ghost34 23.11.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 withanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.11.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Mam tez w zwiazku z tym pytanko do marioJakiich wymiarow mialas wylane slupy ( u mnie jest 19cmx19 cm) i ile pozniej dalas na nie styro?W projekcie jest 5 cm ale gdybym ukrywala rynne musialabym dac grubiej i boje sie ze slup wtedy wyjdzie zbyt masywny.Bardzo prosze jesli tu zagladniesz o odpowiedz Kakusku moje słupy miały 30cm x 30cm - do tego daliśmy 5cm ocieplenia. Zmierzyłam przed chwilą i wykończone mają ok. 37-38cm. Moim zdaniem są ok i mi się podobają. Grubszych bym już w każdym razie nie robiła. Skabuniu pięknie u Ciebie! Widzę, że czujesz już na plecach oddech przeprowadzki! Super! P.S. Planuję około środy być w Myszkowie - załapię się na sprzątanko..?! Szmatki mam fajne to mogę przywieźć i zaznaczam, że łazienki lubię szorować, to weź to pod uwagę przy wyznaczaniu roboty..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.11.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 kakuskupewnie masz rację z tą folią.. chociaż po dachówce szczelnie od góry jest osłonieta.. a od dołu cięzko żeby coś tam dotarło.. do śniegu np. będzie miała coś około 3 metrów.. przecież przeważająca większość osób kładzie podbitkę dużo dużo później u mnie Józki i kładli podbitkę i od razu ocieplali ten fragment i kabelki też powyciągali.. duchu jejuu.. jak cię tu dawno nie widziałam pozdrówki! marysiu każde łapki dzierżące ścierkę sa mile widziane ale nie wiem czy mi sie uda w środę wyrwać.. po wczorajszej wizycie z maluchami na budowie raczej nie podejmę samodzielnie tego ryzyka a o której mogłabyś być? pomyślę.. może niania zostałaby chwilkę dłużej oddech przeprowadzki czuję, ale wczoraj z lubym rozmawialiśmy, że chyba trzeba zacisnąć zęby, zamknąć oczy i się przeprowadzić, bo inaczej to chyba z pół roku by nam jeszcze zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 dobry wieczór Maryś o której o której Skabuś musisz z nianią negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.11.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 zaklepałam ją sobie już na jutro, bo mam ważny wyjazd.. w piątek lecę do Wrocławia, więc pewnie też z maluchami posiedzi.. ale zobaczymy.. pogadam z nią jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 noooooo pracuj pracuj i kombinuj na piątego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.11.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 boję się, że samo się coś wykombinuje ale może na17.30 to uda się dotrzeć.. tyle, że ja chciałabym wracać zaraz po imprezie.. co ty na to? i może Kasięmaciej byśmy zwerbowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 co rozumiesz przez zaraz po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.11.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 jak wszyscy pójdą do łóżek to my pójdziemy do samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ale wiesz że to może być np kole 3 nad ranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ale wiesz że to może być np kole 3 nad ranem ja do 3 nie wytrzymam, ale u Rasi do 2 dalam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.11.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 boję się, że samo się coś wykombinuje ale może na17.30 to uda się dotrzeć.. tyle, że ja chciałabym wracać zaraz po imprezie.. co ty na to? i może Kasięmaciej byśmy zwerbowały?coś usłyszałam, że o mnei mowa Pod koniec tygodnia będe wiedzieć jak mój mąż pracuje w grudniu, jakby miał wolne to chętnie się zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 no i wesoły autobusik nam się zrobi bo i Martusia coś wspominała żeby Ją zgarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.11.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 no prosze jaka ekipa się szykuje ja ostatecznie potwierdze swoją obecność pod koniec tygodnia, bo już wusi mówiłam, ze mi się impreza kroi, która w dodatku musze przygotować i nie wiem jak to będzie.. ale może do 15tej w sobotę się wyrobię.. potem kąpiel, fryzurra i w drogę wusia może być i 3cia.. nie będę nikogo poganiać Kraków jest za miedzą, więc damy rade kasia pakuj się! zwijamy cię![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Skabusia ze mną jak z dzieckiem mówisz idziemy to idziemy no jak o 16 wyjedziemy będzie akuratnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.11.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 co najwyżej karniaczka zaliczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 byle nie takiego że koń kopytkiem zamiącha to dam se radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.11.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 dostałam wycenę kuchni jestem zachwycona mam nadzieje, że kuchnią tez będę zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 znaczy ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.11.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 dostałam wycenę kuchni jestem zachwycona mam nadzieje, że kuchnią tez będę zachwycona będziesz, na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts