Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

kasiu dziękuję za podpowiedź.. muszę się do Ikei wybrać..

wuśka no jak nie byłam??????!!!!! wymazałaś to zdarzenie z pamięci czy jak? :lol: no bo u markotki i arniki to rzeczywiście mnie nie było :cry: ale co się odwlecze..! :D

jejuuu moje młodsze dziecię ma dziś fatalny nastrój.. drze się jak nieboskie stworzenie :roll: pewnie ta pogoda ją męczy.. po mamusi taka wrażliwa.. :wink:

Skabusia....

Wszystkiego dobrego na te Święta Wielkiej Nocy, wiele uśmiechu i radości, miłości, szybkiego budowania i meblowania oraz przeprowadzania. Co by Wam w ogródkach wszystko rosło i trawą świeżą porosło , aby zające latały i kury na jajkach siadały...

http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-3238/zajac.jpg

Życzy Arnika z rodziną :p

o kurcze, ale zmiany.. muszę się w tym połapać... dziękuję za wykopanie moich komentów, bo pewnie bym ich pół dnia szukała :)

zaczyna się objawiać nasze przywiązanie do domu.. mieliśmy jak co roku jechać wczoraj do rodziców.. i nie chciało nam się wyjeżdżać.. J napalił w kominku i zrobiło się tak przytulnie, że postanowiliśmy zostać.. ale dzisiaj już jedziemy :)

kluczmonia

hej hej Moniu! Cudem dotarłam do twojej wiadomości , jaką wysłałaś mi na PW, ale teraz nie mogę ci odpowiedzieć.. na PW nie chce się wysłać, ale mam nadzieję, ze nie masz nic przeciwko, żebym odpowiedziała tutaj..

zwolniłam tempo po tej naszej przeprowadzce.. po prostu mi sie nie chce.. potrzebuje chwilki wytchnienia.. mnóstwo rzeczy mam jeszcze do zrobienia, ale mieszkamy już u siebie i to jest najważniejsze, wiec zamiast o meblach do sypialni pomyślałam o wakacjach i wykupiłam wczasy :)

jeśli chodzi o narożnik to mam wymiar 3mx2,8m, więc dosyć spory.. do tego 8 poduch i 2 pufy.. za to wszystko zapłaciłam 1800zł, więc jak mi się trafił to nawet za długo sie nie zastanawiałam.. niestety nie mogę polecić miejsca zakupu, bo narożnik był załatwiony po koleżeńsku - znajomi mojej przyjaciółki produkują kanapy i sprzedają je w Agacie - 3 razy drożej.. zgodzili się zrobić taki sam dla mnie i mojej przyjaciółki po prostu po kosztach..

okap mam Elica stone i jestem z niego bardzo zadowolona - dobry wybór

chętnie bym poogladała twoje wnętrza, więc jak PW zacznie działać to wyślę swój adres mailowy i będę się do ciebie uśmiechać o zdjęcia :)

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,

pełnych wiary, nadziei i miłości.

Radosnego, wiosennego nastroju,

serdecznych spotkań w gronie rodziny

i wśród przyjaciół

oraz wesołego "Alleluja"

✿............(..(..(

✿.............\..)..)._..-.._

✿............__)/.,','.......`.

✿..........,".....`......,--...`.

✿........,"...@.........'....`...\

✿.......(Y.............(...........;''.