Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

właśnie odkryłam, ze w tym hotelu jest darmowa sieć bezprzewodowa :) szkoda, że tak późno.. właśnie skończyłam pracę i idę lulu

wusia ja ci mówię, że dobre :) :)

tofee ja już mam taka cygańska duszę, że ciężko mi w jednym miejscu wysiedzieć :) ale wspaniale jest mieć gdzie wrócić :) :) staram się układać tak wyjazdy, żeby maksymalnie być jeden dzień w tygodniu poza domem.. i najczęściej udaje mi się na noc wrócić.. w tym tygodniu sie nie uda :(

hej hej! nooo.. niezłe tempo było.. aż moje zdrówko nie wytrzymało i padłam.. idę w poniedziałek do lekarza i planuję tydzień urlopu, żeby troszkę odsapnąć.. zobaczymy czy dostanę..

mam tak niskie ciśnienie, że ciągle mi się w głowie kręci.. moi towarzysze podróży żylui w ciągłym napięciu, że im zejdę.. kazałam im reanimację na sobie poćwiczyć;)

ojjj wusiu gdyby tam jeszcze był czas na imprezowanie.. czas wolny mieliśmy tylko wtedy, gdy przemieszczaliśmy się samochodem z jednego miejsca w inne.. a i to cały czas na telefonie.. strasznie dużo było spraw do załatwienia, ale najważniejsze, że się udało i teraz mogę chwilkę odsapnąć :)

mój laptop zastrajkował i nie mogłam się połączyć.. podobno zapamiętał ustawienia poprzednich sieci, z którymi się łączyłam i zawiesiła się karta połączeń sieciowych.. to tak po polsku mówiąc - informatycy mówili inaczej :) trochę to trwało, ale połączyli siły - mój osiedlowy spec od neta z moim firmowym specem od laptopka :)

wróciłam :) i to podwójnie, bo lekarz tez mnie dzisiaj na nogi postawił :) do południa przy ziemi się snułam i serducho mi waliło jak szalone.. ale po łyknięciu wskazaneggo medykamentu od razu mi się przesadzania kwiatków zachciało :) przyjemne popołudnie było.. w sam raz na prace przydomowe :) i wreszcie mam potwierdzenie, ze moje krzaczory owocowe się przyjęły :) i jedna róża też - na drugą cierpliwie czekam :)