mario31 10.12.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.12.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 wusia a ty nie mogłaś się zjawić, hę? przyjedź jutro - będą drzwi no wlaśnie - jutro Dłubusie ruszają z drzwiami I to jakie drzwi...!!!! mam nadzieję, że jutro nie będę jechała po inny model ze mną to różnie bywa Skabunia nie przeginaj..! Masz śliczne drzwi, więc nie marudź! Zobaczysz jak jutro zrobi się pięknie i domowo - drzwi i listwy to taka "kropeczka nad i"... zrobiło się pięknie i domowo na razie tylko pianki i drewienka sterczą, ale wreszcie nie widać pustaków!!!!! zdjęcia będą jak zamontują skrzydła i wiem, gdzie Dłubusie teraz buszują... u Grzesia stolarza a ja się wczoraj dziwiłam skąd Grzesiu wie, że przychodzą mi dzisiaj drzwi montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.12.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 skabuniu pokaż te drzwi też chce POCHWALIĆ jeszcze chwilkę Natuś miałam cię wczoraj przywołac do porządku, bo coś cię tu dawno nie widziałam zresztą kakusek też gdzie zaginął w akcji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.12.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ja mam zlew granitowy szary Zlew z lnem nie jest fajny tzn kuzynka ma i zachodzi bardzo ma z teki ciezko jest to umyc, a ciotka ma z franke jest troche lepszy ale i tak szorowac trzeba od czasu do czasu, z granitem nic sie nie dzieje. Ale czytalam ze ten jasny z teki zachodzi wiec proponuje jednak czarny albo jakis ciemny. Czarny ci bedzie pasowal bo plyte masz czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 10.12.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 skabuś św. Mikołaj był??? podeśli go do mnie ... ale u mnie pukać trzeba Na Mikołaja nie wyglądam... Święta też nie jestem... Ale mam nadzieję, że przyszłym roku to Ciebie też zapukam Kochana i pooglądam Twoje cuda..! też mam nadzieję, że się uda wybieracie się nad morze??? Planuję przyjechać w maju na jakieś trzy tygodnie.... Zabaczymy co z tego wyjdzie... Po Świętach muszę zacząć czegoś szukać. I oczywiście będzie to w Twoich okolicach, bo tam mam najlepszy dojazd przez niemieckie autostardy! maryś jak coś znajdziesz daj znać ... znam większość hoteli ... chyba, że do mojego się skusisz przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.12.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 markotko jak zwykle.. przejrzałam dostępne opcje decyzyjne i wracam do pierwszego wyboru Blanco Metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Skabuś jak zawsze pierwsza myśl najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Bardzo dobry wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.12.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Bardzo dobry wybor Też tak uważam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.12.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 zrobiło się pięknie i domowo na razie tylko pianki i drewienka sterczą, ale wreszcie nie widać pustaków!!!!! A nie mówiłam...?! To jest najpiękniejsze i zmienia dom nie do poznania, prawda..?! zdjęcia będą jak zamontują skrzydła Buuuuu Mam nadzieję, że nastąpi to najpóźniej jutro...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.12.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Staram sie sledzic na biezaco ale niestety juz na pisanie brakuje mi doby U mnie obecnie nastal przestoj bo czekam na okna.Jakos slaba ze mnie organizatorka bo zamiast umawiac ekipy na kolejne roboty czekam sobie spokojnie do lutego a potem bedziemy dalej dzialac.Wszystko przez ta odleglosc bo chcialabym najpierw ogladnac domek w realu (wstyd ale znam wlasny dom tylko z fotek ) a potem zdecydowac gdzie ma zawisnac lampka,umywalka itp Skabus czy powinnam juz teraz zamawiac drzwi wejsciowe czy sobie je montowac dopiero po skonczeniu np tynkow i wylewek?Boje sie ze po pierwsze moglyby sie zniszczyc a po drugie czy na pewno wszystkie wymiary saida idealnie? Nie wiem tez czy klasc sturo pod wklad kominkowy Jedni mowia by dawac bo mostek a inni nie bo wylewka peka i badz tu madrym -jak Ty to robilas? Musze sie przyznac ze codziiennie podziwiam Twoje wnetrza i mimo ze nie widzialm na zywca Le rabelkow na pewno je kupie Dobrze ze choc tego jestem pewna bo c do reszty mam wielki metlik.Wszystko przez te wasze piekne domki.Raz ogladam ciemna podloge i pieje z zachwytu ,drugi raz jasna i tez mi sie podoba -ja to chyba zwarjuje jak przyjdzie podjac ostateczna decyzje.Podziwiam ze potrafilas powiedziec TAK dla konkretnego modelu,koloru,ksztaltu itd Dzisiaj dla odreagowania poprzyklejalam sobie naklejki na szyby w domku i zrobilo sie tak jakos swiatecznie i milo Az zaluje ze wiecej tego nie nakupilam bo jestem bardzo zadowolona z efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.12.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 maryś jak coś znajdziesz daj znać ... znam większość hoteli ... chyba, że do mojego się skusisz przyjechać Nigdy nic nie wiadomo...! Ale tak na serio, to na razie szukam jakiś fajnych apartamentów, bo wolałabym mieć osobny pokój dla dziewczynek... Ogródek z placem zabaw byłby też mile widziany. Gdybyś znała jakieś namiary, to będę wdzięczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.12.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 zdjęcia będą jak zamontują skrzydła Buuuuu Mam nadzieję, że nastąpi to najpóźniej jutro...?! marysiu ja też mam taka nadzieję muszę zaraz jechać po klamki, bo do tej pory ich nie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.12.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 kakusku zobaczysz jak okna zamontują to dostaniesz wewnętrznego powera do działania.. pamiętam, bo ja też tak miałam - czekałam aż okna zamontują, a potem wszystkich pędem umawiałam kiedy będziesz miała okazję zobaczyć swój domek? wracasz już? ciężko na odległość wnętrza wykańczać najlepiej palcem pokazać, gdzie co ma być.. drzwi wejściowe zamawiałam razem z oknami, bo od tego samego Pana, ale montowałam dopiero po tynkach i wylewkach - wtedy w domu jest bardzo duża wilgoć i może się z nimi coś zadziać, a poza tym ekipy tynkarsko-wylewkarskie raczej na drzwi uważać nie będą pod kominkiem kładliśmy tylko 5cm twardego styropianu i na to gruba wylewka ze zbrojeniem.. na razie stoi teraz jest tyle niesamowitych propozycji i rozwiązań, że oczopląsu można dostać.. obecnie u mnie w sklepach zmieniają dekoracje na przyszłoroczną kolekcję.. fajne płyteczki ale z drugiej strony jak jeździłam wybierać to miałam problem ze znalezieniem tych jedynych odpowiednich (Le rable od razu były zaklepane, ale druga łazienka dluugo była bez plytek).. zawsze coś nie pasowało a potem przyszedł taki okres, że było mi wszystko jedno - tak własnie zamówiłam schody.. najpierw wybierałam i przebierałam, a potem powiedziałam Panu, żeby zrobił jak uważa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.12.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Marys a ten apartament moze byc w Grzybowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 dzień dobry Skabusia a jakie klameczki bedziesz kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.12.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 takie jakie będą w sklepie w ilośćiu sztuk 12stu aaa i jeszcze po 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 No to wybor zaden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 aaaaa widzisz nie wiem czy aż 12 szt ale w Feliksie mieli bardzo ładne klameczki po własnie około 50 zł znaczy mnie się bardzo podobali i z okrągłym i z kwadratowym szyldem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.12.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 zakupiłam klameczki.. tyle, ze sztuk 5.. kolejne 7 będzie w poniedziałek właśnie wróciliśmy całą rodzinką z budowy.. padam na pysio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts