Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Skabus podziwiam Twoje stoickie nerwy :wink: Ja majac juc tak wykonczony domek juz dawno przenosilabym kartony :) Wszystko wyszlo slicznie wiec nie masz co marudzic :wink: Bardzo fajny pomysl z ta szafka pod panelem drewnianym w lazience.Wykorzystalas maksymalnie przestrzen.Mi rowniez podobaja sie wstawki z drewna do bialej lazienki i mam gdzies nawet zapisana fotke takiej szafki w kolorze bardziej bursztynu.Niestety nie zapisalam jakie to drewno i kolor ale mozne dobry stolarz wyzna sie po fotce :) Mozesz napisac jakie Ty drewno dawalas i jakiego koloru?Musze zerknac na rzuty Twojego domku bo nie moge sobie wyobrazic jak poprzerabialas ten swoj wiatrolap ze wyszedl taki oryginalny wieszak :)

Bardzo mi sie wszystko podoba i mam szczescie ze moglam to wszystko poogladac (ze trafilam do Ciebie :)

Pozdrawiam

kakusku no właśnie kolor bursztynu :roll: hehe.. drewno mam takie samo jak na schodach (jakiśtam mahoń) :D ale blat w łazience jest zaraz przy oknie i w rzeczywistości wygląda jaśniej niż na fotkach, ale bursztyn to to nie jest :D choć szczerze mówiąc to po montażu schodów nie chciałam już kombinować z kolorami - ten był sprawdzony i mi się podobał, więc ok :wink:

a wiatrołap mam identyczny jak w projekcie :D a tu jego pierwowzór:

http://i49.tinypic.com/11gue6c.jpg

a tu rzut domku:

http://i49.tinypic.com/16jpkxl.jpg

hej :)

nie przychodzily mi powiadomienia, a tu takie ozywione dyskusje ;)

skaba przegladam fotki, jakie macie ogrzewanie ?

ladny parkiet, co to za drewno i jaki kolor ?

Natka to mamy coreczki rowiesniczki :)

przypomnialo mi sie, jakie warunki zabudowy trzeba miec, aby postawic Lawende ?