.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 i jak film Skaba , widze że wczoraj podobnie spędzałyśmy wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ja tż wczoraj miałam wieczór filmowy Skaba, bardzo fajnie się u Ciebie robi Pewnie Cię chłopaki straszą, że niebawem skończą, co?? Niech skończą, bo jestem strasznie ciekawa jak to wszystko wygląda na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.11.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Cos mi sie wydaje, ze juz skonczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 dzień dobry tak mniej wiecej w sobotę skończyli Izaaaaaaaaaa dostałaś już lampki bo mnie ciekawość zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 No to jestem bardzo zorientowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.11.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kaśka no to dowaliłaś..!? U Skaby już kolejne chłopaki parkiet kładą..! Ja sobie ostatnio kupiłam Lektora i Ciekawy przypadek Benjamina Buttona, ale nie wiem kiedy mi będzie dane obejrzeć, bo czasu ciągle brakuje mi na wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 dzień dobry Skabusia bo mnie do soboty zeżre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts