skaba 23.11.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 znaczy ile wysłalam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 się nie dziwię że zadowolona jesteś to jak ja bym bez tych blumków i fornirków to bym całkiem mniam cenę miała bierz Kobieto nie zastanawiaj się może się dogadasz względem faktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.11.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ja mam pytanie czysto techniczne gdzie ja bym sie musiala teleportowac zebys mnie zgarnela?? Czy moze uda wam sie po mnie podjechac ?? choc to troche w przeciwnym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.11.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 marysiu każde łapki dzierżące ścierkę sa mile widziane ale nie wiem czy mi sie uda w środę wyrwać.. po wczorajszej wizycie z maluchami na budowie raczej nie podejmę samodzielnie tego ryzyka a o której mogłabyś być? pomyślę.. może niania zostałaby chwilkę dłużej Skabuniu mogę się dostosować do dowolnej godziny, bo nie mam babeczek w domu i mam możliwość podjechania o dowolnej godzinie. Natomiast nie chcę Ci robić kłopotu i skoro nie masz z kim zostawić dzieci to może przełóżmy to na następny raz...?! Zawożę kolejne materiały do Pani, więc na pewno będę jeszcze w M przed Świętami! Aaaa... i ja też poproszę o info na temat kuchni! Rozumiem, że robi Pan G? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.11.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Skabuniu a wycena skąd? Ode mnie? Kakusku to prawda z tymi foliami - nie zaleca się pozostawienia tego na długo bez podbitki I ocieplenia. Niemniej jednak przez okno wpadnie tego światła więcej niż przez tą cała podbitkę. A jak się tym martwisz to zawsze możesz włożyć na murłatę wełnę. U nas tak było - choć z innych powodów. A co do znikającego ZMIEŃ - dzieje się tak gdy się wylogujesz - wtedy nie są to Twoje posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.11.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Efilko Ty to wszystko wiesz Ja dzisiaj wczesniej w domku i jutro tez nie ide do pracy.Zaczelo mnie lekko rozkaldac wiec wole sie wygrzac niz zalapac cos mocniejszego Nie zakladamy na razie okien dachowych wiec moze ta podbitka bez zalsoniecia wytrzyma jeszcze troszke (moze sniegu tej zimy nie bedzie ) Skabus Ty wiesz ze ja mam notatnik ciagle otwarty wiec skoro jestes zadowolona z wyceny a masz porownanie to rownize poprosze o numerki Zdecydowalam sie wkoncu na okna -beda od Jezierskiego Mario tak samo uwazam w sprawei gruboscii slupa>Mialam w projekcie 5 cm styro i nie chce dawac wiecej.Zobaczymy co panowie wymysla z tymi rynnami bo od dwoch dni maz uparcie milczy w tym temacie [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.11.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ja mam pytanie czysto techniczne gdzie ja bym sie musiala teleportowac zebys mnie zgarnela?? Czy moze uda wam sie po mnie podjechac ?? choc to troche w przeciwnym kierunku markotko napisz mi na PW, gdzie ty się osiedliłaś, bo wstyd się przyznać, ale wiem tylko mniej więcej:oops: kobitki mam już potwierdzoną imprezę 5.12 o godz. 10tej.. mam nadzieję, że do 14tej się wyrobię.. ale prosze brać też pod uwagę możliwość spóźnienia..[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.11.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 impreza o 10tej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.11.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 marysiu każde łapki dzierżące ścierkę sa mile widziane ale nie wiem czy mi sie uda w środę wyrwać.. po wczorajszej wizycie z maluchami na budowie raczej nie podejmę samodzielnie tego ryzyka a o której mogłabyś być? pomyślę.. może niania zostałaby chwilkę dłużej Skabuniu mogę się dostosować do dowolnej godziny, bo nie mam babeczek w domu i mam możliwość podjechania o dowolnej godzinie. Natomiast nie chcę Ci robić kłopotu i skoro nie masz z kim zostawić dzieci to może przełóżmy to na następny raz...?! Zawożę kolejne materiały do Pani, więc na pewno będę jeszcze w M przed Świętami! Aaaa... i ja też poproszę o info na temat kuchni! Rozumiem, że robi Pan G? Marysiu bardzo bardzo mi przykro, ale chyba na jutro się nie wyrobię mam dosyć zakręcony tydzień i sporo jestem w rozjazdach.. jutro też pewnie będę nie wcześniej niż o 17tej, a jeszcze chciałabym po drodze do pana G. zajrzeć, bo słusznie podejrzewasz, że to pan G. jest autorem wyceny jak widać niania i tak nie ma wyjścia żałuję bardzo [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.11.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 impreza o 10tej? tak tak impreza dla dzieciaków - firmowy Mikołaj.. sama muszę go zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.11.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Skabuniu a wycena skąd? Ode mnie? efilko od twoich Panów też dostałam wycenę i nawet u nich byłam, ale nie chcieli się zgodzić, żeby zrobić kuchnię w dwoch etapach, bo żeby skorzystać z dofinansowań wymyśliłam tak, ze teraz zrobię szafki stojące na dole, a po nowych roku zamontuję tą wysoką zabudowe ze sprzętami.. nie bardzo im się to podobało ta jest od pana G. i jest jak do tej pory najkorzystniejsza.. pewnie z czasem realizacji będzie różnie i trzeba się uzbroić w cierpliwość, ale to obecnie mi nie przeszkadza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.11.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 kakusku namiary na pana wyślę ci po realizacji, bo wtedy ocenię jak się ma cena do jakości dużo zdrówka! nie dawaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Dobrze Skabus ale i tak wierze ze bedziesz zadowolona skoro kaska tak mowi Rozumiem ze juz ja zamowilas?Jezeli jeszcze chcesz porownac ceny to moge Ci podeslac tel do naszego lokalnego goscia od kuchni Chorobstwo jakos tak nie wie chyba jak sie za nie wziasc bo wlasciwie ,nie tylko glowa boli i troche przytkalo mi nichal.Poleze jutro w wyrku i musi przejsc Na pewno nie bde sie nudzic bo mam zadanie bojowe od meza spsac co chce miec z elektryki w kazdym pomieszczebiu-o matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.11.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 kakusku jeszcze nie zamówiłam kuchni, ale już jestem zdecydowana podogrywamy szczegóły i klepniemy zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dobry wieczór Skabusia no wiesz skoro Ty kółko trzymasz to TY tu rządzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ja mam pytanie czysto techniczne gdzie ja bym sie musiala teleportowac zebys mnie zgarnela?? Czy moze uda wam sie po mnie podjechac ?? choc to troche w przeciwnym kierunku markotko napisz mi na PW, gdzie ty się osiedliłaś, bo wstyd się przyznać, ale wiem tylko mniej więcej:oops: kobitki mam już potwierdzoną imprezę 5.12 o godz. 10tej.. mam nadzieję, że do 14tej się wyrobię.. ale prosze brać też pod uwagę możliwość spóźnienia.. Jesli Cie nie wpuscimy to bedziesz z kachny mezem pod blokiem stala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.11.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Marysiu bardzo bardzo mi przykro, ale chyba na jutro się nie wyrobię mam dosyć zakręcony tydzień i sporo jestem w rozjazdach.. jutro też pewnie będę nie wcześniej niż o 17tej, a jeszcze chciałabym po drodze do pana G. zajrzeć, bo słusznie podejrzewasz, że to pan G. jest autorem wyceny jak widać niania i tak nie ma wyjścia żałuję bardzo [/b] Skabuniu nie ma najmniejszego problemu - rozumiem Kochana! Jeszcze nie raz będzie okazja! Jutro zawożę kolejne materiały, więc na pewno przed Świętami będę je odbierać - może wtedy się uda?! A jaki fornir wybrałaś do kuchni jeśli można zapytać..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Skabuniu a wycena skąd? Ode mnie? efilko od twoich Panów też dostałam wycenę i nawet u nich byłam, ale nie chcieli się zgodzić, żeby zrobić kuchnię w dwoch etapach, bo żeby skorzystać z dofinansowań wymyśliłam tak, ze teraz zrobię szafki stojące na dole, a po nowych roku zamontuję tą wysoką zabudowe ze sprzętami.. nie bardzo im się to podobało ta jest od pana G. i jest jak do tej pory najkorzystniejsza.. pewnie z czasem realizacji będzie różnie i trzeba się uzbroić w cierpliwość, ale to obecnie mi nie przeszkadza.. no widzisz a mi sami zaproponowali że najpierw zamontują szafki podblatowe a w późniejszym etapie reszte - zależało mi na tym ze względu na konieczność pomiaru blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dzień dobry Skabusia ważne żeby się doturlać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 25.11.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Skabuniu a wycena skąd? Ode mnie? efilko od twoich Panów też dostałam wycenę i nawet u nich byłam, ale nie chcieli się zgodzić, żeby zrobić kuchnię w dwoch etapach, bo żeby skorzystać z dofinansowań wymyśliłam tak, ze teraz zrobię szafki stojące na dole, a po nowych roku zamontuję tą wysoką zabudowe ze sprzętami.. nie bardzo im się to podobało ta jest od pana G. i jest jak do tej pory najkorzystniejsza.. pewnie z czasem realizacji będzie różnie i trzeba się uzbroić w cierpliwość, ale to obecnie mi nie przeszkadza.. Przepraszam, że ja tak z gruszki ni z pietruszki, ale o czym dziewczyny piszecie. Przeczytałam wyrywkowo o jakimś dofinansowaniu? O co chodzi? Na co? Kiedy ? Kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts