Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

próbuję dojść do siebie, po dzisiejszych zakupach :D

zdecydowaliśmy się na to łóżko.. oglądałam dziś łóżka w Ikei.. własciwie każde o wymiarach 80x200 wychodzi ponad 700zł.. a niektóre sporo ponad 700zł.. oczywiście liczę już materacem.. a pewnie i tak musielibyśmy je za jakieś 5-7 lat wymieniać, więc niech dziecko ma trochę radości :D

dla Mery też wybraliśmy.. :D

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Moj mlodszy tez strasznie chce lozko -auto.Kiedys wusia wkleila takie lozka od goscia z allegro i moj zapajal miloscia do lozka Jacek .Bardzo mu sie spodobalo ze mozna wysunac dolna szuflade miec drugie spanie (oczywiscie dla misiow :-)

Mi tez te lozka sie podobaja chociaz mam obiekscje czy moje chlopaki nie sa juz na nie za stare (6 i 8 lat) Niestety nic sensownego do tej pory dla chlopca nie znalazlam .Kiedys myslalam o zwyklym bialym lozeczku z ikei ale one chyba bardziej pasuja dla dziewczynek :roll:

Skabus to dzisiejsze lozko dla Twojego brzdaca jest jeszcze fajniejsze niz poprzednie bo jest szersze no i ma swiecace lampy :) (szkoda ze nie ma jeszcze tej szuflady :lol: )

A czy mlody zaakceptowal spanie i pasuje mu to do jego koncpecji ? :wink:

tak tak kakusku to przede wszystkim jego wybór :D cieszę się, że twoim chłopakom tez się te łóżka podobają, bo to oznacza, że łóżko ma szanse na bycie atrakcyjnym w oczach mego syna przez najbliższe 2-4 lata (synio ma 4 latka)..

byłam sceptyczna co do tych łożek, ale po oględzinach dostepnych modeli zdecydowałam się ulec maślanym oczkom synia :wink: :wink: :wink:

białe łożeczko będzie dla Mary :D

Na pewno bedzie-moi to lozko ciagle okupuja jak idziemy do znajomych :wink: Sami maja w ogrodzie piaskownice-samochod i mimo ze ledwo mieszcza sie juz na laweczce uwielbiaja w niej grzebac :lol:

Starszemu raczej juz nie zafunduje autka (on to najchetniej spalby w czolgu :) ale mlodszemu mysle ze tez sprawie taka frajde.

:oops: :oops: :oops:

wstyd mi po prostu :cry: ale wczoraj wróciłam z pracy o 23ciej.. a dziś poszłam na 5tą.. i padam na pysk.. zostawiłam aparat małzowi, więc może coś cyknął :roll:

anita ciesze się, że ci się łazienka podoba :D nieskromnie powiem, ale uwielbiam ją :D i moja córcia też - kiedyś przez prawie 40 minut stała przed scianą płaczu i ja głaskała i wszytskich odwiedzajacyh tam zaprowadza i głaskać nakazuje :lol: :lol: :lol:

Skaba Ty jestes przodownik pracy, to ja juz przestaje narzekac, ze mam duzo roboty :roll: :roll:

a na foty czekam :D

wczoraj to była taka przyjemniejsza częśc mojej pracy - miałam okazję posiedzieć w niesamowicie klimatyczej restauracji w fajnym gronie ludzisków.. pojechałam tam z obowiązku i razcej nastawiałam się sceptycznie, a było świetnie :D niestety powrót z Gliwic zajął mi 2,5godziny :roll: