Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

witam wieczorkiem!!

wu niestety fuga wygląda dobrze tylko z dalszej odległości.. a ja na nią musze patrzec z bliska :evil: do koloru ciemnego juz się przyzwyczaiłam, ale probelem w tym, że mam już trzy odcienie tego koloru.. mam pewne podejrzenia co do przyczyny :evil: tak czy owak - tak nie zostanie!! :evil: :evil: :evil:

zdjęć niet bo ciemno było :wink:

dandysie Tobie to i tak niewiele da bo masz zarąbiście daleko :roll:

ale napiszę mniej więcej co i jak

więc gość postawił knajpe krytą gontem drewnianym dach jest wypuszczony i tworzy zadaszenie tarasu ściany częściowo kamieniem obłożone i na ścianach pomontowane kinkieciki z tego co dojrzałam w przejeździe :wink: to w formie takich jakby latarenek (no bo styl pasował) które dawały takie fajne miękkie ciepłe żółte światło (w sensie że nie takie zimne jak z LED-ów)świetnie to wyglądało na podłodze tarasu takie rozproszone światło widno ale nie nachalnie a kawałek wcześniej w ramach oświetlenia terenu stały sobie takie mleczne kule na słupkach i też dawały takie światło jak kinkieciki :wink: tak przytulnie było zapraszało toto do wejścia i żeby sobie klapnąć na tarasie :D

dandysie Tobie to i tak niewiele da bo masz zarąbiście daleko :roll:

jak gra warta świeczki, to mi zakupisz i wyslesz opakowane różowym papierkiem :) PRAWDA????????

No bo skoro się ktos z kamykiem gilgał całą sobotnia noc to dandiemu lampek nie wyśle??? eeeeeeeee tam ;)

jak rany dandysie za przesyłki w różowym papierku Twoja Złociutka gotowa mi skalp zdjąć :o :wink:

co Ty, Złociutka to całkowite przeciwieństwo mnie - łagodna, spokojna, kulturalna... 8)

a znaczy tak dokładnie to co ja Ci mam wysłac lampki takie jak na tej knajpie czy fotkę knajpy :lol:

co tak lajtowo? - wyślij mi TE lampki co na knajpie. Dokładnie TE, zagrabione pod osłoną nocy :)

zazdrośnik :lol:

no ba...

co Ty, Złociutka to całkowite przeciwieństwo mnie - łagodna, spokojna, kulturalna... 8)

nawet sama słodycz kiedyś stracić cierpliwość może :wink:

co tak lajtowo? - wyślij mi TE lampki co na knajpie. Dokładnie TE, zagrabione pod osłoną nocy :)

no nie da się dandi ja to mam skrzywienie zawodowe - uczciwa jezdem :-? tylko fotki ostajom się :wink: