anjamen 25.09.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 My pracujemy na zmiane od 8-16 lub od 12-20 kazda nadgodzina to 150% stawki ja przychodze miedzy 9 a 10 i wycodze miedzy 17 a 19, czasem krocej, czasem dłuzej Wu wirtualnie bedziesz z nami pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ja to mogiem tylko co z kasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.09.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Skabusia znaczy obie mamy problema do rozwiązania ja póki co mam burdel na działce, brak ogrodzenia i wniosek w banku kochana burdelem się nie przejmuj - będzie większy ogrodzenia to mój szwagier nie ma do tej pory, a chata już stoi.. no tylko ten bank.. długo to jeszcze potrwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.09.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 My pracujemy na zmiane od 8-16 lub od 12-20 kazda nadgodzina to 150% stawki ja przychodze miedzy 9 a 10 i wycodze miedzy 17 a 19, czasem krocej, czasem dłuzej anja fajnie masz.. ja dostałam propozycję przejścia na półelastyczny czas pracy, ale się nie zdecydowałam.. bo teraz pracuję od 7 do 15tej i wczesnie jestem w domu, a znając mnie to pewnie bym ledwo na 9tą dotarła.. minus teraz jest taki, że firmy, z którymi wspólpracuję pracują do 17tej i często musze zostawać, zeby coś tam pouzgadniać.. albo telefony mi w domu dzwoniią a największa wada tej pracy jest to, ze ją lubię nie umiem walnąć drzwiami, wyjśc i wyłaczyć telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 no nie wiem wczoraj albo dzisiaj ponoć wniosek w banku wylądował podobno ma być tydzień podobno i tak dalej wiesz z tym bajzlem to tzeba rozrzucić gruz porobić wjazdy bo przecież z materiałem nie wjedzie a ogrodzenie muszem postawić bo znając moje parszywe szczęście to jakaś łazja zaraz mi do dołu wpadnie i się połamie jak tylko fundamenty wykopią a sama wiesz obowiązkiem inwestora i tak dalej i tak dalej więc bęknę ja jako właściciel posesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.09.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 wu czy dobrze odczytuję, że wbrew przemożnej chęci rozpoczęcia budowy własnego kacika wolałabys jednak, żeby ekipa się jeszcze lekko wstrzymała z rozpoczeciem prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 no napisałam że chciałabym i boję się rozsądek mówi żeby machnąć teraz bo od wiosny nic nie wstrzymuje i jak tylko mrozu nie bedzie to można ruszać jednakowoż załącza mi się opcja panika na myśl że to już a to co napisałam wcześniej to po prostu rozsądne według mnie podejście do tematu znaczy że nie robię problemów ale wiem co powinno być zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.09.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 jak tylko się coś wyjaśni - dam ci znać.. bo wbrew pozorom nie do mnie decyzja nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 eeeeeee a do kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.09.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 eeeeeee a do kogo sa nade mną siły wyższe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 no tak małżonek zdecydowanie wzrostem góruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 dzień dobry Skabunia i jak Wam idzie myślenie a i jeszcze jedno kaj foty dachu skończonego co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.09.2008 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 witam serdecznie! wu fot dachu skończonego nie ma, bo dach nie skończony a resztę wyłożę przez telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Skabusia jeszcze raz dzięki i buziaki nie wiem czy wylezę jutro z łóżka bo mnie coraz bardziej rozkłada a poza tym mam depresję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.09.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 wu kochana ty sie kuruj i to czym prędzej, bo niedługo będziesz potzebowała dobrej kondycji a depresję najlepiej utopić.. jak coś - chętnie potowarzyszę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 A Skabusia u mnie brzydko mówiąc jak nie urok to sr..ka depresję mam bo wieczorkiem ostatni raz dałam dziecku cycusia bo musiałam wziąść antybiotyk więc niby mogłabym topić jeno przez antybiotyk nie mogę Ty weź kobieto mnie nie stresuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.09.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 A Skabusia u mnie brzydko mówiąc jak nie urok to sr..ka depresję mam bo wieczorkiem ostatni raz dałam dziecku cycusia bo musiałam wziąść antybiotyk więc niby mogłabym topić jeno przez antybiotyk nie mogę Ty weź kobieto mnie nie stresuj wu głowa do góry!! Piotrus to już kawał chłopa a jka się o drugie postarasz to jeszcze i ty karmieniem sie nacieszysz i nie stresuj mi się!! jak się chce mieć swój domek to tak jest... ale zobaczysz ile radości przed tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 ja wiem że duży ale lubiliśmy sie karmić no póki nie poczujem tej radości nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 póki co stres kontra przyjemność 1:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.09.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 witam słonecznie! pogoda piękna.. szkoda tylko, że ekipa nie dotarła (ważna uriczystość rodzinna) a podobno przyszły tydzień znowu będzie fatalny aspect czekamy! dostałeś info na PW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts