skaba 29.11.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 taaa... fotkę.... skąd ja ją wezmę.. wuśka weź mi już nie marudź jeno wpadaj kiedy chcesz i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Skabusia ja Ci dobrze radzę powiedz czego Ci potrza bo jak nie to skończysz z krasnoludkiem w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.11.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 wusia żebyś ty na mnie tylko nie ściągnęła Ligi Wyzwolenia Krasnali Ogrodowych kwiatka chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.11.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 zamówiłam kuchnię! ostatecznie będzie fornir dębowy ciemny dąb.. podobny do koloru moich okien, a do tego mdf lakierowany - kremik trzymajcie kciuki, coby udało się ustawić ją przed świętami Pięknie będzie - trzymam kciukasy, żeby było na czas..! Do takiego zestawienia pasowałaby Ci nawet ta arabeska... Skabuniu a gdzie nowe fotki..!? Pochwal się jaki kolor wybrałaś do sypialni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.11.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 tez bym zobaczyla jakies nowe zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.11.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 skabuś też zabieram się do malowania moich kinkietów ceramicznych ... nie wiem tylko czy malować na identyczny kolor jak ściana czy np. na jaśniejszy jak ściana obok super, że kuchnia już postanowiona ... będziesz zadowolona z tych kolorków a blat jaki??? ta arabeska??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.11.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 widziałam efekt gdy były pomalowane na identyczny. ja właściwie jestem temu przeciwna ale tam wyglądało super mam nadzieję że iness się nie pogniewa http://images49.fotosik.pl/207/5ad616c287d80d86.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 dzień dobry kwiatka mówisz dobra ze mną jak z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.11.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 tez bym zobaczyla jakies nowe zdjecia Noooo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.11.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 hej hej marysiu ojjj będą potrzebne te kciuki wolę się nie nastawiać, ale bardzo bym chciała a jesli chodzi o kolorki w sypialni to mam dwa: jesień kamionkową z Nobilesa i Ekspresję z Dekorala.. tam, gdzie epsresja miała być tapeta, ale nie mam chwilowo czasu na jeżdżenie po sklepach, więc na razie odpuściłam.. choć jak zobaczyłam tapetę ani w wiatrołapie to zaczęłam żałować swojej decyzji.. w przyszłym roku sie remoncik zrobi justyś, marysiu nie wybrałam arabeski, bo wydawało mi się, że jednak nie do końca pasuje.. ale może zabrakło mi wyobraźni ostatecznie będzie nubian jasny - taki zwykły beżyk.. na zdjęciach w necie wyglada fatalnie justyś, efilko co do kinkietów to u mnie jest tak, że przez ich środek przechodzi pionowo czekoladowy pas, a kinkiet jest kremowy - tak jak pozostała część ściany.. w jednym miejscu mam dylemat, bo tam paseczka nie ma, ale na razie zostawiałm jasny.. jak się okaże, że jest za mdło to wałeczek w dłoń i już zdjęciów nie ma bo nie bardzo jest co fotografować.. jutro będą drzwi to cos może cyknę choć one pewnie opatulone przyjadą wuśka tylko wiesz.. bez kwiatka to ty możesz wpaść zawsze.. a z kwiatkiem to już ci musze stosowny termin wyznaczyć.. pewnie dopiero po Nowym Roku.. no jak tam chcesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.11.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 na tym zdjęciu po lewej stronie widać pasek i kabelki na kinkiety:http://i46.tinypic.com/2eqgow5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.11.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Skabuniu a co to jest ta jesień i ekspresja, bo nie chce mi się szukać w necie...?! Co do kinkietów to ja mam w tym samym kolorze co ściana i nie uważam, żeby było mdło... Koncepcja jest taka, że mają się nie rzucać w oczy - uwagę ma zwracać to co pod nimi! Na razie jest pusta ściana, ale będą wisieć różne zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.11.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 w sumie taki jest zamysł tych kinkietów gipsowych - żeby się nie rzucały w oczy kolorki: jesień kamionkowa http://i47.tinypic.com/vymrdk.jpg ekspresja http://i50.tinypic.com/f24rwh.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.11.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Fajne te kolorki! Izuś mam do Ciebie znowu prośbę... Napiszę na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.11.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 pisz marysiu jak tylko mogę - to chętnie sie przydam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.11.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Tak rzuciłaś to zdjęcie, jakbyś rąbek od spódnicy odchylała , aż musiałam znowu po klucz do środeczka lecieć , sklerozę mam... nooo cooooo... ostatnio jak byłam to tylko saloooon łoglądałam... Ślicznie Ci ta klatka wyszła... pięknie komponuje się ta ciemna ściana z drewnem schodowym.... miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.11.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 hehe tak niechcący mi się ten rąbek spódnicy zadarł szczerze mówiąc do końca nie byłam pewna jak te schody wyjdą, ale jestem bardzo zadowolona.. mam nadzieję, że w użytkowaniu się sprawdzą.. teraz się martwię, czy mi drzwi efektu nie zepsują.. najwyżej się je wystawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.11.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 a będą podobnego koloru co schody??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.11.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 a będą podobnego koloru co schody??? dobre pytanie.. też się nad tym zastanawiam jutro odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Skabusia doooooooooobra to ja czekam na termin ale z partyzanta i tak Cię dopadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts