Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

kasiu skończyli.. skończyli.. ale jeszcze wrócą - będą mi drzwi wstawiać :wink: pakuj się i przyjeżdżaj! :D :D

marysiu Lektora oglądałam - ciekawy!

Dzisiaj też wieczór filmowy.. coś nas nagle napadło.. chyba odreagowujemy stresy budowlane :wink:

wusiu lampek jeszcze nie ma :cry: ale chyba były wysłane dopiero w piątek :roll: chętnie bym cię przed sobotą ugościła, ale maluchów jeszcze z domu nie wypuszczam, a do soboty jestem do nich uwiązana, bo mężuś postanowił iść do pracy :cry:

parkiet położony! położony ładnie, ale nie umiem się jeszcze do niego przyzwyczaić..

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

dzięki Anuś

kasiu jak tylko posprzątam :roll: znaczy.. nieprędko :wink: :lol: jutro pan schodziarz montuje mi drewienko w górnej łazience.. a ludziska od jego syna zakorkują parkiet.. no i pozostaja drzwi :roll:

eeee to luzzzz. Jeszcze w tym roku zrobię ci odbiór techniczny :D

wusiu lampek jeszcze nie ma :cry: ale chyba były wysłane dopiero w piątek :roll: chętnie bym cię przed sobotą ugościła, ale maluchów jeszcze z domu nie wypuszczam, a do soboty jestem do nich uwiązana, bo mężuś postanowił iść do pracy :cry:

znaczy ta sobota to aktualna czy nie :roll: bo ja się tylko przed sobotą dowiedzieć chciałam czy dostałaś i czy dobre bo mam lekki napad kupowania :oops:

marysiu Lektora oglądałam - ciekawy!

Mieliśmy wczoraj obejrzeć, ale trwa ponad 2,5h, więc skończyło się na 'Sztuczkach'... Polecam!

parkiet położony! położony ładnie, ale nie umiem się jeszcze do niego przyzwyczaić..

Przepraszam bardzo a gdzie foty.....?!? :roll: :-?

Że niby na sołwo mamy uwierzyć...?! 8)