Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

No chyba, że tak....

Są różne marki i w rożnych cenach...

Ale te 6kg i tak jest dużo.... Mnie wystarcza, a wszyscy ciuchy raczej duże mamy, 3 osoby dorosłe i 11latek.

Raz gdzieś widziałam sprzęt z Anglii przywożony , czasem z wystawek sklepowych, czasem ze zwrotów...

Był wirpul na 10kg prania... taki jak do hoteli... za 1000zł i gwarancja na 6 miesięcy... czasami obudowa obita, wgnieciona.... Ale czy dobry? nie wiem.

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

dzień dobry

Efi myślę że bezprzewodowy internecik :lol: :lol: :lol:

Maryś dzięki za praleczkę nie widziałam jej bo z zawzietości patrzę na pralki o pojemności od 7 kg w górę :lol:

Wusia ja byłam przekonana, że ta moja ma 7-8 kg, bo wsad jest taaaaki duży...! :o :wink:

Zresztą jak przyjedziesz to sama zobaczysz.

Uważam, że jest wystarczająca, a prania mam dużo przy dwójce dzieci, więc radzę Ci: rozejrzyj się za tymi 6-cio kilogramowymi! :roll: :wink:

ale u nas można kupić pralki po 8 kg a taka to mi już w zupełności wystarczy :lol:

Wu ja wczoraj kupiłem taka:

http://www.euro.com.pl/pralko-suszarki/dane-techniczne-hotpoint-ariston-aqm9d-49-u-eu-b.bhtml#content_3c

ma wkładu 9 kg na pranie i max 6 kg na suszenie. Testowana juz pare razy i hula bardzo fajnie, chociaz opinia faceta pewnie nie do końca jest miarodajna :lol: :lol: :lol: