mario31 08.02.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ale kto powiedział, że masz na dach wchodzić....?! Ty będziesz odpowiedzialna za podłączenie kabelków w części domowej, a ja zajmę się resztą, hihi Tylko nie wiem czy nam coś z tego wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Maryś ja to się obawiam że Iza to już tak odwykła że nawet jak Jej podłączymy to korzystać nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.02.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Będzie, będzie, spoko wusia Ja tam wierzę, że jeszcze troszkę i skabunia zapoda fotki swojego królestwa Skabuniu, serdecznie Cię pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 dobry wieczór Neluś no nie wiem bo miała mieć neta jak śnieg z dachu spadnie spadł i dalej nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Cze Skaba, wykorzystasz bilet na franiowke 13.03? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.03.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Skaba wiosna idzie -siadaj do kompa -czas pokazywac ogrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
assiak 26.03.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Cześć Skaba. Mam ogromną prośbę. Obserowałam Twój dziennik budowy, baaardzo mi się podoba Wasz domek, chciałam podglądąć również "środeczek", ale otwarcie strony wymaga hasła. Moja ogromna prośba Czy mogłabym uzyskac hasło, by oglądnąć Twoje wnętrza Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.03.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 dobry wieczór no to witaj z powrotem w rodzinie Skabusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.03.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 wusia wdzięcznam ci dozgonnie za podciągnięcie mojego tematu, bo w zyciu bym go nie odnalazła.. ale mnie dawno nie było no cóż - wróciłam!!!!! wreszcie mam neta mąż skwitował - no to teraz juz po wszystkim tyle mam do nadrobienia, że nie wiem od czego zacząć, ale w pierwszej kolejności idę Helenkę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.03.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 no wstydź się wstydź a mężowi daj buziaka albo i dwa i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Foty dawaj, duuuuzo fot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.03.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 wusia na nockę poszedł, więc na pewno będzie dobrze markotko neta mam, ale aparatu nadal nie pożyczę od siostry i obfotografuję domostwo obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 To ja się przywitam :P Czekałam i się doczekałam.... Jak dobrze mieć neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.03.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Arniko witam serdecznie ojjj odbiję sobie to moje odcięcie od świata choć przynajmniej miałam mnóstwo czasu na czytanie książek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.03.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Czesc Skabunia Fajnie ze znow nadajesz no i pozyczaj ten aparat bo o Twoim pieknym domku to juz legendy po necie kraza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.03.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 to ja nie wiem Skabus jak Ty Mu się przed swoją pracą zrewanżujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.03.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Czesc Skabunia Fajnie ze znow nadajesz no i pozyczaj ten aparat bo o Twoim pieknym domku to juz legendy po necie kraza hej hej kakusku legendy powiadasz? to już wiedzą, że smok w nim mieszka? ale mam zaległości.. kakusku muszę odnaleźć twój domek wusia dowiozę za niego Bartka do przedszkola.. to będzie najlepszy rewanż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.03.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Skabus u mnie nie ma wiekszych zmian.Dom przykryty i okna zamontowane. Nie pytam jak Ci sie mieszka bo wiadomo ze wspaniale Tegoroczna zima byla pewnie prawdziwym testem dla nowego domku Dobrze ze masz link do zdjec w stopce bo mialam przeboje z kompem i potracilam wszystkie zbiory ktore pieczolowicie wynajdywalam przez ostatnie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 30.03.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 witaj z powrotem i pisz jak sie mieszka. zdjęcia pokaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.03.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 A ja zaglądałam i wejść nie mogłam.... Jeśli mogę prosić o hasło ... to poproszę Miłego dnia życzę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts