Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Mam tez w zwiazku z tym pytanko do marioJakiich wymiarow mialas wylane slupy ( u mnie jest 19cmx19 cm) i ile pozniej dalas na nie styro?W projekcie jest 5 cm ale gdybym ukrywala rynne musialabym dac grubiej i boje sie ze slup wtedy wyjdzie zbyt masywny.Bardzo prosze jesli tu zagladniesz o odpowiedz :)

Kakusku moje słupy miały 30cm x 30cm - do tego daliśmy 5cm ocieplenia.

Zmierzyłam przed chwilą i wykończone mają ok. 37-38cm.

Moim zdaniem są ok i mi się podobają. Grubszych bym już w każdym razie nie robiła. :wink:

Skabuniu pięknie u Ciebie!

Widzę, że czujesz już na plecach oddech przeprowadzki! 8) :D Super!

P.S.

Planuję około środy być w Myszkowie - załapię się na sprzątanko..?!

Szmatki mam fajne to mogę przywieźć i zaznaczam, że łazienki lubię szorować, to weź to pod uwagę przy wyznaczaniu roboty..! :wink:

kakuskupewnie masz rację z tą folią.. chociaż po dachówce szczelnie od góry jest osłonieta.. a od dołu cięzko żeby coś tam dotarło.. do śniegu np. będzie miała coś około 3 metrów.. przecież przeważająca większość osób kładzie podbitkę dużo dużo później :wink: u mnie Józki i kładli podbitkę i od razu ocieplali ten fragment i kabelki też powyciągali..

duchu jejuu.. jak cię tu dawno nie widziałam :o :o :o pozdrówki! :D

marysiu każde łapki dzierżące ścierkę sa mile widziane :D :D ale nie wiem czy mi sie uda w środę wyrwać.. po wczorajszej wizycie z maluchami na budowie raczej nie podejmę samodzielnie tego ryzyka :lol: :lol: a o której mogłabyś być? pomyślę.. może niania zostałaby chwilkę dłużej :roll:

oddech przeprowadzki czuję, ale wczoraj z lubym rozmawialiśmy, że chyba trzeba zacisnąć zęby, zamknąć oczy i się przeprowadzić, bo inaczej to chyba z pół roku by nam jeszcze zeszło :roll:

boję się, że samo się coś wykombinuje :roll:

ale może na17.30 to uda się dotrzeć.. tyle, że ja chciałabym wracać zaraz po imprezie.. co ty na to? i może Kasięmaciej byśmy zwerbowały?

coś usłyszałam, że o mnei mowa :D

Pod koniec tygodnia będe wiedzieć jak mój mąż pracuje w grudniu, jakby miał wolne to chętnie się zabiorę

no prosze jaka ekipa się szykuje :D :D ja ostatecznie potwierdze swoją obecność pod koniec tygodnia, bo już wusi mówiłam, ze mi się impreza kroi, która w dodatku musze przygotować i nie wiem jak to będzie.. ale może do 15tej w sobotę się wyrobię.. potem kąpiel, fryzurra i w drogę :wink:

wusia może być i 3cia.. nie będę nikogo poganiać :D Kraków jest za miedzą, więc damy rade :wink:

kasia pakuj się! zwijamy cię![/b]