Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

zaglądałam , szukałam cię i nic troszkę straciłam nadzieję że się odnajdziesz ale jednak jesteś , no ale lanie na powitanie ci się należy :) ,

no dobra bić nie będe , ale pochwale , bo bardzo fajnie u was , także nie dzwię się że dobrze wam się mieszka !!!

mój dziennik rzeczywiście zawieszony , a postępy na budowie owszem posuwają się , ale jak patrze co aspect wyrabia to wydaje mi się że u nas to idzie bardzo powoli, w każdym razie ocieplenia zrobione , wszytsko zagruntowane , tynki na ukończeniu zostały łazienki, teraz instalacja ogrzewania podłogowego, odkurzacza centralnego i wylewki, brama też ma przyjechać wkrótce, w ciągu 3 do 4 tyg chcą zacząć robić łazienki, tzn kłaść kafelki itp , schody zamówione , kuchnia również , teraz mam straszny problem z podłogą chcemy mieć deski na ogrzewanie podłogowe, a tu albo się nie nadają , albo kolor nie ten , albo już strasznie drogie , staram się wszystko ogarnąć i pozałatwiać jak najszybciej póki jeszcze mam siłe biegać po sklepach , ale zmęczona już jestem bardzo nie polecam chyba nikomu budować i być w ciąży

pozdrawiam i czekam jeszcze na WIĘCEJ FOTEK !!!

natka nie bij :( nie miałam wyjścia - w pracy nie mam czasu na neta, a w domu nie było :( śnieg na dachu zalegał i bałam się chłopaków wysłać, żeby maszt montowali.. ale już jest ok :)

niezłe postępy u was :) szybciutko idziecie :) wrzuć jakieś foteczki - uwielbiam patrzeć na Lawendę :)

Edytowane przez skaba

marysiu czy gdzieś można obejrzeć dokonania pań firankowych, które ozdobiły twój domek? nie mam linka do twojej galerii :(

trzeba się zebrać w sobie.. jutro do pracy.. ehhh.. we wtorek ruszam do Poznania i pewnie wrócę dopiero w środę w nocy.. a w czwartek i piątek - szkolenie... byle do weekendu!

Skabunia latam do Twojego albumu a zdjecia czekaja w dzienniczku-oj ja gapa;)Slicznie masz tam u siebie a kominek miodzio wiec wcale sie nie dziwie ze zal iz sezon na palenie powoli sie konczy :)

Ciekawe czy z synka wyrosnie Ci jakis rajdowiec ;)

Faktycznie masz niezle napiety przyszly tydzien wiec byle do piatku.Ja tez odliczam juz kazdy dzien bo za dwa tygodnie zaczyna urlopik :D

postaram się coś wkrótce wkleić , jak będe na budowie zrobie najświeższe zdjęcia , tylko się musze troche wykurować , bo zatoki mnie dopadły , a tymczasem mam do ciebie prośbę czy mogłabyś mi podać szerokość twoich parapetów głównie chodzi mi o pokoje dzieci , w lukarnach , nie wiem jak sie za to zabrać ,a powinnam już zamawiać , ubzdurałam sobie że parapety powinny przykrywać grzejniki ale wtedy wyjdą bardzo szerokie cos ok 28 cm ?

kakusek a jak u ciebie postępy ????

Marysiu bardzo dziękuję za link :) obejrzałam wszystkie zdjęcia z otwartą paszczą - przepięknie!! jestem pod ogromnym wrażeniem... nas jeszcze dzieli milion lat świetlnych od takiego stanu :) ale przede wszystkim widać troskliwą rękę gospodyni.. a gospodyni mojego domu jak zwykle na wyjeździ;) no cóż.. taka już jest;)

resztę listu wysyłam na PW :)