Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

My pracujemy na zmiane od 8-16 lub od 12-20 :roll:

kazda nadgodzina to 150% stawki

ja przychodze miedzy 9 a 10 i wycodze miedzy 17 a 19, czasem krocej, czasem dłuzej :roll:

anja fajnie masz.. ja dostałam propozycję przejścia na półelastyczny czas pracy, ale się nie zdecydowałam.. bo teraz pracuję od 7 do 15tej i wczesnie jestem w domu, a znając mnie to pewnie bym ledwo na 9tą dotarła.. minus teraz jest taki, że firmy, z którymi wspólpracuję pracują do 17tej i często musze zostawać, zeby coś tam pouzgadniać.. albo telefony mi w domu dzwoniią :-?

a największa wada tej pracy jest to, ze ją lubię :D nie umiem walnąć drzwiami, wyjśc i wyłaczyć telefonu :D

no nie wiem wczoraj albo dzisiaj ponoć wniosek w banku wylądował :wink: podobno ma być tydzień podobno i tak dalej :wink:

wiesz z tym bajzlem to tzeba rozrzucić gruz porobić wjazdy bo przecież z materiałem nie wjedzie a ogrodzenie muszem postawić bo znając moje parszywe szczęście to jakaś łazja zaraz mi do dołu wpadnie i się połamie jak tylko fundamenty wykopią :evil: a sama wiesz obowiązkiem inwestora i tak dalej i tak dalej więc bęknę ja jako właściciel posesji :roll:

no napisałam że chciałabym i boję się :wink: rozsądek mówi żeby machnąć teraz bo od wiosny nic nie wstrzymuje i jak tylko mrozu nie bedzie to można ruszać jednakowoż załącza mi się opcja panika na myśl że to już :wink: a to co napisałam wcześniej to po prostu rozsądne według mnie podejście do tematu :wink: znaczy że nie robię problemów ale wiem co powinno być zrobione :o

A Skabusia u mnie brzydko mówiąc jak nie urok to sr..ka :evil: depresję mam bo wieczorkiem ostatni raz dałam dziecku cycusia bo musiałam wziąść antybiotyk :( więc niby mogłabym topić jeno przez antybiotyk nie mogę :-? Ty weź kobieto mnie nie stresuj :o

wu głowa do góry!! Piotrus to już kawał chłopa :D :D a jka się o drugie postarasz to jeszcze i ty karmieniem sie nacieszysz :D :D :D

i nie stresuj mi się!! jak się chce mieć swój domek to tak jest... ale zobaczysz ile radości przed tobą :D :D :D