skaba 11.04.2010 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 na co dzień niestety aż takiego wrażenia nie ma ale szkolenie użytkowników trwa nie jest źle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.04.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 nie mogę się pozbierać po tej tragedii.. od rana siedzę, czytam i oglądam wszystko co na ten temat jest w necie i TV... szok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.04.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Myślę, że dzisiaj większość z nas tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.04.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Skabus pieknie tam u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.04.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 markotko nie wierz zdjęciom - przyjedź na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.04.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Na pewno przyjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.04.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ślicznie Skabuniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 11.04.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 zaglądałam , szukałam cię i nic troszkę straciłam nadzieję że się odnajdziesz ale jednak jesteś , no ale lanie na powitanie ci się należy , no dobra bić nie będe , ale pochwale , bo bardzo fajnie u was , także nie dzwię się że dobrze wam się mieszka !!! mój dziennik rzeczywiście zawieszony , a postępy na budowie owszem posuwają się , ale jak patrze co aspect wyrabia to wydaje mi się że u nas to idzie bardzo powoli, w każdym razie ocieplenia zrobione , wszytsko zagruntowane , tynki na ukończeniu zostały łazienki, teraz instalacja ogrzewania podłogowego, odkurzacza centralnego i wylewki, brama też ma przyjechać wkrótce, w ciągu 3 do 4 tyg chcą zacząć robić łazienki, tzn kłaść kafelki itp , schody zamówione , kuchnia również , teraz mam straszny problem z podłogą chcemy mieć deski na ogrzewanie podłogowe, a tu albo się nie nadają , albo kolor nie ten , albo już strasznie drogie , staram się wszystko ogarnąć i pozałatwiać jak najszybciej póki jeszcze mam siłe biegać po sklepach , ale zmęczona już jestem bardzo nie polecam chyba nikomu budować i być w ciąży pozdrawiam i czekam jeszcze na WIĘCEJ FOTEK !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.04.2010 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) natka nie bij nie miałam wyjścia - w pracy nie mam czasu na neta, a w domu nie było śnieg na dachu zalegał i bałam się chłopaków wysłać, żeby maszt montowali.. ale już jest ok niezłe postępy u was szybciutko idziecie wrzuć jakieś foteczki - uwielbiam patrzeć na Lawendę Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez skaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.04.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 marysiu czy gdzieś można obejrzeć dokonania pań firankowych, które ozdobiły twój domek? nie mam linka do twojej galerii trzeba się zebrać w sobie.. jutro do pracy.. ehhh.. we wtorek ruszam do Poznania i pewnie wrócę dopiero w środę w nocy.. a w czwartek i piątek - szkolenie... byle do weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.04.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 marysiu czy gdzieś można obejrzeć dokonania pań firankowych, które ozdobiły twój domek? nie mam linka do twojej galerii Skabuniu zaraz Ci podeślę linka do galerii na PW, ale firanki to najlepiej obejrzeć na żywo..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.04.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Skabunia latam do Twojego albumu a zdjecia czekaja w dzienniczku-oj ja gapa;)Slicznie masz tam u siebie a kominek miodzio wiec wcale sie nie dziwie ze zal iz sezon na palenie powoli sie konczy Ciekawe czy z synka wyrosnie Ci jakis rajdowiec Faktycznie masz niezle napiety przyszly tydzien wiec byle do piatku.Ja tez odliczam juz kazdy dzien bo za dwa tygodnie zaczyna urlopik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 12.04.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 postaram się coś wkrótce wkleić , jak będe na budowie zrobie najświeższe zdjęcia , tylko się musze troche wykurować , bo zatoki mnie dopadły , a tymczasem mam do ciebie prośbę czy mogłabyś mi podać szerokość twoich parapetów głównie chodzi mi o pokoje dzieci , w lukarnach , nie wiem jak sie za to zabrać ,a powinnam już zamawiać , ubzdurałam sobie że parapety powinny przykrywać grzejniki ale wtedy wyjdą bardzo szerokie cos ok 28 cm ? kakusek a jak u ciebie postępy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.04.2010 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Marysiu bardzo dziękuję za link obejrzałam wszystkie zdjęcia z otwartą paszczą - przepięknie!! jestem pod ogromnym wrażeniem... nas jeszcze dzieli milion lat świetlnych od takiego stanu ale przede wszystkim widać troskliwą rękę gospodyni.. a gospodyni mojego domu jak zwykle na wyjeździ;) no cóż.. taka już jest;) resztę listu wysyłam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.04.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 kakusku byle do urlopu tydzień będzie hardcorowy, ale ja lubię takie jazdy zdecydowałam, że będę wracać ze szkolenia do domku, więc mam nadzieję, że moje maluchy nie odczują tej pasji podróżniczej mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.04.2010 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 natuś zdrówka życzę! muszę sprawdzić w umowie jakiej szerokości są parapety, bo je się chyba powinno w całości mierzyć.. zaraz poszukam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 dobry wieczór podróżniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.04.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 eeee tam dobry zmarniała jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 a co Ci to Skabuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.04.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 krtań mnie znowu złapała.. i łepetynka boli zamiast się do wyjazdu szykować to klecę korektę budżetu wynagradzania.. dobrze, że kierowcę sobie wypożyczyłam, bo chyba bym na miejsce nie dotarła.. no i zawsze to raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts