skaba 18.01.2010 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 hej hej! kochane jesteście, że jeszcze tu zaglądacie tak jak pisała Maryś - jestem w trakcie zakładania netu, ale pewnie jeszcze to chwilkę potrwa.. choćby dlatego, że za nic w świecie małża przy tej pogodzie na dach nie wypuszczę no nic tam.. byle do wiosny w pracy nie bardzo mogę korzystać.. tym bardziej, że ostatnio przeważnie pracuję poza biurem wusiu lubie cię kochana.. lubię.. jeno pytałaś czy u mnie ok, a ten rok się średnio dla nas zaczął i nie wiedziałam jeszcze co napisać.. mamy skasowany samochód na amen pani przywaliła w mojego męża.. z nim na szczęście wszystko ok, choć jeszcze dzisiaj go do lekarzy powysyłałam, żeby go dobrze posprawdzali.. w domku nadal mieszka się cudnie choć jeszcze tyle do zrobienia, a ja stanęłam w miejscu obiecuję, że jak tylko dostanę neta nadrobię zaległości.. te zdjęciowe także a tych, ktorzy czekać nie chcą zapraszam na macanko pozdrawiam gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.01.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 też zaglądam Skabuś i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.01.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Cześ Skrabuś. Dobrze, że z mężem wszystko OK. Nie jesteś samotna w skasowaniu autka. W mojego męża też przygrzmocił facet i skasował go, ale z mężem i synem wszystko OK. To nic blachę się wyklepie, albo zakupi jakiś nowszy..... Pozdrawiam Cieplutko Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 dzień dobry oj Skabusia to faktycznie strasznie paskudnie ale dziekować Bozi że Mąż w całości bo Jego cieżko by było wyklepać oczywiście pogoń Go niech dokładnie posprawdzają wszystko bo dzień dwa trzy po wypadku może się czuć dobrze a później może coś wyleźć oby nie trzymam kciukaski za wszystko no i za necik też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.01.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Skabuniu wracaj do nas szybciutko i wklejaj nowe fotki! A dla Mężusia dużo zdrówka - mam nadzieję, że nic po czasie nie wyjdzie... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 dzień dobry Skabuś i co przebadałas małża i kiedy miał ten wypadek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.01.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 hello! dziękuję za dobre słowa wypadek był w ubiegły wtorek, więc już trochę czasu minęło, ale mojego małża trzeba kijem do lekarza zaganiać dostał wczoraj tabletki, maści i zastrzyki sama nie do końca wiem na co, ale może taka procedura jutro ma zrobić prześwietlenie i jeszcze raz do lekarza.. mam nadzieję, że nic nie wylezie od dzisiaj zostajemy bez samochodu na razie na zakup czegoś sensownego raczej się nie zdecydujemy.. wyklepiemy naszego poczciwego staruszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Skabuś no powiem Ci że jak mojej siostrze skasowali malucha to też z tydzień się dobrze czuła a potem tak ją zaczął boleć kręgosłup szyjny że masakra wszystko ponaciągane i ponadrywane no ja tyle dostał to taki cołki w porządku nie jest a co rozumiesz przez sensowne autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 dobry wieczór Skabusia kiedy Ty wreszcie założysz ten necik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 24.01.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Witam jaka czysta budowa albo ekpipa pedancików ale gospodarze ciagle sprzątaja żadkość taki widok na budowach pomysł z kinkietami bardzo fajnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.01.2010 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Cześć zapracowana Kobieto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dobry wieczór Skabuś no weź zlituj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Skabusia litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.02.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Ciagle czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.02.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Ciagle czekamy Pytanie czy się doczekamy...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.02.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Ania ja mam ciagle cicha nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 dzień dobry Maryś jak nic trzeba nalot zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.02.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Chyba trzeba Wusiu i osobiście jej tego neta założymy, wiesz..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 nooooooooooo do zakładania to ja się nie rwę bo wiesz ja i wyjście na dach to dwie sprzeczności nie do pogodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts