mario31 09.12.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dziś miałam przyjemność po raz pierwszy otworzyć gościowi, który zadzwonił do moich drzwi a przyjemność to była wielka, bo gość był niezwykle mile widziany i wraz z jego nadejściem zapanował świąteczny nastrój w moim domku mam pierwszą świąteczną dekorację! Dzięki Izunia! Przefajnie mi było u Ciebie i fajnie się klachało - mam nadzieję, że jak zdrófko będzie nam dopisywać to wkrótce powtórzymy to u mnie...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.12.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 skabuś św. Mikołaj był??? podeśli go do mnie ... ale u mnie pukać trzeba Na Mikołaja nie wyglądam... Święta też nie jestem... Ale mam nadzieję, że przyszłym roku to Ciebie też zapukam Kochana i pooglądam Twoje cuda..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.12.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 skabuś św. Mikołaj był??? podeśli go do mnie ... ale u mnie pukać trzeba Na Mikołaja nie wyglądam... Święta też nie jestem... Ale mam nadzieję, że przyszłym roku to Ciebie też zapukam Kochana i pooglądam Twoje cuda..! też mam nadzieję, że się uda wybieracie się nad morze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.12.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 wusia a ty nie mogłaś się zjawić, hę? przyjedź jutro - będą drzwi no wlaśnie - jutro Dłubusie ruszają z drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 no się nie mogłam bo pracowałam ciężko żeby teraz leżeć całe 18 dni a o której będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.12.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dziś miałam przyjemność po raz pierwszy otworzyć gościowi, który zadzwonił do moich drzwi a przyjemność to była wielka, bo gość był niezwykle mile widziany i wraz z jego nadejściem zapanował świąteczny nastrój w moim domku mam pierwszą świąteczną dekorację! Dzięki Izunia! Przefajnie mi było u Ciebie i fajnie się klachało - mam nadzieję, że jak zdrófko będzie nam dopisywać to wkrótce powtórzymy to u mnie...?! mnie też bylo bardzo bardzo miło i mam nadzieję, ze szybko będzie kolejna okazja do spotkania.. no i moze kiedyś w końcu te nasze maluchy się poznają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.12.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 wusia a ty nie mogłaś się zjawić, hę? przyjedź jutro - będą drzwi no wlaśnie - jutro Dłubusie ruszają z drzwiami I to jakie drzwi...!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.12.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 no się nie mogłam bo pracowałam ciężko żeby teraz leżeć całe 18 dni a o której będziesz taaa.. ciężko pracowała... do 15.30... a myśmy się o 17tej spotkały dam znac jak ustalę z mężusiem, bo nie wiem jeszcze co jutro z maluchami robimy mąż znowu nie wraca.. tym razem podobno skręca stół ale nie marudzę.. wczorajsza jego wieczorna praca prezentowała sie dziś dość ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 skabuś św. Mikołaj był??? podeśli go do mnie ... ale u mnie pukać trzeba Na Mikołaja nie wyglądam... Święta też nie jestem... Ale mam nadzieję, że przyszłym roku to Ciebie też zapukam Kochana i pooglądam Twoje cuda..! też mam nadzieję, że się uda wybieracie się nad morze??? Planuję przyjechać w maju na jakieś trzy tygodnie.... Zabaczymy co z tego wyjdzie... Po Świętach muszę zacząć czegoś szukać. I oczywiście będzie to w Twoich okolicach, bo tam mam najlepszy dojazd przez niemieckie autostardy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ale w sumie to ja chyba raczej nie zaglądnę do Cię Skabuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.12.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 wusia a ty nie mogłaś się zjawić, hę? przyjedź jutro - będą drzwi no wlaśnie - jutro Dłubusie ruszają z drzwiami I to jakie drzwi...!!!! mam nadzieję, że jutro nie będę jechała po inny model ze mną to różnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.12.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ale w sumie to ja chyba raczej nie zaglądnę do Cię Skabuś no i widzicie ją!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 bo widzisz już tak się ucieszyłam że pomacam drzwi że mi całkiem się zapomniało że mnie choróbsko rozbiera gardło boli łeb boli to raczje będę Ciebie unikać bo dzieciaczków szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.12.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 kuruj się wusiu, bo już masz spore zaległości mąż szanowny wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 no kuruję kuruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.12.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 wusia a ty nie mogłaś się zjawić, hę? przyjedź jutro - będą drzwi no wlaśnie - jutro Dłubusie ruszają z drzwiami I to jakie drzwi...!!!! mam nadzieję, że jutro nie będę jechała po inny model ze mną to różnie bywa Skabunia nie przeginaj..! Masz śliczne drzwi, więc nie marudź! Zobaczysz jak jutro zrobi się pięknie i domowo - drzwi i listwy to taka "kropeczka nad i"... Wusia dużo zdrówka Ci życzę! Kuruj się abyśmy się mogły zobaczyć jak przyjadę firanki odebrać..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 10.12.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 skabuniu pokaż te drzwi też chce POCHWALIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 dzień dobry Maryś to ile mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.12.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Wusia Pani będzie dzwonić po 19-tym, więc masz troszkę czasu..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 eee to ja myślę że dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts