wu 20.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 no od 22-ej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.11.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 no od 22-ej no i gites wuśka ale na trzeźwo to my przez to nie przebrniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 napisałas że napitoki załatwione to ja myślałam że kompleksowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.11.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 napisałas że napitoki załatwione to ja myślałam że kompleksowo dobra... poprawię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.11.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 kilka osób pytało to podaję oficjalnie - od tego pana kupiłam lampy gipsowe: padzero_2008 i link do jednej z jego aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=803563585 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 i mówisz że fajne są i dobrze zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.11.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 drugiego oglądu nadal nie było, ale jesli małzon wróci o przyzwoitej porze to będe go namawiała, żeby mi je pomalował i przykrecił w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 no bo ja już sobie wpuścik łazienkowy z multistopem kupiłam pod prysznic to może i lampeczkę bym pykła sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.11.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 no bo ja już sobie wpuścik łazienkowy z multistopem kupiłam pod prysznic to może i lampeczkę bym pykła sobie czytałam jak będziesz u mnie to pomacasz i zdecydujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 z przyjemnością pomacam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.11.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dobrej nocki! idę film jakowyś ogladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.11.2009 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Skaba, od kilku dni chyba nie odebralas priva ode mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.11.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 małgoś przepraszam nie zauważyłam go często mi się to zdarza ale już mam dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.11.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 wuśka lampeczkę ci ofotografowałam w dzienniku jest.. zresztą wszytsko ofotografowałam coby mi sklerozy nie wypominano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.11.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Skabus podziwiam Twoje stoickie nerwy Ja majac juc tak wykonczony domek juz dawno przenosilabym kartony Wszystko wyszlo slicznie wiec nie masz co marudzic Bardzo fajny pomysl z ta szafka pod panelem drewnianym w lazience.Wykorzystalas maksymalnie przestrzen.Mi rowniez podobaja sie wstawki z drewna do bialej lazienki i mam gdzies nawet zapisana fotke takiej szafki w kolorze bardziej bursztynu.Niestety nie zapisalam jakie to drewno i kolor ale mozne dobry stolarz wyzna sie po fotce Mozesz napisac jakie Ty drewno dawalas i jakiego koloru?Musze zerknac na rzuty Twojego domku bo nie moge sobie wyobrazic jak poprzerabialas ten swoj wiatrolap ze wyszedl taki oryginalny wieszak Bardzo mi sie wszystko podoba i mam szczescie ze moglam to wszystko poogladac (ze trafilam do Ciebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.11.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 kakusku no właśnie kolor bursztynu hehe.. drewno mam takie samo jak na schodach (jakiśtam mahoń) ale blat w łazience jest zaraz przy oknie i w rzeczywistości wygląda jaśniej niż na fotkach, ale bursztyn to to nie jest choć szczerze mówiąc to po montażu schodów nie chciałam już kombinować z kolorami - ten był sprawdzony i mi się podobał, więc ok a wiatrołap mam identyczny jak w projekcie a tu jego pierwowzór: http://i49.tinypic.com/11gue6c.jpg a tu rzut domku: http://i49.tinypic.com/16jpkxl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 21.11.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 hej nie przychodzily mi powiadomienia, a tu takie ozywione dyskusje skaba przegladam fotki, jakie macie ogrzewanie ? ladny parkiet, co to za drewno i jaki kolor ? Natka to mamy coreczki rowiesniczki przypomnialo mi sie, jakie warunki zabudowy trzeba miec, aby postawic Lawende ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.11.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 kjuta pytasz o piec? jesli tak to gazowe tam gdzie kafle - podłogówka + 2 grzejniki kanałowe + grzejniki standardowe parkiet - merbau.. kolor standardowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.11.2009 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 co do warunków to na stronie Horyzontu są podane minimalne wymiary dziąłki i wysokość: Minimalne wymiary działki Wersja A 21.7 × 27.1 m Wysokość budynku 8 m przy okazji zauważyłam, że jest wersja MAXI lawendy - zawiera te zmiany, o których tu zacięcie dyskutujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts