Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

marysiu każde łapki dzierżące ścierkę sa mile widziane :D :D ale nie wiem czy mi sie uda w środę wyrwać.. po wczorajszej wizycie z maluchami na budowie raczej nie podejmę samodzielnie tego ryzyka :lol: :lol: a o której mogłabyś być? pomyślę.. może niania zostałaby chwilkę dłużej :roll:

Skabuniu mogę się dostosować do dowolnej godziny, bo nie mam babeczek w domu i mam możliwość podjechania o dowolnej godzinie. :wink:

Natomiast nie chcę Ci robić kłopotu i skoro nie masz z kim zostawić dzieci to może przełóżmy to na następny raz...?! :roll:

Zawożę kolejne materiały do Pani, więc na pewno będę jeszcze w M przed Świętami! 8)

Aaaa... i ja też poproszę o info na temat kuchni!

Rozumiem, że robi Pan G? 8)

Skabuniu a wycena skąd? Ode mnie?

Kakusku

to prawda z tymi foliami - nie zaleca się pozostawienia tego na długo bez podbitki I ocieplenia. Niemniej jednak przez okno wpadnie tego światła więcej niż przez tą cała podbitkę. :) A jak się tym martwisz to zawsze możesz włożyć na murłatę wełnę. U nas tak było - choć z innych powodów.

A co do znikającego ZMIEŃ - dzieje się tak gdy się wylogujesz - wtedy nie są to Twoje posty

Efilko Ty to wszystko wiesz :) Ja dzisiaj wczesniej w domku i jutro tez nie ide do pracy.Zaczelo mnie lekko rozkaldac wiec wole sie wygrzac niz zalapac cos mocniejszego :wink: Nie zakladamy na razie okien dachowych wiec moze ta podbitka bez zalsoniecia wytrzyma jeszcze troszke (moze sniegu tej zimy nie bedzie :wink: )

Skabus Ty wiesz ze ja mam notatnik ciagle otwarty wiec skoro jestes zadowolona z wyceny a masz porownanie to rownize poprosze o numerki :lol:

Zdecydowalam sie wkoncu na okna -beda od Jezierskiego :)

Mario tak samo uwazam w sprawei gruboscii slupa>Mialam w projekcie 5 cm styro i nie chce dawac wiecej.Zobaczymy co panowie wymysla z tymi rynnami bo od dwoch dni maz uparcie milczy w tym temacie :roll: [/b]

Ja mam pytanie czysto techniczne gdzie ja bym sie musiala teleportowac zebys mnie zgarnela?? Czy moze uda wam sie po mnie podjechac ?? choc to troche w przeciwnym kierunku :(

markotko napisz mi na PW, gdzie ty się osiedliłaś, bo wstyd się przyznać, ale wiem tylko mniej więcej:oops:

kobitki mam już potwierdzoną imprezę 5.12 o godz. 10tej.. mam nadzieję, że do 14tej się wyrobię.. ale prosze brać też pod uwagę możliwość spóźnienia..[/b]

marysiu każde łapki dzierżące ścierkę sa mile widziane :D :D ale nie wiem czy mi sie uda w środę wyrwać.. po wczorajszej wizycie z maluchami na budowie raczej nie podejmę samodzielnie tego ryzyka :lol: :lol: a o której mogłabyś być? pomyślę.. może niania zostałaby chwilkę dłużej :roll:

Skabuniu mogę się dostosować do dowolnej godziny, bo nie mam babeczek w domu i mam możliwość podjechania o dowolnej godzinie. :wink:

Natomiast nie chcę Ci robić kłopotu i skoro nie masz z kim zostawić dzieci to może przełóżmy to na następny raz...?! :roll:

Zawożę kolejne materiały do Pani, więc na pewno będę jeszcze w M przed Świętami! 8)

Aaaa... i ja też poproszę o info na temat kuchni!

Rozumiem, że robi Pan G? 8)

Marysiu bardzo bardzo mi przykro, ale chyba na jutro się nie wyrobię :cry: mam dosyć zakręcony tydzień i sporo jestem w rozjazdach.. jutro też pewnie będę nie wcześniej niż o 17tej, a jeszcze chciałabym po drodze do pana G. zajrzeć, bo słusznie podejrzewasz, że to pan G. jest autorem wyceny :cry: jak widać niania i tak nie ma wyjścia :roll: żałuję bardzo :cry: :cry: :cry: [/b]

efilko od twoich Panów też dostałam wycenę i nawet u nich byłam, ale nie chcieli się zgodzić, żeby zrobić kuchnię w dwoch etapach, bo żeby skorzystać z dofinansowań wymyśliłam tak, ze teraz zrobię szafki stojące na dole, a po nowych roku zamontuję tą wysoką zabudowe ze sprzętami.. nie bardzo im się to podobało :cry: ta jest od pana G. i jest jak do tej pory najkorzystniejsza.. pewnie z czasem realizacji będzie różnie i trzeba się uzbroić w cierpliwość, ale to obecnie mi nie przeszkadza..

Dobrze Skabus ale i tak wierze ze bedziesz zadowolona skoro kaska tak mowi :wink: Rozumiem ze juz ja zamowilas?Jezeli jeszcze chcesz porownac ceny to moge Ci podeslac tel do naszego lokalnego goscia od kuchni :)

Chorobstwo jakos tak nie wie chyba jak sie za nie wziasc bo wlasciwie ,nie tylko glowa boli i troche przytkalo mi nichal.Poleze jutro w wyrku i musi przejsc :lol: Na pewno nie bde sie nudzic bo mam zadanie bojowe od meza spsac co chce miec z elektryki w kazdym pomieszczebiu-o matko :roll: :wink: :)

Ja mam pytanie czysto techniczne gdzie ja bym sie musiala teleportowac zebys mnie zgarnela?? Czy moze uda wam sie po mnie podjechac ?? choc to troche w przeciwnym kierunku :(

markotko napisz mi na PW, gdzie ty się osiedliłaś, bo wstyd się przyznać, ale wiem tylko mniej więcej:oops:

kobitki mam już potwierdzoną imprezę 5.12 o godz. 10tej.. mam nadzieję, że do 14tej się wyrobię.. ale prosze brać też pod uwagę możliwość spóźnienia..

Jesli Cie nie wpuscimy to bedziesz z kachny mezem pod blokiem stala. :lol: :lol: :lol: 8)

Marysiu bardzo bardzo mi przykro, ale chyba na jutro się nie wyrobię :cry: mam dosyć zakręcony tydzień i sporo jestem w rozjazdach.. jutro też pewnie będę nie wcześniej niż o 17tej, a jeszcze chciałabym po drodze do pana G. zajrzeć, bo słusznie podejrzewasz, że to pan G. jest autorem wyceny :cry: jak widać niania i tak nie ma wyjścia :roll: żałuję bardzo :cry: :cry: :cry: [/b]

Skabuniu nie ma najmniejszego problemu - rozumiem Kochana! :wink:

Jeszcze nie raz będzie okazja! 8)

Jutro zawożę kolejne materiały, więc na pewno przed Świętami będę je odbierać - może wtedy się uda?!

A jaki fornir wybrałaś do kuchni jeśli można zapytać..!? :roll:

efilko od twoich Panów też dostałam wycenę i nawet u nich byłam, ale nie chcieli się zgodzić, żeby zrobić kuchnię w dwoch etapach, bo żeby skorzystać z dofinansowań wymyśliłam tak, ze teraz zrobię szafki stojące na dole, a po nowych roku zamontuję tą wysoką zabudowe ze sprzętami.. nie bardzo im się to podobało :cry: ta jest od pana G. i jest jak do tej pory najkorzystniejsza.. pewnie z czasem realizacji będzie różnie i trzeba się uzbroić w cierpliwość, ale to obecnie mi nie przeszkadza..

no widzisz a mi sami zaproponowali że najpierw zamontują szafki podblatowe a w późniejszym etapie reszte - zależało mi na tym ze względu na konieczność pomiaru blatu

Przepraszam, że ja tak z gruszki ni z pietruszki, ale o czym dziewczyny piszecie. Przeczytałam wyrywkowo o jakimś dofinansowaniu? O co chodzi? Na co? Kiedy ? Kto?