Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

oooo niiieeee Katarzyno! ani jednego zdjęcia!!! kto mi obiecał, że po Nowym Roku zaszczyci mnie swą obecnością???? nawet kanapę dla ciebie kupiłam, żebyś mogła swoją szanowną.... posadzić.. i co??? nic a nic.. przyjedziesz.. obejrzysz.. obmacasz.. czekam! :D :D :D

arnika nie wrzuciłam nic nowego.. nie mam zdjątek.. musze sprzet pożyczyć to nadrobię zaległości...

kakusku ojjj wspaniale się mieszka :D a teraz już wiosnę czuć i coraz bardziej ciesze się na myśl o grillowaniu, kawce na tarasie (tylko tarasu nie ma, ale to drobiazg :wink: ), dzieciaczkach w piaskownicy przed domem (piaskownicy też nie ma, ale kupa piachu jest, a dzieciaki mają wyobraźnię to im wystraczy :wink: ).. zimę przetrwaliśmy - było cudnie.. kominek nastraja :wink:

dodam jeszcze, że jak widzę co moje dzieci wyprawiają na tym narożniku to dziękuję niebiosom, że przestrzegły mnie przed zakupem ślicznego skórzanego narożnika w kolorze ecru za jedyne 6tys. :roll: a tu już sprawdziłam: wtarty jogurt schodzi szybciutko, kredka świecowa w kolorze żółtym (na całej długości) - też już przećwiczona.. generalnie miodzio :D

tylko teraz szukam do niego ławy.. może macie jakąś ciekawą na oku.. duża musi być (narożnik ma 2,8x3m).. i coś ostatnio po głowie mi chodzi biała.. nowoczesna.. hmm..

anusiu ostatecznie spadł mi z nieba ciemobrązowy wielki narożnik z poduchami i dwoma pufami.. w obiciu jakimś takim - ni to materiał.. ni to stara wytarta skóra.. nie mam pojęcia co to, ale czyści się rewelacyjnie :D bardzo jestem z niego zadowolona, tym bardziej, że zapłaciłam za niego bardzo bardzo mało i nie będzie mi go żal za kilka lat wymienić .. jak dzieciaki dorosną:D

wusia nooo.. ja też jestem sceptyczna co do tej Kasi.. no nic.. poczekamy.. a ty masz stałe zaproszenie, więc nie krępuj się :D

Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosenngo nastroju oraz serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół życzy Monika z Rodziną :D

http://www.fototube.pl/pix/img7/org/d41d86014f9ef6a3db801a92356d56c5.jpg

dodam jeszcze, że jak widzę co moje dzieci wyprawiają na tym narożniku to dziękuję niebiosom, że przestrzegły mnie przed zakupem ślicznego skórzanego narożnika w kolorze ecru za jedyne 6tys. :roll: a tu już sprawdziłam: wtarty jogurt schodzi szybciutko, kredka świecowa w kolorze żółtym (na całej długości) - też już przećwiczona.. generalnie miodzio :D

tylko teraz szukam do niego ławy.. może macie jakąś ciekawą na oku.. duża musi być (narożnik ma 2,8x3m).. i coś ostatnio po głowie mi chodzi biała.. nowoczesna.. hmm..

Ikea ma świetną białą nowoczesną ławę. Ostatnio jak byłam to widziałam. To jakaś nowość. Dość duża była :)

jak szukałam ławy do siebie to znalazłam super białą w Planeta Design, ale patrzyłam przed chwilą i już jej nie ma. Ale warto tam zaglądać często, bo co rusz mają coś nowego :)