mario31 22.04.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Marta jak coś to po śniadanku, ale jeszcze nie wiem dokładnie o której. A co jesteś chętna?! A promocji na pewno nie można łączyć: albo 20% rabatu albo bony albo kupon rabatowy... Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.04.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 E to kicha z tymi rabatami Nie wiem jeszcze ale jakby co zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.04.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 No to jeśli się zdecydujesz to czekam na telefon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.04.2010 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Też dostałam i powiem Ci Skabuniu, że chodzi mi po głowie Jurajska w niedzielę...?! no to jesteśmy umówione daj tylko znać o której i robimy babski wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.04.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 maryś to co? spytasz o narzutę w moim imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.04.2010 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 efi a może byś się dołączyła do wycieczki? a na którą narzutę polujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.04.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 maryś to co? spytasz o narzutę w moim imieniu No oczywista oczywistość, że spytam!!! Rozumiem, że jak będzie to mam kupić..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.04.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 no to jesteśmy umówione daj tylko znać o której i robimy babski wypad Jak się zwlekę rano z łóżka..., to dam znać o której wyjadę, oki?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.04.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 ok! już się cieszę na to spotkanie może wusia da sie namówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.04.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Byłoby super! Trzeba ją koniecznie namówić!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.04.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 może uda mi się dzisiaj podjechać do wusi na budowę to z nią porozmawiam.. a jeśli nie - to przecież wieczorkiem na pewno tu do mnie zajrzy mam ogromną ochotę jechać dzisiaj po jakieś krzaczki.. a że mąż wyraził aprobatę to jest szansa, że coś zasadzimy tylko z ta pogodą to nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.04.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 dzień dobrySkabusia zapomniałam na śmiercia że jadę z Piotrusiem do doctora i tak kole 17 wyjeżdżam:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.04.2010 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 wusiu może jutro się uda nam spotkać.. a co sądzisz o wspólnym niedzielnym wypadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.04.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Skabuś to ja czekam jutro na telefona od Ciebie:) co do niedzieli to dopiero pewnie w sobotę wieczorkiem wiedziec będę ale ja bym bardzo chciała:) aaaaaa Izuś Ty to reflektujesz na kociaka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.04.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Wusiu chcieć to móc, wiec mam nadzieję, że się zobaczymy w niedzielę!!! No i jak tam Skabuniu - wsadziłaś jakieś krzaczory...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.04.2010 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Bry dzień... choć stanowczo za wcześnie mi się zaczął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.04.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 rasia oooo rzeczywiście wcześnie się zerwałaś mnie wczoraj córcia na nogi o 5 rano postawiła, ale za to dzisiaj wstała o 8.20 marysiu jak zwykle.. nie posadziłam... nie wybraliśmy się w końcu.. ale też chyba koncepcja mi się trochę zmieniła, bo wyoglądałam na allegro rozmaite roślinki i niektóre mi się bardzi bardzo spodobały, ale u nas się takich nie kupi:( postaje allegro albo musiałabym wybrać się gdzies dalej.. wusiu ciiiii... akcja kot musi byc utrzymana w tajemnicy przed J, bo mnie razem z kotem z domu wyprowadzi no a wiesz... jak się biedne kocisko przybłąka to przecież mu miski mleka nie odmówimy Mary będzie zachwycona mam nadzieje, że się dzisiaj spotkamy - ja jestem chętna.. może być po 15.30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 dzień dobry dla mnie jak najbardziej może być po 15,30 a pytałam bo mnie to wredne kocisko wczoraj o zawał przyprawiło bo myślałam że małpa przy mnie urodzi ale rano sprawdziłam jeszcze nie urodziła paskuda chyba gadzior na mnie czeka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.04.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 marysiu jak zwykle.. nie posadziłam... nie wybraliśmy się w końcu.. ale też chyba koncepcja mi się trochę zmieniła, bo wyoglądałam na allegro rozmaite roślinki i niektóre mi się bardzi bardzo spodobały, ale u nas się takich nie kupi:( postaje allegro albo musiałabym wybrać się gdzies dalej... A co takiego fajnego wypatrzyłaś na allegro..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.04.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Ja tez mam cala liste roslinek z allegro ale chyba nic z tego nie bedzie bo jak kupilam 2 roslinki na sklaniak za 7zl para to niemal ochrzan zebralam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts