skaba 25.11.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 tego się boję - że mi się za szybko znudzi pisze do pana G... poszukam jeszcze blatów z innych firm.. a wnękę albo przemaluję, albo zrobimy fornirowa opaskę, ale na fizelinie - czyli taka cieniutką.. taką wersję też rozpatrywaliśmy dziewczyny dziękuję za pomoc.. potwierdziłyście moje obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.11.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Jutro będę się widziała z moim stolarzem i jak tylko będzie miał próbki z PF to dam Ci znać jak coś ładnego wypatrzę..! Zmykam, bo muszę jutro wcześnie wstać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.11.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 nie ma za co I love you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.11.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 marysiu będę ci bardzo wdzięczna za podpowiedź dobrej nocy! wrócił Pan Mąż - idę go zaznajomić z koncepcją kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 jak dobrze że ktoś mnie love bo już nadzieję straciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 marysiu będę ci bardzo wdzięczna za podpowiedź dobrej nocy! wrócił Pan Mąż - idę go zaznajomić z koncepcją kuchni a jaka jest końcowa? bo ja sie naprodukowalam u siebie i nie wiem czy na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.11.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 nawet odpowiedziałam u ciebie trudno dzisiaj mówić o końcowej, bo znając mnie to jeszcze się zmieni ale generalnie to lakierowany kremik i jaśniutki blat.. zobaczę czy się wenge ostanie a ty jaki formir wybrałaś.. chyba przegapiłam tą informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 u mnie biała kuchnia - nie mam forniru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.11.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 u mnie biała kuchnia - nie mam forniru nooo.. to przynajmniej już wiem, czemu nie pamiętałam jaki masz forni zaciemniło mnie jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 dzień dobry ale Efi ma fornir tylko nie w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.11.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.11.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Z ukłonem się witam i znikam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.11.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 pozdrówki wieczorne zostawiam i znikam jade z dzieciakami do rodziców, bo na jutro zaplanowaliśmy operację: Sypialnia - od 7 rano pędzle w dłoń!.. a ja biorę się za mycie okien.. to będzie pierwszy poważny sprawdzian moich chęci do zamieszkania w tym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.11.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 no to trzymam kciuki, naszych okien jest jakby za dużo do takiej operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 dzień dobry a do mnie to koleżanka zaglądnąć już nie raczy a ja się jadę dopieszczać u fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.11.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Skabus ja tez na tapecie mam okna ale bynajmniej jeszcze nie do mycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.11.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 pozdrówki wieczorne zostawiam i znikam jade z dzieciakami do rodziców, bo na jutro zaplanowaliśmy operację: Sypialnia - od 7 rano pędzle w dłoń!.. a ja biorę się za mycie okien.. to będzie pierwszy poważny sprawdzian moich chęci do zamieszkania w tym domu Eeee tam, poco myć i tak się ubrudzą Ja to co tydzień jedno muszę myć, to co sunia przez niego wygląda , resztę tak raz w miesiącu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 28.11.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 dzień dobryyy ooo widzę że już kuchnia się powoli szykuje , cudnie ci ! pogoda w sumie fajna do mycia okien i malowania także miłej pracy !zresztą o tej godzinie to pewnie już kończycie no ale i tak powodzenia , aaa i potem podaj czas w jakim udało ci się umyć tyle okien , kurcze czy dam rade:roll: teraz to okna myję w 30 min mam ich aż 4 no i obowiązkowo fotki z pomalowanej sypialni chcemy zobaczyć pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.11.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 U mnie umyte z zewnątrz.... Panowie od elewacji sie sprawili. Od razu inaczej domek wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts