Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

chwileczkę to poczekam , a zaglądam rzadko bo bo w sumie to sama nie wiem czemu ,tzn teraz to coś innego mi na głowe spadło i myśli krążą gdzie indziej , a ja zapraszam od czasu do czasu na odwiedzinki i do mnie :) bo jeszcze cie tam nie widziałam buuu

miłego weekendu !choć pewnie bardzo pracowity dla was, ale taka praca to chyba sama przyjemność :wink:

Wusia ty lizusko skad wiesz ze klameczki beda pasowac jak drzwi nie widziala he? :roll: :wink: :lol: Ale sa tak fajne ze sama moge zaryzykowac teza ze beda pasowac :lol: :lol:

Ja na ogledziny domku wynieram sie w luym bo wtedy mamy miec montaz okien.W czerwcu chcialabym juz spakowac dzieci na wakacje i pod koniec zjechac juz z nimi na stale.Nie wiem co planuje maz bo raz mowi ze jedzie z nami a raz ze zostanie jeszcze dorobic kase zeby kredyt byl jak najmniejszy.Nie usmiecha mi sie samej uzerac z budowa ,dziecmi i praca ale moj szef czekal na mnie juz "troche" i nie moze mi juz przedluzyc urlopu bezplatnego wiec albo rybki albo akwarium :wink: I tak wykazal wielkie zrozumienie podpisujac te moje podania :)

Ok to zwracam honor myslalam ze zamawiala u stolarza jakis specjalny wzor :wink: To ktore wybrala podaj maila to sobie bez laski same poogladamy bo zanim ta kobita zdjecia porobi to wiosna nastanie :wink: :)

wusia a jak tam Twoje prace budowalne?Masz przstoj zimowy czy dzialasz dalej bo w dzienniku cos utknelo :roll: ( nie pisze u Ciebie bo mi zwyczajnie czasu brakuje ale podglada od czasu do czasu :oops: )

To sobie poogladam ale to nie znaczy ze przestalam czekac na Twoje fotki :wink: Podpowiedz z jakiej firmy mam przegladac grzejniki do lazienki Le rable-chodzi o to zeby byl w takim stylu jak Wy macie czyli dlugi w "paseczki" Pamietasz co kupila Efilka albo mario?

Ja vat dalam rozliczyc ksiegowej ale nie wiem czy duzo z tego bedzie bo na wiekszosc rzeczy nie bralismy faktur.

Szef czeka bo pracowalam w firmie Panstwowej wiec w budzetowce to im chyba wsio jedno :lol: Niemniej zawsze po powrocie moze mnie zwolnic pfu pfu Mimo ze strasznie nie tesknie za ta praca (duzo sie tam juz pozmienialo) wolalabym aby jednak byla na dluze bo nie wyobrazama sobie szukac czego nowego zwlaszcza ze byla to moja pierwsza posada no i odwyklam z lekka od realiow :oops:

Fajnie masz z tymi zakupami ja tez zamiast myslec nad elektryka (ciegla mam to w glowie ze musze cos rozplanowac) przegladam w necie sprzety do domu i ogladam ladne kuchnie :lol: