wu 31.03.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 dzień dobry Arniczko to konkretnie do Skabusi było bo Ona wszystkich obleciała tylko o mnie zapomniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 U mnie tez nie byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.03.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 U mnie też nie była.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 no to jakoś mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Dzieląc się jajkiem,w te piękne Święta,życzymy samych radości.Niech będzie zdrowie, niech będzie szczęście, dobrobyt niech u Was gości http://www.voica.misje.pl/wielkanoc1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 31.03.2010 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 kasiu dziękuję za podpowiedź.. muszę się do Ikei wybrać.. wuśka no jak nie byłam??????!!!!! wymazałaś to zdarzenie z pamięci czy jak? no bo u markotki i arniki to rzeczywiście mnie nie było ale co się odwlecze..! jejuuu moje młodsze dziecię ma dziś fatalny nastrój.. drze się jak nieboskie stworzenie pewnie ta pogoda ją męczy.. po mamusi taka wrażliwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 mię Słońce o komenty chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Skabusia.... Wszystkiego dobrego na te Święta Wielkiej Nocy, wiele uśmiechu i radości, miłości, szybkiego budowania i meblowania oraz przeprowadzania. Co by Wam w ogródkach wszystko rosło i trawą świeżą porosło , aby zające latały i kury na jajkach siadały... http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-3238/zajac.jpg Życzy Arnika z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 dzień dobry słoneczko noszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 No namierzylam cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 i tu też trafiony zatopiony:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.04.2010 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 o kurcze, ale zmiany.. muszę się w tym połapać... dziękuję za wykopanie moich komentów, bo pewnie bym ich pół dnia szukała zaczyna się objawiać nasze przywiązanie do domu.. mieliśmy jak co roku jechać wczoraj do rodziców.. i nie chciało nam się wyjeżdżać.. J napalił w kominku i zrobiło się tak przytulnie, że postanowiliśmy zostać.. ale dzisiaj już jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.04.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 i teraz dla każdego wątku mam zaznaczać subskrybcję i automatyczne powiadomienia?? buuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.04.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 kluczmonia hej hej Moniu! Cudem dotarłam do twojej wiadomości , jaką wysłałaś mi na PW, ale teraz nie mogę ci odpowiedzieć.. na PW nie chce się wysłać, ale mam nadzieję, ze nie masz nic przeciwko, żebym odpowiedziała tutaj.. zwolniłam tempo po tej naszej przeprowadzce.. po prostu mi sie nie chce.. potrzebuje chwilki wytchnienia.. mnóstwo rzeczy mam jeszcze do zrobienia, ale mieszkamy już u siebie i to jest najważniejsze, wiec zamiast o meblach do sypialni pomyślałam o wakacjach i wykupiłam wczasy jeśli chodzi o narożnik to mam wymiar 3mx2,8m, więc dosyć spory.. do tego 8 poduch i 2 pufy.. za to wszystko zapłaciłam 1800zł, więc jak mi się trafił to nawet za długo sie nie zastanawiałam.. niestety nie mogę polecić miejsca zakupu, bo narożnik był załatwiony po koleżeńsku - znajomi mojej przyjaciółki produkują kanapy i sprzedają je w Agacie - 3 razy drożej.. zgodzili się zrobić taki sam dla mnie i mojej przyjaciółki po prostu po kosztach.. okap mam Elica stone i jestem z niego bardzo zadowolona - dobry wybór chętnie bym poogladała twoje wnętrza, więc jak PW zacznie działać to wyślę swój adres mailowy i będę się do ciebie uśmiechać o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.04.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 http://www.empikfoto.pl/albumy42/394383/998093/previews/33121882_jaja.jpg Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" życzy Glamcia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.04.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" ✿............(..(..( ✿.............\..)..)._..-.._ ✿............__)/.,','.......`. ✿..........,".....`......,--...`. ✿........,"...@.........'....`...\ ✿.......(Y.............(...........;''. ✿........`--.____,.....\..........,..; ✿........((_.,----'.,---'......_,'_,' ✿............(((_,-.(((______,- ….......o00o……………….. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ vVVv..00✿00…_…..… o00o... (___).`0000´._.(_)_..00✿00.. .~Y~……..|….(_)✿(_).0000.\| ….\|… …..\|/…/.(_)….\|.\|/.|/.\| \\|//.\\|//.\\|//.\\|//.\\|//.\\|// ♥_._♥_._♥_._♥_._♥_._♥_._♥ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 cześć Skabusia widzę że lenistwo Cię dopadło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 dobry wieczórSkabusia a Ty gdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.04.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 wusia przecież pisałam, ze jedziemy na święta do rodziców już wróciliśmy.. niestety... tak szybciutko zleciało bardzo dziękuję za życzenia )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.04.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Cześć Skabuniu! Fajnie, że wróciłaś..!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts