skaba 17.11.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 kasiu skończyli.. skończyli.. ale jeszcze wrócą - będą mi drzwi wstawiać pakuj się i przyjeżdżaj! marysiu Lektora oglądałam - ciekawy! Dzisiaj też wieczór filmowy.. coś nas nagle napadło.. chyba odreagowujemy stresy budowlane wusiu lampek jeszcze nie ma ale chyba były wysłane dopiero w piątek chętnie bym cię przed sobotą ugościła, ale maluchów jeszcze z domu nie wypuszczam, a do soboty jestem do nich uwiązana, bo mężuś postanowił iść do pracy parkiet położony! położony ładnie, ale nie umiem się jeszcze do niego przyzwyczaić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.11.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ale u Ciebie juz domowo, slicznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A kiedy przeprowadzka?? PS. Ja juz jestem spakowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.11.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 dzięki Anuś kasiu jak tylko posprzątam znaczy.. nieprędko jutro pan schodziarz montuje mi drewienko w górnej łazience.. a ludziska od jego syna zakorkują parkiet.. no i pozostaja drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 dzięki Anuś kasiu jak tylko posprzątam znaczy.. nieprędko jutro pan schodziarz montuje mi drewienko w górnej łazience.. a ludziska od jego syna zakorkują parkiet.. no i pozostaja drzwi eeee to luzzzz. Jeszcze w tym roku zrobię ci odbiór techniczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.11.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 koniecznie!! matko tylko na czym ja tak dostojna personę posadzę kanapy brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 koniecznie!! matko tylko na czym ja tak dostojna personę posadzę kanapy brak dostojna persona, jak na dostojna personę przystało, ma całkiem dostojną rzyc do siedzenia. Poradzimy se, luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.11.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 noo.. w sumie to parapetów będzie.. to na parapetach przycupniemy niieee nooo.. wykombinuję coś! to kiedy przyjeżdżasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 noo.. w sumie to parapetów będzie.. to na parapetach przycupniemy niieee nooo.. wykombinuję coś! to kiedy przyjeżdżasz?jak dasz hasło do przyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.11.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 oki! przetrę szlaki i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 wusiu lampek jeszcze nie ma ale chyba były wysłane dopiero w piątek chętnie bym cię przed sobotą ugościła, ale maluchów jeszcze z domu nie wypuszczam, a do soboty jestem do nich uwiązana, bo mężuś postanowił iść do pracy znaczy ta sobota to aktualna czy nie bo ja się tylko przed sobotą dowiedzieć chciałam czy dostałaś i czy dobre bo mam lekki napad kupowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 17.11.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 mario ja też polecam oba filmy , a my takie seanse filmowe to dość często sobie urządzamy , do tego popcorn , prażynki i prawie jak w kinie jakbyście chciały coś polecić godnego zobaczenia to dawać tytuły proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.11.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 marysiu Lektora oglądałam - ciekawy! Mieliśmy wczoraj obejrzeć, ale trwa ponad 2,5h, więc skończyło się na 'Sztuczkach'... Polecam! parkiet położony! położony ładnie, ale nie umiem się jeszcze do niego przyzwyczaić.. Przepraszam bardzo a gdzie foty.....?!? Że niby na sołwo mamy uwierzyć...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzień dobry Skabusia jako zwykle podpuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.11.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ale my ją Wusia już niedługo skontrolujemy, prawda..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 noooooooo ja to według planu w sobotę chyba że Skabusia cosik wymyśli bo już cos tam niejsano odnośnie soboty pisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.11.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Marys a ta obiecana fotke moglabys podrzucic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.11.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Wusia ja to raczej na tygodniu wpadnę, bo w sobotę mamy roczek chrześnicy... Marta już idę szukać i wrzucę Ci do komentów! P.S. Oczywiście o kinkiecik chodzi, prawda!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.11.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 prawda prawda Skabus zarezerwuj mi jedno miejsce w autku do krakufka urabiam meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Marys własnie Skabusia pisała że w tygodniu to Ona przy dzieciach bo Mąż do pracy poszedł był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts