kaśka maciej 22.11.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Wusia ale jak mam zmienic skoro nie widze zoltego prostokata ZMIEN Zmienić możesz tylko swojego posta, i jest to obok prostokąta "cytuj" Po prawej stronie posta, na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.11.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 mam pytanko na co jest ta dziura pod oknem w kształcie prostokąta czy to pod ogrzewanie ? natuś obiecuję cierpliwie odbierać wszystkie telefony to jest grzejnik kanałowy.. jeszcze nie ma rusztu, bo czekałam z wyborem na parkiet. taki sam mam w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.11.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 wusia dzięki za odwiedzinki jedna moja lampeczka gipsowa przyjechała potrzaskana to była przesyłka Poczty Polskiej.. nie wiem jak się to w razie czego reklamuje.. i nie wiem czy warto.. bo to chyba trochę kłopotu jest, a ja nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.11.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Kasia dzieki tak wlasnie robilam wczesniej tylko ze wczorajszy post po napisaniu przez kogos nastepnych nagle nie mial u gory tego znaczka ZMIEN Teraz sprawdzilam i znow sie pokazalo wiec sobie poradzilam (a moze ja juz slepa jestem i niewidze ) Skabus z ta reklamacja to moze byc roznie.Kiedys otrzymalam paczke ktora byla otwarta i na nic nie zdaly sie reklamacje Moze to tez zalezy od uprzejmosci Pan w okienku? Pytalam Cie wczesniej o sprawe podbitki-musze miec wyprowadzony prad przed jej montazem czy moge to robic pozniej wywiercajac otwory i jakos przepychac kabelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.11.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 przepraszam, nie widziałam wcześniej pytania ja rozprowadzałam kabelki przed podbitka, a właściwie w trakcie jej montowania.. a robisz już teraz podbitkę? jeśli tak to pamiętaj o obłożeniu domu styropianem pod podbitką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.11.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 No wlasnie wolalabym robic pozniej czyli przy ocieplaniu domu i po elektryce ale mi gadaja ze powinnam teraz zamknac ta przestrzen bo raz ze folia bedzie zbyt dlugo wystawiona na promienie UV a dwa ze mi dach porwie przy wiekszych wiatrach Obecnie to wiecej klopotow bo nie mam jeszcze nikogo to ocieplenia a elektryka tez wolalabym wpuscic po zamontowaniu okien czyli po Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Skabusia to ja dziękuję a teraz Wam powiem że sobie wszytko obejrzałam wymacałam i powiem że cudnie jest i mam nadzieję że zazdrościcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.11.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 szczerze mówiąc trochę dziwne to tłumaczenie... folia?? a gdzie tam folię widac skoro cały dach dachówką przykryty.. ale może ja tego nie zauważyłam, bo Józki od razu podbitkę machnęli.. z tymi wiatrami to róznie bywa, ale żeby tak od razu dach miał odfrunąć.. przecież to jednak musiałby być dość konkretny podmuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.11.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Skabusia to ja dziękuję a teraz Wam powiem że sobie wszytko obejrzałam wymacałam i powiem że cudnie jest i mam nadzieję że zazdrościcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Iza jest cudnie, lazienka wyszla super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.11.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Iza jest cudnie, lazienka wyszla super dzieki markotko jeszcze tylkodrzwi i będę spała spokojnie tak sobie obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Mysmy drzwi montowali dopiero po miesiacu mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 już wiem jakie skojarzenia miałam patrząc na ściany u Izy lody śmietankowo-czekoladowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.11.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Mysmy drzwi montowali dopiero po miesiacu mieszkania pamiętam i podaję cię mężowi za przykład bo ciągle mi tylko o tych drzwiach marudził na szczęście drzwi przyszły szybciej, bo groziło mi, że się sama z maluchami przeprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.11.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 już wiem jakie skojarzenia miałam patrząc na ściany u Izy lody śmietankowo-czekoladowe to dobrze czy źle? ja lubię tylko lody śmietankowe w polewie czekoladowej czekoladowych jako takich nie cierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 no ja też wolałabym tą śmietankową część dobrze bo apetyczne skojarzenia źle bo ktoś może się wziąść za konsumpcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.11.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 w kazdym razie - smacznego idę lulu.. dobrej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.11.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Nie bylo tak zle zreszta wiele sie nie zmienilo bo nie zamykamy drzwi na zamek ale przynajmniej gosci mozna zapraszac bez skrepowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.11.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Skabus niestety maja ciut racji bo folia jest narazona nie tylko na promieniowanie bezposrednie ale np na swiatlo odbijajace sie od podloza (sniegu) Na stronach producenta pisze ze powinno sie ja zaslonic z kazdej strony do 4 msc ale wiadomo ze w praktyce zadko kto od razu ociepla ,tynkuje i robi podbitke.Skoro Tobie Jozki od razu robili podbitke to pewnie tez ocieplali ten kawalek muru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts