skaba 08.04.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 dobry wieczór Skabusia może tylko od znanych numerów odbiera:roll: też tak pomyślałam.. dlatego pisałam o smsie - napisz, że ode mnie i żeby się skontaktował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.04.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) marysiu baaardzo mam ochotę na wspólną kawkę a aparat? nooo.. tylko czy ja mam coś do sfotografowania? wszystko rozgrzebane i niedokończone... ale przyniosłam dzisiaj aparat z pracy.. wróciłam dopiero przed chwilą, więc sesja przełożona na jutro mam czas na myślenie, coby tu pstryknąć Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez skaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Maryś cieszę się Skabusia no chyba tak zrobię bo już sił brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.04.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 a poffithac sie przyszeedlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 dzień dobry Skabusia co u Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.04.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witanko Skabus pstrykaj jak leci nie masz sie czego wstydzic :DMam nadzieje ze nie zapomnisz o pokoju synka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.04.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Skabuś no i gdzie te zdjęcia...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.04.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 hej hej! witam wszystkich witaj duszku wusiu co u mnie? choróbsko nas dopadło.. niby nic, ale każdy się kiepsko czuje: maluchy kaszlą, J smarka, a mnie tak ogólnie rozebrało.. musze sie wykurować przez weekend, bo ciężki tydzień mnie czeka:( maryś gości miałam dzisiaj i z sesji zdjęciowej nici.. co się odwlecze.. zresztą muszę najpierw sprzątańsko uskutecznić, coby jako tako to wyglądało kakusku pokój synka będzie obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.04.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 dzień dobryoj Skabusia to kurujcie się u mnie Piotruś też smarkaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.04.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 (edytowane) maryś gości miałam dzisiaj i z sesji zdjęciowej nici.. co się odwlecze.. zresztą muszę najpierw sprzątańsko uskutecznić, coby jako tako to wyglądało Cześć Skabuniu! I jak tam porządki - zrobione, bo nowych fotek nie widzę..?! Oczywiście dużo zdrówka dla całej rodzinki! Trzymaj się Kochana! Edytowane 10 Kwietnia 2010 przez mario31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.04.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 (edytowane) hej hej! marny dzień dzisiaj.. pogoda fatalna.. z planów ogródkowych nici.. ostatecznie kupiłam doniczki, ale nie miałam siły na przesadzanie.. bardzo mnie ta dzisiejsza tragedia rozwaliła wewnętrznie.. nie mogę myśli pozbierać.. wusia zdrówka dla Piotrusia! ja dziś strasznie kiepsko się czułam, ale położyłam się do łóżeczka o 17tej i wstałam o 20tej.. od razu dalej widzę.. marysiu jako tako ogarnięte idę wklejać do dziennika.. z galerią pobawię się kiedy indziej mialy być co prawda zdjęcia robione w dzień, ale zebrałam się do roboty dopiero teraz.. no cóż - najwyżej będę podmieniać Edytowane 10 Kwietnia 2010 przez skaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.04.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 nooooooooo Skabusia pięknie pięknie a bestię zdolną masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.04.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 ufff.. skończyłam wusia dumna jestem z niego niesłychanie od razu się przestrzenniej w kuchni zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.04.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Grzeczna dziewczynka..! Skabunia ale Ty masz zdolnego Męża - może go wypożyczysz na kilka dni, bo u mnie jest jeszcze co nie co do zrobienia..?! Pięknie u Ciebie i coraz bardziej domowo i przytulnie. Pokoik Bartusia superowy! Echhhh, już się nie mogę doczekać kawki w Twoim salonie.....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.04.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 marysiu on to by się nawet chętnie wypożyczył na kilka dni tylko co ja bym bez niego zrobiła? :) jeszcze daleko u nas do "domowości".. w ostatnim czasie baaardzo zwolniliśmy tempo prac ze względu na to, że I kwartał tego roku był u mnie w pracy szaleństwem i dosyć często byłam na wyjeździe, więc jak w końcu wracałam do domu to najchętniej przesiedziałabym pół dnia na kanapie, żeby najpierw dojść do siebie (ten tydzień niestety też mam taki ).. a po drugie - chyba musiałam chwilę oddychnąć od tego wykańczania i znaleźć własną koncepcję na ciąg dalszy teraz pomału ruszamy naprzód.. zobaczymy jak nam to pójdzie.. czekam na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.04.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Skaba nie przesadzaj, bo od moich ostatnich odwiedzin wiele się zmieniło...! Teraz dopiero zobaczyłam kuchnię i sypialnię, w której masz prześliczne fiolety...! Szczególnie podoba mi się w kuchni, z której wszystko wymiotło - chyba faktycznie do tej spiżarki, hihi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.04.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Marysiu mam traumę po naszej blokowej kuchni - tam dla odmiany wszystko stało na blacie: kaszki, słoiczki, syropki, krajalnica, mikrofala, ściereczki itd. itp... i to na 1,5metrowym blacie.. teraz wszytsko poupychałam gdzie się dało i jest całkowity zakaz wystawiania tego na zewnątrz choć mój mąż cały czas testuje granice tego zakazu odpuściłam i kupię mu odpowiednie słoiczki na sól i inne przyprawy - bardzo potrzebuje mieć to pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.04.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Ależ doskonale Cię rozumiem Kochana, bo sama chowam co się da i staram się, aby jak najmniej rzeczy stało na wierzchu, bo od razu jest wrażenie bałaganu....! Teraz czekam z niecierpliwością na wysoką zabudowę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.04.2010 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 ojj ja też już bardzo bardzo czekam.. tamta strona kuchni nadal jest masakrycznie zagracona.. i nawet spiżarka nie pomogła.. a tak - będzie gładka biała ściana.. miodzio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.04.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Taka czyściutka kuchnia naprawdę robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts