skaba 07.12.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 wybieram sprzęty.. okap jest taki i na takim drewnie: http://i50.tinypic.com/rh5xyv.gif płyta gazowa taka: http://i48.tinypic.com/fydg9i.jpg no i jaki dać do tego zlew?? ze względów praktycznych i własnych przekonań najchętniej dałabym taki: http://i50.tinypic.com/2qa8ot0.jpg ewentualnie taki: http://i47.tinypic.com/2iw0m0z.jpg ale czy ten czarny nie będzie za ciężki?? może jednak stalowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A jaki blat bedzie, bo watek zgubilam? Z tych dwoch glosuje za pierwszym zlewem. Masz okazje pomacac beton w slusznej sprawie. http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.12.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Stalowy stalowy czy granitowy w kolorze stali, bo jak stalowy stalowy to odradzam, trzeba czyscic, rysuje sie.Z tych dwoch jestem za pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.12.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 blat to Nubian jasny - w realu po prostu beżyk.. bo w necie to kiepsko wygląda.. kiedyś będzie śliczne drewienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dzień dobry a zdjęcia wygłaskanych to gdzie są ja też mówię że pierwszy a w kwestii ciężaru to musiałabyś i czarną płytę wywalić ja mam na jaśniutkim czarną i jak dla mnie bardzo super jakby ciemny był na ciemnym blacie to by było cieżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.12.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 wusiu płyta szklana a zlew ganitowy to jednak zupełnie coś innego.. na wszelkich wizualizacja i realizacjach, jakie oglądałam w tych zestawieniach kolorystycznych była czarna płyta i stalowy zlew to będzie baaardzo duża czarna plama i boję się, że zdominuje wszytsko.. markotko pisząc "granitowy w kolorze stali" miałas na myśli szary granit czy coś innego czego nie widziałam? teraz mam stalowy i wiem co to znaczy, więc wolałabym tego uniknąć nie wiem jak się sprawuje stalowy - lniany.. ma ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.12.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja mam lniany... nie narzekam, ale wolała bym ten pierwszy... Czarną, dominującą plamą się nie przejmuj, najwyżej sobie trzaśniesz czerwony zmywaczek ... i różowy płyn do mycia garów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Skabusia płyta to też nie jest mała czarna plama widzę że sprytnie pomijasz pytania o fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.12.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Skabusia płyta to też nie jest mała czarna plama widzę że sprytnie pomijasz pytania o fotki dobra polityka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Arctico jeno na mnie nieskuteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.12.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 zobaczymy.... zdjęciów jak nie było tak nima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 no cóż będziem monitować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Zajrzyj do Zuzki, ona ma wklejony teraz zlew (zdaje sie teki) w takim bezowym kolorze, moze by Ci sie udalo cos dobrac... Z drugiej strony jesli i tak bedziesz zmieniac blat na drewniany to i tak musisz isc w kontrast, bo nie dobierzesz niczego na oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.12.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 czyli, że przeprowadzka?????? GRATULUJĘ!!!!!! Wusia... poliityka jednak skuteczna Aaaa.... fajowo te kinkieciki wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.12.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 jedno zdęcie jest może być? małgoś pewnie będzie kontrast, bona bank dobrze tego nie dobiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.12.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 arctica u nas ta przeprowadzka już trwa i trwa i jeszcze pewnie chwilkę potrwa mąż ma urlop i dziś skończył czyszczenie sypialni i od niechcenia rzucił: jak ci się będzie nudzić w domu to rozkręć łózko... a że mi się nudziło to już potem był zmuszony te dechy z domu wynieść kinkiecików nie wiedziałam jeszcze na żywo.. ale taniutkie były i to mi się w nich baaardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 kiedy pierwsza noc w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.12.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 anuś czekam na informacje o kuchni.. nie bardzo opłaca mi się już teraz robić prowizorki i zwozić starych kuchenek i zlewów, a bez tego trochę nie bardzo.. może w Wigilię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.12.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 mąż to chyba mi się już przeprowadził.. mial być o 20tej.. ale podobno pozostale kinkiety montuje, więc mu nie przeszkadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 nie jestem ustatysfakcjonowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts