Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

zamówiłam kuchnię!

ostatecznie będzie fornir dębowy :D ciemny dąb.. podobny do koloru moich okien, a do tego mdf lakierowany - kremik :wink: trzymajcie kciuki, coby udało się ustawić ją przed świętami :D

Pięknie będzie - trzymam kciukasy, żeby było na czas..! 8) :wink:

Do takiego zestawienia pasowałaby Ci nawet ta arabeska...

Skabuniu a gdzie nowe fotki..!? :roll:

Pochwal się jaki kolor wybrałaś do sypialni! :wink:

Gość justyna_m

skabuś też zabieram się do malowania moich kinkietów ceramicznych ... nie wiem tylko czy malować na identyczny kolor jak ściana czy np. na jaśniejszy jak ściana obok :roll:

super, że kuchnia już postanowiona ... będziesz zadowolona z tych kolorków :wink: a blat jaki??? ta arabeska???

hej hej :D :D :D

marysiu ojjj będą potrzebne te kciuki :roll: wolę się nie nastawiać, ale bardzo bym chciała :roll:

a jesli chodzi o kolorki w sypialni to mam dwa: jesień kamionkową z Nobilesa i Ekspresję z Dekorala.. tam, gdzie epsresja miała być tapeta, ale nie mam chwilowo czasu na jeżdżenie po sklepach, więc na razie odpuściłam.. choć jak zobaczyłam tapetę ani w wiatrołapie to zaczęłam żałować swojej decyzji.. w przyszłym roku sie remoncik zrobi :wink: :wink:

justyś, marysiu nie wybrałam arabeski, bo wydawało mi się, że jednak nie do końca pasuje.. ale może zabrakło mi wyobraźni :D ostatecznie będzie nubian jasny - taki zwykły beżyk.. na zdjęciach w necie wyglada fatalnie :cry:

justyś, efilko co do kinkietów to u mnie jest tak, że przez ich środek przechodzi pionowo czekoladowy pas, a kinkiet jest kremowy - tak jak pozostała część ściany.. w jednym miejscu mam dylemat, bo tam paseczka nie ma, ale na razie zostawiałm jasny.. jak się okaże, że jest za mdło to wałeczek w dłoń i już :wink:

zdjęciów nie ma :cry: bo nie bardzo jest co fotografować.. jutro będą drzwi to cos może cyknę :wink: choć one pewnie opatulone przyjadą :-?

wuśka tylko wiesz.. bez kwiatka to ty możesz wpaść zawsze.. a z kwiatkiem to już ci musze stosowny termin wyznaczyć.. pewnie dopiero po Nowym Roku.. no jak tam chcesz.. :wink: :wink:

Skabuniu a co to jest ta jesień i ekspresja, bo nie chce mi się szukać w necie...?! :oops: :roll:

Co do kinkietów to ja mam w tym samym kolorze co ściana i nie uważam, żeby było mdło... :roll:

Koncepcja jest taka, że mają się nie rzucać w oczy - uwagę ma zwracać to co pod nimi! :wink:

Na razie jest pusta ściana, ale będą wisieć różne zdjęcia...

Tak rzuciłaś to zdjęcie, jakbyś rąbek od spódnicy odchylała :roll: , aż musiałam znowu po klucz do środeczka lecieć :-? , sklerozę mam... nooo cooooo...

ostatnio jak byłam to tylko saloooon łoglądałam...

Ślicznie Ci ta klatka wyszła... pięknie komponuje się ta ciemna ściana z drewnem schodowym.... miodzio :roll: