skaba 13.12.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 próbuję dojść do siebie, po dzisiejszych zakupach zdecydowaliśmy się na to łóżko.. oglądałam dziś łóżka w Ikei.. własciwie każde o wymiarach 80x200 wychodzi ponad 700zł.. a niektóre sporo ponad 700zł.. oczywiście liczę już materacem.. a pewnie i tak musielibyśmy je za jakieś 5-7 lat wymieniać, więc niech dziecko ma trochę radości dla Mery też wybraliśmy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.12.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Moj mlodszy tez strasznie chce lozko -auto.Kiedys wusia wkleila takie lozka od goscia z allegro i moj zapajal miloscia do lozka Jacek .Bardzo mu sie spodobalo ze mozna wysunac dolna szuflade miec drugie spanie (oczywiscie dla misiow Mi tez te lozka sie podobaja chociaz mam obiekscje czy moje chlopaki nie sa juz na nie za stare (6 i 8 lat) Niestety nic sensownego do tej pory dla chlopca nie znalazlam .Kiedys myslalam o zwyklym bialym lozeczku z ikei ale one chyba bardziej pasuja dla dziewczynek Skabus to dzisiejsze lozko dla Twojego brzdaca jest jeszcze fajniejsze niz poprzednie bo jest szersze no i ma swiecace lampy (szkoda ze nie ma jeszcze tej szuflady ) A czy mlody zaakceptowal spanie i pasuje mu to do jego koncpecji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.12.2009 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 tak tak kakusku to przede wszystkim jego wybór cieszę się, że twoim chłopakom tez się te łóżka podobają, bo to oznacza, że łóżko ma szanse na bycie atrakcyjnym w oczach mego syna przez najbliższe 2-4 lata (synio ma 4 latka).. byłam sceptyczna co do tych łożek, ale po oględzinach dostepnych modeli zdecydowałam się ulec maślanym oczkom synia białe łożeczko będzie dla Mary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.12.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Na pewno bedzie-moi to lozko ciagle okupuja jak idziemy do znajomych Sami maja w ogrodzie piaskownice-samochod i mimo ze ledwo mieszcza sie juz na laweczce uwielbiaja w niej grzebac Starszemu raczej juz nie zafunduje autka (on to najchetniej spalby w czolgu ale mlodszemu mysle ze tez sprawie taka frajde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzień dobry Piotruś jak zobaczył takie łóżeczko-autko to miał oczka okrąglutkie jak 5 zł i oczywiście padło nieśmiertelne mamusiu ja chcę takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.12.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Iza przepraszam Cię bardzo, ale ja nadal zdjęć z drzwiami nie widzę, a dzisiaj miał być finał...?! A jakie łóżeczko kupiłaś Mary..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 14.12.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzięki skaba, bardzo piękna ta Twoja lazienka dzięki brązom nie jest mdla,a ściana placzu jest cudna, ja myślę o brązowej podlodze jak u ewki, ale Twoje brązy na ścianie mnie urzekly,jeszcze raz dziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 dzień dobry właśnie też zgłaszam zastrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.12.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ja tez jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.12.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 wstyd mi po prostu ale wczoraj wróciłam z pracy o 23ciej.. a dziś poszłam na 5tą.. i padam na pysk.. zostawiłam aparat małzowi, więc może coś cyknął anita ciesze się, że ci się łazienka podoba nieskromnie powiem, ale uwielbiam ją i moja córcia też - kiedyś przez prawie 40 minut stała przed scianą płaczu i ja głaskała i wszytskich odwiedzajacyh tam zaprowadza i głaskać nakazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.12.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Skaba Ty jestes przodownik pracy, to ja juz przestaje narzekac, ze mam duzo roboty a na foty czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.12.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 marysiu jeszcez nie kupiła, ale chyba zdecydujemy się na to:http://i50.tinypic.com/196pp4.jpg musze jeszcze tylko jeden bok wymierzyć, czy na pewno się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.12.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Skaba Ty jestes przodownik pracy, to ja juz przestaje narzekac, ze mam duzo roboty a na foty czekam wczoraj to była taka przyjemniejsza częśc mojej pracy - miałam okazję posiedzieć w niesamowicie klimatyczej restauracji w fajnym gronie ludzisków.. pojechałam tam z obowiązku i razcej nastawiałam się sceptycznie, a było świetnie niestety powrót z Gliwic zajął mi 2,5godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.12.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 tak to mozna pracowac a czemu tak dlugo jechalas? slisko bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.12.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 paskudnie było, a do tego nie miałam Auto Mapy, więc trochę tak po omacku krążyłam.. ale ważne, że dotarłam zreszta od nas do Gliwic jest taka droga, że normalnie też około2 godzin jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.12.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 dostałam dzisiaj premię i właśnie kupiłam syniowi łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.12.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 gratuluje ja dostalam wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.12.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 potrzebny był mi taki zastrzyk finansowy gratuluję Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.12.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ja gdyby nie ta premia to bym zostala z 50zł na swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.12.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ooo to rzeczywiście był potrzebny ja zawsze musze mieć coś zachomikowane na czarną godzinę, więc nie jest źle, ale w obecnej sytuacji każdy grosz nadzwyczaj mile widziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts