kjuta 21.11.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 nie o szerokosc i dlugosc dzialki, a np kat nachylenia dachu itd, czy w warunkach moze byc narzucony dach np dwuspadowy ? skaba a co to za dziura pod oknem w podlodze ? myslalam, ze masz wentylacje mechaniczna ... hmm..to grzejniki kanalowe ? co Was przekonalo do takiego rozwiazania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.11.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 różne maja pomysły w warunkach zabudowy.. skoro o kolorze decydują to może i o tym ilu spadowy ma być dach mam wentylacje mechaniczną.. a dziura pod oknem to grzejnik kanałowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 21.11.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 piekniscie u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.11.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 dziękuję ale gdzie tam jeszcze co do czego..ehhh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.11.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 U Ciebie to już nawet wyobraźni używać nie trzeba Nic by mnie nie powstrzymało przed przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.11.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 na zdjęciach widac co już zrobione, ale powinnam jeszcze zrobić dokumentację z tego co jest do zrobienia dłuuuga to lista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 21.11.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 dziewczyny a takie niedyskretne pytanie, zmiescilyscie sie w kosztorysie, czy jednak przekroczylo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.11.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 to zalezy w jakim kosztorysie.. w moim własnym - nie miałam wyjścia.. musiałam się zmieścić choć trzeba powiedzieć, że modyfikowałam go co najmniej cztery razy.. jedno wyszlo taniej.. cos innego znacznie drożej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.11.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 A to o to chodzi w tym wiatrolapie Ja tam jakas dziure widzialm w sciance a to ma byc lustro.Skabus napisalas u Efilki ze przerabiali Ci rynne-mozesz pokazac fote jak to teraz wyglada i czy ta rynna byla od frontu?Ja jeszcze biore pod uwage wersje puszczenia jej po slupie ale pod warunkiem ze wtedy zaslonie ja styropianem i tynkiem.Mam tez w zwiazku z tym pytanko do marioJakiich wymiarow mialas wylane slupy ( u mnie jest 19cmx19 cm) i ile pozniej dalas na nie styro?W projekcie jest 5 cm ale gdybym ukrywala rynne musialabym dac grubiej i boje sie ze slup wtedy wyjdzie zbyt masywny.Bardzo prosze jesli tu zagladniesz o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.11.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 kakusku tam jest lustro umyte, więc ładnie odbija poszukam zdjęcia, ale mam je na drugim kompie, więc pewnie dopiero jutro podrzucę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.11.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 znalazłam w dzienniku: tak zrobili mi Józki:http://i31.tinypic.com/290wgly.jpg a teraz leci po ścianie garażu - widać miejsce:http://i37.tinypic.com/34etdhj.jpg szczerze mówiąc mnie te rynny w ogóle nie przeszkadzają.. mają być i już.. czasem funkcjonalność ważniejsza (tak jak pisała efi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Skaba, coraz ładniej, coraz więcej zrobione Aż chce się te fotki oglądać i oglądać Czy mogłabyś pokazać podłogę w salonie w całości - chodzi mi o zamysł linii płytek i parkietu. Myślałam właśnie o czymś podobnym pod oknami. Ale nie widzę tego globalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.11.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 amtluś cieszę się, że zajrzałaś wysłałam ci rysunek podłogi.. nie wiem czy pomoże.. mój aparat nie obejmuje całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 dobry wieczór Skabuś wielkie dzieki za fotki specjalne bardzo ładnie wygląda ten kinkiecik nie żebym marudziła tylko ja o kwadratowej myślałam patrzyłam ale ta aukcja zakończona i sprzedawca nie miał żadnych produktów wystawionych ale ja go przypilnuję wreszcie się do pracy fotografa przyłożyłaś parkiet czym wykańczałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.11.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 wusia ejjj no kobitko.. przecież pisałam, że ja u niego zamawiałam takie śmakie i owakie.. podałam link do aukcji, bo tam on wymienia jakie robi i w jakich wymiarach.. a mail podany jest po to, że wybierasz co ci pasuje i do niego piszesz.. ja tych zakupów nie robiłam przez allegro, bo co innego kupić jeden czy dwa kinkiety, a co innego 8 róznych lamp na raz.. cena inna przede wszystkim nie wiem, jaka lampeczka ci się marzy - generalnie pokazuję ci sposób wykonania i tyle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 było tak pisać od razu mnie to się marzy kwadracik ewentualnie nieduży prostokącik ale to zdecyduję jak pomaluję po podłodze kilka kresek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.11.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Skabunia no teraz dojrzalam ze jest tam lustro Dzieki za fotki rynien-wyglada na to ze oni po prostu zmienili Ci ich umiejscowienie (na lepsze oczywiscie) Ja tez wlasnie szukam dla swojej lepszego miejsca bo to ze musi byc przyjelam juz do wiadomosci (nie jestem przekonana ale wkoncu to nie ja jestem specem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.11.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Chcialam Cie jeszcze zapytac o podbitke.Przegladalam fotki i nigdzie tego nie widze"czy przed montazem podbitki ocieplaliscie fragment muru ktory jest schowany pod nia? Widze tez ze mialas juz przygotowane otwory na oswietlenie czyli w srodku domu byla rozprowadzona elektryka? Namawiaja mnie na zrobienie od razu podbitki dachowej (aby dach czasem przez zime nie uciekl ) ale nie mam ani instalacji elektrycznej w domku czyli tez nie jestemw stanie wyprowadzic jej pod osietlenie podbitki ani ekipy ktora ewentualnie ocieplilaby "gore" scian w domku.Nie wiem czy nie podarowac sobie tego pospiechu i nie zrobic wszystkiego spokojnie w lecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.11.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 kakusku tak - zmienili położenie rynny i porobili inaczej spadki.. no i tyle wuśka napisz do pana o swoich marzeniach.. możesz od razu na tej aukcji wyczytać, czy takie w ogóle robi.. niech ci wyceni i będziesz wiedziała co i jak (bąknij, że to ode mnie) ja mam kwadratowy, ale plafon i prostokatna rynienke.. jeszcze zapakowane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.11.2009 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 bardzo ładny kolor.. mnie się troche to inne marzyło, ale jak zwykle kompromisy ale nie jest źle.. jeszcze dojdą pierdółki i szuflada.. i noga bedzie zmieniona i ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts