Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

może uda mi się dzisiaj podjechać do wusi na budowę to z nią porozmawiam.. a jeśli nie - to przecież wieczorkiem na pewno tu do mnie zajrzy ;)

mam ogromną ochotę jechać dzisiaj po jakieś krzaczki.. a że mąż wyraził aprobatę to jest szansa, że coś zasadzimy :) tylko z ta pogodą to nic nie wiadomo :)

rasia oooo rzeczywiście wcześnie się zerwałaś :) mnie wczoraj córcia na nogi o 5 rano postawiła, ale za to dzisiaj wstała o 8.20 :)

marysiu jak zwykle.. nie posadziłam... nie wybraliśmy się w końcu.. ale też chyba koncepcja mi się trochę zmieniła, bo wyoglądałam na allegro rozmaite roślinki i niektóre mi się bardzi bardzo spodobały, ale u nas się takich nie kupi:( postaje allegro albo musiałabym wybrać się gdzies dalej..

wusiu ciiiii... akcja kot musi byc utrzymana w tajemnicy przed J, bo mnie razem z kotem z domu wyprowadzi :) no a wiesz... jak się biedne kocisko przybłąka to przecież mu miski mleka nie odmówimy :) Mary będzie zachwycona :) mam nadzieje, że się dzisiaj spotkamy - ja jestem chętna.. może być po 15.30?

dzień dobry

dla mnie jak najbardziej może być po 15,30 :lol: a pytałam bo mnie to wredne kocisko wczoraj o zawał przyprawiło bo myślałam że małpa przy mnie urodzi ale rano sprawdziłam jeszcze nie urodziła paskuda chyba gadzior na mnie czeka;)

marysiu jak zwykle.. nie posadziłam... nie wybraliśmy się w końcu.. ale też chyba koncepcja mi się trochę zmieniła, bo wyoglądałam na allegro rozmaite roślinki i niektóre mi się bardzi bardzo spodobały, ale u nas się takich nie kupi:( postaje allegro albo musiałabym wybrać się gdzies dalej...

A co takiego fajnego wypatrzyłaś na allegro..?! ;):rolleyes: