Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

hej hej!

kochane jesteście, że jeszcze tu zaglądacie :D :D :D

tak jak pisała Maryś - jestem w trakcie zakładania netu, ale pewnie jeszcze to chwilkę potrwa.. choćby dlatego, że za nic w świecie małża przy tej pogodzie na dach nie wypuszczę :roll: no nic tam.. byle do wiosny :wink:

w pracy nie bardzo mogę korzystać.. tym bardziej, że ostatnio przeważnie pracuję poza biurem :roll:

wusiu lubie cię kochana.. lubię.. jeno pytałaś czy u mnie ok, a ten rok się średnio dla nas zaczął i nie wiedziałam jeszcze co napisać.. mamy skasowany samochód :cry: na amen :cry: pani przywaliła w mojego męża.. z nim na szczęście wszystko ok, choć jeszcze dzisiaj go do lekarzy powysyłałam, żeby go dobrze posprawdzali..

w domku nadal mieszka się cudnie :lol: choć jeszcze tyle do zrobienia, a ja stanęłam w miejscu :roll: :roll:

obiecuję, że jak tylko dostanę neta nadrobię zaległości.. te zdjęciowe także :wink: a tych, ktorzy czekać nie chcą zapraszam na macanko :D :D :D

pozdrawiam gorąco!

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Cześ Skrabuś.

Dobrze, że z mężem wszystko OK.

Nie jesteś samotna w skasowaniu autka. W mojego męża też przygrzmocił facet i skasował go, ale z mężem i synem wszystko OK.

To nic blachę się wyklepie, albo zakupi jakiś nowszy.....

Pozdrawiam Cieplutko Arnika :p

dzień dobry

oj Skabusia to faktycznie strasznie paskudnie ale dziekować Bozi że Mąż w całości bo Jego cieżko by było wyklepać oczywiście pogoń Go niech dokładnie posprawdzają wszystko bo dzień dwa trzy po wypadku może się czuć dobrze a później może coś wyleźć oby nie

trzymam kciukaski za wszystko no i za necik też :D

hello!

dziękuję za dobre słowa :D :D

wypadek był w ubiegły wtorek, więc już trochę czasu minęło, ale mojego małża trzeba kijem do lekarza zaganiać :roll: dostał wczoraj tabletki, maści i zastrzyki sama nie do końca wiem na co, ale może taka procedura :lol: :roll: jutro ma zrobić prześwietlenie i jeszcze raz do lekarza.. mam nadzieję, że nic nie wylezie :-?

od dzisiaj zostajemy bez samochodu :cry: :cry: na razie na zakup czegoś sensownego raczej się nie zdecydujemy.. wyklepiemy naszego poczciwego staruszka :roll: :wink:

Skabuś no powiem Ci że jak mojej siostrze skasowali malucha to też z tydzień się dobrze czuła a potem tak ją zaczął boleć kręgosłup szyjny że masakra wszystko ponaciągane i ponadrywane :roll: no ja tyle dostał to taki cołki w porządku nie jest :-?

a co rozumiesz przez sensowne autko :lol: :lol: :lol: