wu 12.04.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 oj Skabuś to jak krtań to emskie pij wiem paskudne w smaku ale naprawdę skuteczne i baw się dobrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.04.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 piwko na gorąco mąż mi zaserwował.. to dla mnie zawsze najlepsze na krtań ojj z bawieniem się to raczej kiepsko.. dużo tematów do załatwienia w ciągu dwóch dni.. ale ludzie fajni to pewnie i fajnie być może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.04.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 dzień dobry Skabusia no ja nie wiem czy grzane piwko takie dobre na krtań na imprezie najważniejsi są ludzie jakby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.04.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Kiepsko mieć taki cudny domek i być ciągle poza nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.04.2010 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 właśnie odkryłam, ze w tym hotelu jest darmowa sieć bezprzewodowa szkoda, że tak późno.. właśnie skończyłam pracę i idę lulu wusia ja ci mówię, że dobre :) tofee ja już mam taka cygańska duszę, że ciężko mi w jednym miejscu wysiedzieć ale wspaniale jest mieć gdzie wrócić :) staram się układać tak wyjazdy, żeby maksymalnie być jeden dzień w tygodniu poza domem.. i najczęściej udaje mi się na noc wrócić.. w tym tygodniu sie nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.04.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 dobry wieczórSkabusia jak tam imprezowanie Ci idzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.04.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 dobry wieczór oj chyba niezła ta impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.04.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 No, no... Ale Skabunia zabalowałaś...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 dzień dobry Skabusia dosyć tych baletów ja już mam wiesz co więc zbieraj motywację i przyjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.04.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 hej hej! nooo.. niezłe tempo było.. aż moje zdrówko nie wytrzymało i padłam.. idę w poniedziałek do lekarza i planuję tydzień urlopu, żeby troszkę odsapnąć.. zobaczymy czy dostanę.. mam tak niskie ciśnienie, że ciągle mi się w głowie kręci.. moi towarzysze podróży żylui w ciągłym napięciu, że im zejdę.. kazałam im reanimację na sobie poćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.04.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 wusiu dotrę do ciebie na pewno.. jeno musze na własnych nogach stanąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 no nie ma to jak udana impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.04.2010 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 ojjj wusiu gdyby tam jeszcze był czas na imprezowanie.. czas wolny mieliśmy tylko wtedy, gdy przemieszczaliśmy się samochodem z jednego miejsca w inne.. a i to cały czas na telefonie.. strasznie dużo było spraw do załatwienia, ale najważniejsze, że się udało i teraz mogę chwilkę odsapnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 no wiem jak to jest człowiek lata z wywieszonym jezorkiem no to jak odsapywać bedziesz to ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.04.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 dobry wieczórnie mów że znowu gdzieś balujesz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.04.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 jestem jestem przed chwilą informatycy walczyli z moim netem, bo powiedziałam, że na urlop idę i bez neta nie wytrzymam ale po długich i ciężkich.. udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.04.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 a co mu było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.04.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 mój laptop zastrajkował i nie mogłam się połączyć.. podobno zapamiętał ustawienia poprzednich sieci, z którymi się łączyłam i zawiesiła się karta połączeń sieciowych.. to tak po polsku mówiąc - informatycy mówili inaczej trochę to trwało, ale połączyli siły - mój osiedlowy spec od neta z moim firmowym specem od laptopka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.04.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 najważniejsze że wróciłas do cywilizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.04.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 wróciłam i to podwójnie, bo lekarz tez mnie dzisiaj na nogi postawił do południa przy ziemi się snułam i serducho mi waliło jak szalone.. ale po łyknięciu wskazaneggo medykamentu od razu mi się przesadzania kwiatków zachciało przyjemne popołudnie było.. w sam raz na prace przydomowe i wreszcie mam potwierdzenie, ze moje krzaczory owocowe się przyjęły i jedna róża też - na drugą cierpliwie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts