Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

markotko 2 dni miałam na objechanie tej trasy, więc nie było źle :) zresztą ja naprawdę bardzo lubię takie wyprawy :) oczywiście mołabym sobie to rozłożyc w czasie, ale kiedy wyjeżdżam to wolę od razu załatwić kilka tematów, a potem już nie ruszać się z domu.. np. gdybym nie zajrzała do Wrocławia po drodze z Kalisza to musiałabym tam pedzić jutro.. a tak dołożyłam tylko 120km.. no i szybciutko wróciłam, bo jechałam autostradą :)

kasia ejjj noo.. wrzuciłam najnowsze zdjęcia - na początku tej strony.. reszta w dzienniku i tyle :) więcej nie ma co fotografować :)

wusia nie całuj, bo jeszcze nie załatwione :)

Witaj!!! od dawna obserwuje Twój dziennik i chciałabym pogratulować PIĘKNEGO domu!!!!! wszystko urządzone ze smakiem i gustem....... bardzo podoba mi się dom na zewnątrz, jak i jego wnętrza:):) czy mogłabyś podać wymiary salonu, tzn. jaka jest szerokość tej ściany z oknem??? a także chcialabym prosić firmę okien (kolor, profile i jak można cenę za całość...).... pewnie już gdzieś o tym było - przepraszam jeśli się powtarzam z pytaniami!!!;);) jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam

ja mu na droższą aktualnie kasy skąpię.. niestety już dwie droższe stoją w garażu .. ehh..

napisało mi, że twoja krzynka więcej privów ode mnie nie przyjmie dopóki nie posprzątasz, więc pisze tu: moja szarańcza ucieszy się z przyjazdu twojej stonki :) (przynajmniej ta młodsza na pewno, bo starsza jest zazwyczaj w opozycji)

wusia szarańcza jak wiesz lubi bardzo gości.. aż niestety czasem gosciom współczuję ;) też oddalam sie do porządków - rzuciłam wyzwanie fugom :)

anusiu myslałam o tobie, bo miałam być we Wrocławiu dzisiaj, ale nastapiła nagła zmiana planów i nie miałam czasu zareagować :( ale nic straconego.. mąż wusi już nas na drogę pobłogosławił :)