wu 27.09.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 dzień dobry jak już pisałam u Ani własnie widziałam że ich nie było bo się na przeszpiegi wybrałam za to sbie okblookałam Twój daszek i grill jak już skończony jest to z dalszej odległosci to fajniście wygląda z tą ciemną fugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.09.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 dobry wieczor Skabuniu, przyjedziecie na weekend razem z Wu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.09.2008 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 witam wieczorkiem!! wu niestety fuga wygląda dobrze tylko z dalszej odległości.. a ja na nią musze patrzec z bliska do koloru ciemnego juz się przyzwyczaiłam, ale probelem w tym, że mam już trzy odcienie tego koloru.. mam pewne podejrzenia co do przyczyny tak czy owak - tak nie zostanie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.09.2008 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 dobry wieczor Skabuniu, przyjedziecie na weekend razem z Wu? anja bardzo bardzo bym chciała, ale będziemy wtedy w ciepłych krajach.. ale co się odwlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.09.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 uuuuuuuu a jaka przyczyna 3 kolorków dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 dzień dobry Skabusia widziałam wczoraj fajne (mnie się podobało) oświetlenie tarasika nie było lapmek w podsufitce tylko na ścianach kinkieciki i wyglądało to bardzo przytulnie jak ciekawa jezdeś to Ci napiszem kaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.09.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 dzień dobry wszystkim napisz kaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 dzień dobry Skabusia widziałam wczoraj fajne (mnie się podobało) oświetlenie tarasika nie było lapmek w podsufitce tylko na ścianach kinkieciki i wyglądało to bardzo przytulnie jak ciekawa jezdeś to Ci napiszem kaj a zdjęcia som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 zdjęć niet bo ciemno było dandysie Tobie to i tak niewiele da bo masz zarąbiście daleko ale napiszę mniej więcej co i jak więc gość postawił knajpe krytą gontem drewnianym dach jest wypuszczony i tworzy zadaszenie tarasu ściany częściowo kamieniem obłożone i na ścianach pomontowane kinkieciki z tego co dojrzałam w przejeździe to w formie takich jakby latarenek (no bo styl pasował) które dawały takie fajne miękkie ciepłe żółte światło (w sensie że nie takie zimne jak z LED-ów)świetnie to wyglądało na podłodze tarasu takie rozproszone światło widno ale nie nachalnie a kawałek wcześniej w ramach oświetlenia terenu stały sobie takie mleczne kule na słupkach i też dawały takie światło jak kinkieciki tak przytulnie było zapraszało toto do wejścia i żeby sobie klapnąć na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.09.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 dandysie Tobie to i tak niewiele da bo masz zarąbiście daleko jak gra warta świeczki, to mi zakupisz i wyslesz opakowane różowym papierkiem PRAWDA???????? No bo skoro się ktos z kamykiem gilgał całą sobotnia noc to dandiemu lampek nie wyśle??? eeeeeeeee tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 jak rany dandysie za przesyłki w różowym papierku Twoja Złociutka gotowa mi skalp zdjąć a znaczy tak dokładnie to co ja Ci mam wysłac lampki takie jak na tej knajpie czy fotkę knajpy zazdrośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.09.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 jak rany dandysie za przesyłki w różowym papierku Twoja Złociutka gotowa mi skalp zdjąć co Ty, Złociutka to całkowite przeciwieństwo mnie - łagodna, spokojna, kulturalna... a znaczy tak dokładnie to co ja Ci mam wysłac lampki takie jak na tej knajpie czy fotkę knajpy co tak lajtowo? - wyślij mi TE lampki co na knajpie. Dokładnie TE, zagrabione pod osłoną nocy zazdrośnik no ba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 co Ty, Złociutka to całkowite przeciwieństwo mnie - łagodna, spokojna, kulturalna... nawet sama słodycz kiedyś stracić cierpliwość może co tak lajtowo? - wyślij mi TE lampki co na knajpie. Dokładnie TE, zagrabione pod osłoną nocy no nie da się dandi ja to mam skrzywienie zawodowe - uczciwa jezdem tylko fotki ostajom się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.09.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 łeeee, dobra - daj namiary na te knajpę. Sam to załtwię. Ja moralnie jestem degeneratem więc nie będzie problemu... tylko ten dojazd. To nic, Może przy okazji pomacam sobie sakbowy komin będąc w pobilżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 dandysie drogi a nie taniej i bezpieczniej podskoczyć to jakowejś castoramy czy innego takiego marketa i kupić a do Skaby na macanie to ekstra się wybrać ludzie to sobie lubią utrudniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.09.2008 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 witam witam!! no proszę.. na moim watku miało miejsce namawianie do przestępstwa wu dzielnie się opierałaś jestem z ciebie dumna a te lampeczki to w której z naszych góralskich chat? bo ostatnio jest ich tu mnóóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.09.2008 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 pochwalę się: właśnie rozpoczęłam urlop jeszcze tylko prasowanie.. pakowanie.. przewożenie dzieciaków z całym ich osprzętem.. dłuuuga podróż samolotem i odpocznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.09.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 zazdroszcze szczerze, wypoczywaj, baw sie dobrze i nabieraj sil na wykonczeniowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 odpocznij też za nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 no fakt Skabusia Ty od jutra kwitniesz pod palmą szczęśliwego lotu i cudnego odpoczynku a te lampeczki to na nowej knajpie Cygana tego z Żarek co to ją wywalił po drodze do Poraja mam nadzieję że kojarzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts