wu 12.12.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 dzień dobry no widziałam że przyszalałaś ale pokaż klameczki paskudo aaaaaaaaaa i wiesz ja to chyba będę potrzebować namiary na pana kuchennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.12.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 dzisiaj kupiłam kolejne 5 klmaek.. taniej niż wczoraj..a mam takie:http://i48.tinypic.com/b9dm4p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.12.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 wusia jak namiary potrzebne to sie namiary prześle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 12.12.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 chwileczkę to poczekam , a zaglądam rzadko bo bo w sumie to sama nie wiem czemu ,tzn teraz to coś innego mi na głowe spadło i myśli krążą gdzie indziej , a ja zapraszam od czasu do czasu na odwiedzinki i do mnie bo jeszcze cie tam nie widziałam buuu miłego weekendu !choć pewnie bardzo pracowity dla was, ale taka praca to chyba sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 12.12.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 aaa dopiero teraz zobaczyłam zdjęcie klatki , bardzo ładnie te lampeczki się prezentują i tak przytulnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Skabusiu bardzo ładniutka ta klameczka na pewno będzie pasować do drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.12.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 natka poszłam już do ciebie prosić o wybaczenie zapomniałam, że założyłaś dziennik wusia zajrzyj to ocenisz, bo już są miałam dzisiaj ambitnie fotejk napstrykać, ale mi się mała imprezka w domku zrobiła i nie miałam kiedy bawić się w fotografa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 no jak będę pewna żem nie bakcyl to może w przyszym tygodniu się umówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.12.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 mam nadzieję, że wydobrzejesz szybciutko.. a jak głowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 bolą zatoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.12.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Wusia ty lizusko skad wiesz ze klameczki beda pasowac jak drzwi nie widziala he? Ale sa tak fajne ze sama moge zaryzykowac teza ze beda pasowac Ja na ogledziny domku wynieram sie w luym bo wtedy mamy miec montaz okien.W czerwcu chcialabym juz spakowac dzieci na wakacje i pod koniec zjechac juz z nimi na stale.Nie wiem co planuje maz bo raz mowi ze jedzie z nami a raz ze zostanie jeszcze dorobic kase zeby kredyt byl jak najmniejszy.Nie usmiecha mi sie samej uzerac z budowa ,dziecmi i praca ale moj szef czekal na mnie juz "troche" i nie moze mi juz przedluzyc urlopu bezplatnego wiec albo rybki albo akwarium I tak wykazal wielkie zrozumienie podpisujac te moje podania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 zaraz tam lizusko po prostu wiem jakie drzwi Skabusia planowała kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.12.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Ok to zwracam honor myslalam ze zamawiala u stolarza jakis specjalny wzor To ktore wybrala podaj maila to sobie bez laski same poogladamy bo zanim ta kobita zdjecia porobi to wiosna nastanie wusia a jak tam Twoje prace budowalne?Masz przstoj zimowy czy dzialasz dalej bo w dzienniku cos utknelo ( nie pisze u Ciebie bo mi zwyczajnie czasu brakuje ale podglada od czasu do czasu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Kakusku żebym pamiętała jak powiedziała co to pooglądałam i wywiało mi i nie wiem czy z DRE czy coś podobnego to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.12.2009 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 kakusku to juz niedługo powrót fajnie, że szef na ciebie czeka.. nieczęsto się to zdarza drzwi DRE Scala.. standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 uffffffff jeszcze nie mam aż takiej sklerozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.12.2009 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 mam dzisiaj dzień zakupowy.. właśnie zakupiłam do kuchni zmywarkę (Elctrolux ESL 66010) i płytę gazową (Whirlpool AKT 414 NB).. ma nadzieję, że dotrą na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 no to poszalałaś a ja VAT rozliczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.12.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 To sobie poogladam ale to nie znaczy ze przestalam czekac na Twoje fotki Podpowiedz z jakiej firmy mam przegladac grzejniki do lazienki Le rable-chodzi o to zeby byl w takim stylu jak Wy macie czyli dlugi w "paseczki" Pamietasz co kupila Efilka albo mario? Ja vat dalam rozliczyc ksiegowej ale nie wiem czy duzo z tego bedzie bo na wiekszosc rzeczy nie bralismy faktur. Szef czeka bo pracowalam w firmie Panstwowej wiec w budzetowce to im chyba wsio jedno Niemniej zawsze po powrocie moze mnie zwolnic pfu pfu Mimo ze strasznie nie tesknie za ta praca (duzo sie tam juz pozmienialo) wolalabym aby jednak byla na dluze bo nie wyobrazama sobie szukac czego nowego zwlaszcza ze byla to moja pierwsza posada no i odwyklam z lekka od realiow Fajnie masz z tymi zakupami ja tez zamiast myslec nad elektryka (ciegla mam to w glowie ze musze cos rozplanowac) przegladam w necie sprzety do domu i ogladam ladne kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.12.2009 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 gratuluję ja dopiero po Nowym Roku będę rozliczała.. ale pewnie popędzę do UŚ 2 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts