skaba 25.11.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Skabuniu a wycena skąd? Ode mnie? efilko od twoich Panów też dostałam wycenę i nawet u nich byłam, ale nie chcieli się zgodzić, żeby zrobić kuchnię w dwoch etapach, bo żeby skorzystać z dofinansowań wymyśliłam tak, ze teraz zrobię szafki stojące na dole, a po nowych roku zamontuję tą wysoką zabudowe ze sprzętami.. nie bardzo im się to podobało ta jest od pana G. i jest jak do tej pory najkorzystniejsza.. pewnie z czasem realizacji będzie różnie i trzeba się uzbroić w cierpliwość, ale to obecnie mi nie przeszkadza.. no widzisz a mi sami zaproponowali że najpierw zamontują szafki podblatowe a w późniejszym etapie reszte - zależało mi na tym ze względu na konieczność pomiaru blatu u mnie chyba ich odległość zniechęciła.. bo potem Pan zaczął kombinowac, że no skoro mi tak zależy to może by na to przystali, ale im sie to nie opłaca, bo to podwójny dojazd i podwójna robota, no to ni moga, ale musza mi podwójnie policzyć pewnie gdybym nie dostała tej ostatniej wyceny to bym ich namawiała, bo wrażenie miałam bardzo pozytywne, ale skoro jest to już mam bezproblemowo.. dzisiaj dopięłam szczegóły.. jutro dostanę odpowiedź na kiedy będą mebelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.11.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Skabuniu a wycena skąd? Ode mnie? efilko od twoich Panów też dostałam wycenę i nawet u nich byłam, ale nie chcieli się zgodzić, żeby zrobić kuchnię w dwoch etapach, bo żeby skorzystać z dofinansowań wymyśliłam tak, ze teraz zrobię szafki stojące na dole, a po nowych roku zamontuję tą wysoką zabudowe ze sprzętami.. nie bardzo im się to podobało ta jest od pana G. i jest jak do tej pory najkorzystniejsza.. pewnie z czasem realizacji będzie różnie i trzeba się uzbroić w cierpliwość, ale to obecnie mi nie przeszkadza.. Przepraszam, że ja tak z gruszki ni z pietruszki, ale o czym dziewczyny piszecie. Przeczytałam wyrywkowo o jakimś dofinansowaniu? O co chodzi? Na co? Kiedy ? Kto? moja firma ma system dofinansowań do zakupu wybranych sprzętów oraz do modernizacji pomieszczeń.. tylko sa przypisane określone limity i musze się w nich zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.11.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 A jaki fornir wybrałaś do kuchni jeśli można zapytać..!? marysiu w sobote mam podjechać obejrzeć polakierowane próbki i podejmę ostateczną decyzję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.11.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ja mam pytanie czysto techniczne gdzie ja bym sie musiala teleportowac zebys mnie zgarnela?? Czy moze uda wam sie po mnie podjechac ?? choc to troche w przeciwnym kierunku markotko napisz mi na PW, gdzie ty się osiedliłaś, bo wstyd się przyznać, ale wiem tylko mniej więcej:oops: kobitki mam już potwierdzoną imprezę 5.12 o godz. 10tej.. mam nadzieję, że do 14tej się wyrobię.. ale prosze brać też pod uwagę możliwość spóźnienia.. Jesli Cie nie wpuscimy to bedziesz z kachny mezem pod blokiem stala. interesująca perspektywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.11.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 A jaki fornir wybrałaś do kuchni jeśli można zapytać..!? marysiu w sobote mam podjechać obejrzeć polakierowane próbki i podejmę ostateczną decyzję.. A uchylisz rąbka tajemnicy z czego będziesz wybierać..?! P.S. Nie chcieli mnie dzisiaj do Twojego miasta wpuścić, wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.11.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 tak tak.. zaraz napisze co i jak bo pomocy potrzebuję czemu cię wpuścić nie chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.11.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no dobra.. moje dylemata kuchenne.. pomocy! cudów nie będzie.. generalnie wszystko do przewidzenia przypominam moja kuchnię: http://i46.tinypic.com/2v13z86.jpg i teraz koncepcja: ciemne szafki - jak na dziś to wenge modyfikowany prostolistny (czy jakoś tak ) - zobacze tylko na większej próbce czy jednak nie będzie za ciemny jasne szafki - biały lakier - pytanie: połysk czy półpołysk? blat - biały arabeska - pytanie - pasuje to w ogóle? nad blatem - biały lakier kolory ścian - kremik; kolor podłogi - piemme fashion ivory (też kremik ) pasuje to? mam zablokowana wyobraźnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Jasny blat pasuje wg mnie. Jeśli się martwisz czy wzór będzie pasował, to pamiętam, że jak Irma pokazywała to w ogóle nie był aż taki widoczny, dopiero z bliska było widać. Do takiego blatu wybrałabym jednak możlwie jak najbardziej gładkie fronty, mówię o dolnych szafkach. Górne: półbłysk Nad blatem ma być takie coś jak u mnie?? Czyli hPL czy jak się to nazywa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.11.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 a może tak: ciemne - wengejasne - kremik lakier (RAL 9010)blat - jakiś inny.. nie mam pomysłu..nad blatem - kremik lakier lub piemme fashion ivory designpodłoga i ściany - jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.11.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Jasny blat pasuje wg mnie. Jeśli się martwisz czy wzór będzie pasował, to pamiętam, że jak Irma pokazywała to w ogóle nie był aż taki widoczny, dopiero z bliska było widać. Do takiego blatu wybrałabym jednak możlwie jak najbardziej gładkie fronty, mówię o dolnych szafkach. Górne: półbłysk Nad blatem ma być takie coś jak u mnie?? Czyli hPL czy jak się to nazywa?? to wenge jest właśnie - możliwi jak najbardzije gładkie.. ale jednak te poziome paseczki będa widoczne podglądałam blat u Irmy i rzeczywiście jest tak jak piszesz - na tej jasnej próbce kwiatki były baaardzo widoczne nie wiem co masz nad blatem pokażęsz mi.. plizzzzz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 mnie się podoba jak na tym obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.11.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 mnie się podoba jak na tym obrazku nooo.. toś mi pomogła powiedz mi jeszcze co jest na tym obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.11.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 janie widze bialych szafek gornych do kremowej sciany, no i ten blat to mi tez wcale nie lezy szafki kremowe bym dala a blat ciemny "drewniany" jakis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Jasny blat pasuje wg mnie. Jeśli się martwisz czy wzór będzie pasował, to pamiętam, że jak Irma pokazywała to w ogóle nie był aż taki widoczny, dopiero z bliska było widać. Do takiego blatu wybrałabym jednak możlwie jak najbardziej gładkie fronty, mówię o dolnych szafkach. Górne: półbłysk Nad blatem ma być takie coś jak u mnie?? Czyli hPL czy jak się to nazywa?? to wenge jest właśnie - możliwi jak najbardzije gładkie.. ale jednak te poziome paseczki będa widoczne podglądałam blat u Irmy i rzeczywiście jest tak jak piszesz - na tej jasnej próbce kwiatki były baaardzo widoczne nie wiem co masz nad blatem pokażęsz mi.. plizzzzz.. Skaba, ja mam to samo z czego zrobiony jest blat. Tylko to jest oczywiście cieńsze. To jest 2mm warstwa z blatu przyklejona na 1cm płytę. http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/d5de4857-1.jpg Na próbce były widoczne, bo oglądałaś z bliska, z daleka nic nie zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.11.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 tu jest ten blat:http://i48.tinypic.com/fje3pj.jpg a tu chyba z podobnym drewienkiem i kremową podłogą i ścianąhttp://i47.tinypic.com/2iaspdj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Aha, co do kremiku na ścianach to też nie bardzo to widzę, jakiś złamany ale jednak prawie biały jesli szafki mają być biale, chyba, ze jestes odważna to daj ciemne, takie cos jak dolen szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.11.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 kasiu no patrz! pan G. miał mi przesłać zdjęcie z takim czymś na ścianie a jaki masz blat? szukałam czegoś kremowego, ale nie znalazłam w jego próbkach aniu podobają mi się drewniane balty, ale u mnie jest maleńka kuchenka i musze dać coś jasnego na balt, bo meble będą za ciężkie do tego pomieszczenia.. na tym polega mój dylemat - czy biały do kremowych ścian będzie ok.. ale znów z drugiej strony mam trzy szafki w słupku i jak dam kremowe to całkowicie zleją się ze ścianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 kasiu no patrz! pan G. miał mi przesłać zdjęcie z takim czymś na ścianie a jaki masz blat? szukałam czegoś kremowego, ale nie znalazłam w jego próbkach ... na tym polega mój dylemat - czy biały do kremowych ścian będzie ok.. ale znów z drugiej strony mam trzy szafki w słupku i jak dam kremowe to całkowicie zleją się ze ścianą skaba, to jest blat z pfleiderera czy jakos tak jest taki kropkowany, jakby granit (wiesz, brudu nie znać) mnie sie podoba ta arabeska, ale ścian nijak kremowych nei widzę Albo (prawie) białe, albo szalej: czekoladowe, brązowe, czy coś w ten deseń, wtedy szafki będą na bank widoczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.11.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 właśnie chciałam taki kropkowany, ale dość jasny.. i nie bylo z tego pfpf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Skabuniu ja bym chyba poszła w jaśniutki kremowy połysk... Wnękę pod zabudowę możesz przemalować czekoladą z salonu i już się będzie odznaczać! A co do blatu, to chyba dałabym do tego wenge coś 'ciapkowatego', przypominającego kamień. Też się zastanawiałam nad tą arabeską do białej, matowej kuchni, którą robię do wynajmowanego mieszkania (jutro montaż ), ale jak dłużej nad tym podumałam, to stwierdziłam, że on jest trochę ograniczający i szybko się opatrzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts