skaba 12.12.2009 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 kakusku efilka i mario mają grzejniki Quadrix Vertikal z Laurensa http://www.laurens.pl/quadrix-vertikal-pl ja mam model Toba z Luxradu - mój ma okrągłe pręciki (jak to się fachowo zwie? ) ojjj nie chciałabym jeszcze raz myśleć nad elektryką.. ale elektryka miałam świetnego.. w wielu rzeczach mi doradził.. nie wspominając o tym, że w miniony piątek dorobi.ł mi dwa kinkieciki na górze potrzeby mi się zmieniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.12.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 No tez po cichu licze ze jak spotkam sie z elektrykiem to on za mnie zadecyduje gdzie i co bo ten prad i oswetlenie to czarna magia.Dziekuje za namiary na grzejniki-musze sprawdzic jakich sa one szerokosci bo prubuje rozrysowac sobie plytki w lazience i nie wiem ile musze zostawic miejsca zeby nie wlazl na dekor Ja ostatnio to tylko o kuchni i lazience mysle.Dostalam namiar na jednego prducenta (zreszta bardziej z Waszych stron ) i spodobala mi sie taka wiszaca wysoka zabudowa: http://img696.imageshack.us/img696/2983/wwwborsplrobilatampavis.th.jpg Mozliwe ze zorbie tak u siebie i nie bede ciagla tego az do podlogi (w sumie Ty chyba zabudowe bedziesz domawaic pozniej wiec moze Ci sie tez spodoba dlatego wklejam) Podoba mi sie tez kuchnia "bez uchwytow" wiec moze zrobie takie ryflowane zakonczenia (nie wiem czy to sie tak fachowow nazywa) : http://img3.imageshack.us/img3/6199/68biala2.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.12.2009 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 też miałam mieć takie uchwyty, ale coś tam się nie dało zrobić i musiałam z nich zrezygnować.. bardzo mi się takie podobają.. miałam tylko wątpliwość czy mój mąż zmieści w nie paluchy szafki chodzą lekko, więc nie problem, ale lodówkę już trzeba mocniej pociągnąć.. problem rozwiązał się sam bardzo ciekawie wygląda ta zabudowa ale mam wrażenie, że żeby dobrze się prezentowąła potrzeba więcej miejsca.. u mnie malutka kuchnia, więc nie poszaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.12.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Zobaczymy na czym u mnie stanie bo ja to jakas zmienna jestem ale jak na razie to jest nr 1 U mnie lodowka nie bedzie zabudowana wiec tam beda firmowe uchywty.Te wcinanai bede musiala sama przetestowac bo mam jakies lekkie obaw czy sie palce nie beda na tym slizgaly. Skabus czy Twoj grzejnik ma lub ma mozliwosc podlaczenia grzalki elektrycznej?W tym Quadrix pisza ze nie ma grzalki a ja jednak musze znalezc cos z mozliwoscia dogrzania samej lazienki bez uruchamiania pieca CO (wegiel) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.12.2009 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 kakusku o ile dobrze pamiętam to ma taka możliwość.. ale nie wiem na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.12.2009 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 najtrudniejsze jest to, że nasze wybory są z wileu stron ograniczone i cały czas trzeba lawirować pomiędzy estetyką, funkcjonalnością, ograniczeniami technicznymi, ceną itd. aż cud, ze przez to jakoś przebrnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.12.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Hejka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.12.2009 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nelli ale cię dawno nie widziałam gdzie się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.12.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Jaki tam cud-zdolniacha jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.12.2009 00:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 nie było innego wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.12.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 jadę do Ikei trzymajcie kciuki, żebym coś przytaszczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.12.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 a na co polujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.12.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 dwa tematy - szafy do garderoby i łóżka dla dzieciaków.. synio co prawda marzy o łóżku-samochodzie.. wczoraj znalazałam wreszcie takie, jakie by mi sie ewentualnie podobało i cenowo też przystępne, więc chyba zaryzykuję.. tym bardziej, że idealnie pasuje do jego pokoju i nie musialabym kombinować z dodatkowymi dekoracjami dla małej chciałam białe.. zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.12.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 tatusiowi też się furka podoba http://www.allegro.pl/item850716076_lozko_auto_samochod_monza_komplet_gratis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 13.12.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 skaba lozko fajne, moja corcia pewnie by chciala takie miec chwilowo zrobilam sobie przerwe od forum, trza sie w koncu obronic ale staram sie czytac na biezaco co u Was drogie lawendowniczki zazdraszczam juz takiego etapu, podobaja mi sie lampy w korytarzu, coraz pikniej w Twoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.12.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 kjuta trzymam kciuki za obronę masz już termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 13.12.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 no wlasnie albo na szybko sroda/czwartek albo na spokojnie po Nowym Roku, dowiem sie w poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.12.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 wooow.. to już! najlepiej - na szybko! szkoda nerwów, a tak będziesz już miała święta spokojne obrona to już raczej tylko formalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 13.12.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 tez wolalbym ten wariant wczesniejszy, ale styczen tez brzmi nienajgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 dobry wieczór Skabusia fajne to łóżeczko co porabiasz po niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts