wu 24.09.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 ja tylko dzień dobry i lecę tyrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 24.09.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 a w sobotę tak ok. 13:30-14:00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.09.2008 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 dzień dobry!! choć dobry to on nie jest!! jestem wściekła zajrzę jak mi przejdzie aspect rezerwuję ten termin.. ostatecznie potwierdzę w piątek, ale myślę, że nic się nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 24.09.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 dzięki wielkie, na pewno wpadniemy nie złość się weekend ma byc w końcu słoneczny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.09.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Izus co Cie tak wkur&^^??? no co Ty kobieto za tydzien jedziesz na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.09.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 witam wieczorkiem!! Izus co Cie tak wkur&^^??? no co Ty kobieto za tydzien jedziesz na urlop anja spojrzałam na twój awatarek i zatęskniłam za urlopem cuudo szczegółowymi przyczynami mojego stanu nie bedę was zanudzać.. powiem tyle - nie cierpię jak jakiś pacan rozporządza moim czasem jestem w stanie mu wybaczyć jesli to jest w godzinach pracy, ale jesli zmusza do podporządkowania sie swojemu widzimisie cała moją rodzinę to już za wiele:evil: odkąd mam dzieci wiem jak ważne jest odpoweidnie zaplanowanie czasu.. i nienawidzę jeśli ktos mojego czasu nie szanuje ale małżonek wyrwał sie z roboty, żeby żonkę pocieszyć.. i już jest git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.09.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 to dobrze ze juz jest git, czasem tak jest ze komus sie wydaje ze jak sam ma duzo czasu to inni tez maja niestety sama sie lapie na tym ze patrze spod byka na dziewczyny, ktore wychodza mi punkt 16 z pracy, ale wiem o czym mowisz i jak najbardziej jestem za poszanowaniem czasu glownie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 25.09.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 skaba, doskonale cię rozumiem. Mój czas (szczególnie wolny) odkąd mam dzieci jest dla mnie na wagę złota. domek rośnie pięknie, zazdroszczę ci ekipy. Mam nadzieje ze moi dzisiaj w koncu sie zjawili bo pogoda ladna, nie maja wymowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.09.2008 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 witam dzisiaj juz w bardzo dobrym nastroju wczoraj padłam razem z syniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.09.2008 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 to dobrze ze juz jest git, czasem tak jest ze komus sie wydaje ze jak sam ma duzo czasu to inni tez maja niestety sama sie lapie na tym ze patrze spod byka na dziewczyny, ktore wychodza mi punkt 16 z pracy, ale wiem o czym mowisz i jak najbardziej jestem za poszanowaniem czasu glownie mam anja musze przyznać, że u nas w firmie czas pracy jest bardzo skrupulatnie przestrzegany i o 15tej firma wymiera.. ale jak jest potrzeba zostania dłużej to nie ma sprawy.. no własnie - o ile jest potrzeba.. przegięcie polegało na tym, że miałam spotkanie umówione na godz. 9, a potem co pół godziny spotkanie było przesuwane o pół godziny... jak pytałam czy załatwiać opieke nad dzieciakami to usłyszałam, ze na pewno się wyrobimy i skończymy normalnie.. ostatecznie spotkanie zaczęło sie o 13.00 no i nie skończylo o przyzwoitej porze robiłam karkołomne sztuki, żeby napredce znaleźć kogoś do opieki nad dziećmi (a wystraczyło mi powiedzieć godzinę wcześniej, że trzeba będzie zostać).. oczywiście nerwów masa.. a najgorsze jest to, że spotkanie nie przesuneło się z jakiś obiektywnych przyczyn, tylko przez widzimisie takiego jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.09.2008 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 kropeczka trzymajmy kciuki za pogodę niech się ekipa uwija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.09.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 dobry wieczor, ja u siebie to nawet nadgodziny place zgodnie z kodeksem, ale osobiscie nigdy nie pracowalam do 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Ania cholera nie mogłabyś mnie zatrudnić u siebie Skabusia i jaka decyzja mów szybko niepewność mnie dobija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.09.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Ania cholera nie mogłabyś mnie zatrudnić u siebie Skabusia i jaka decyzja mów szybko niepewność mnie dobija nie ma problemu Wu a czy Wy sie zaraz nie poklocicie o pana Jozefa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 to od kiedy mogę zaczynać chcesz wykształcenie referencje czy cóś siem nie pobijemy bo mnie zatoki nap....ją więc jestem bez szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.09.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Kochana wystarczy mi Twoj urok osobisty zebys ze mna pracowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.09.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Skabusia i jaka decyzja mów szybko niepewność mnie dobija Ewciu.. nie wiem.. na razie to w szoku jestem, bo nastawialiśmy się, że to koniec prac na ten rok.. jak chciałam, zeby ekipa ciągnęła tynki to móiwli, że nie da rady, bo sa zajęci.. a tu okazało się, że jakaś robota im wypadła.. kiedyś rozmawialiśmy o tym, żeby nie ocieplać na zimę, żeby domek dobrze wyparował, a dziś słysze, że przecież może wyparowac do wewnątrz.. no i przyznam, ze bardziej zalezy mi na tynkach wewnętrznych niz zewnętrznych i to musze uzgodnić, bo może jednak byłoby lepiej, żeby teraz zrobili u ciebie fundamenty, bo ocieplać się da i w zimę (chyba ), a na wiosnę jak twój strop będzie dojrzewal, żeby wskoczyli do nas na tynki.. ale decyzja nie do mnie należy p. Józef wie co komu obiecał, więc myślę, że bedzie kombinował, zeby jak najlepiej się ze wszystkiego wywiązać.. tu chyba o to chodziło, że żeby zrobić podbitke muszą juz ocieplić ściany pod podbitką, więc od razu polecieliby resztę..[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.09.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 dobry wieczor, ja u siebie to nawet nadgodziny place zgodnie z kodeksem, ale osobiscie nigdy nie pracowalam do 15 anja kadra kierownicza dyspozycyjnośc ma w kodeksie zapisaną.. a od której zaczynacie pracę? u nas nadgodziny to tylko w pewnych obszarach.. ja nie dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 w sam czas mi to Anula mówisz bo w taki układ to muszę z budowy rezygnować bo nijak na dojazdy nie wyrobię cheba że raz czy dwa w tygodniu na miejscu resztę wirtualnie no i dziękuję za komplement bardzo potrzebowska byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Skabusia znaczy obie mamy problema do rozwiązania ja póki co mam burdel na działce, brak ogrodzenia i wniosek w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts