wu 29.04.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 dobry wieczór Skabusia buziole Ty wiesz za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.04.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 markotko 2 dni miałam na objechanie tej trasy, więc nie było źle zresztą ja naprawdę bardzo lubię takie wyprawy oczywiście mołabym sobie to rozłożyc w czasie, ale kiedy wyjeżdżam to wolę od razu załatwić kilka tematów, a potem już nie ruszać się z domu.. np. gdybym nie zajrzała do Wrocławia po drodze z Kalisza to musiałabym tam pedzić jutro.. a tak dołożyłam tylko 120km.. no i szybciutko wróciłam, bo jechałam autostradą kasia ejjj noo.. wrzuciłam najnowsze zdjęcia - na początku tej strony.. reszta w dzienniku i tyle więcej nie ma co fotografować wusia nie całuj, bo jeszcze nie załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.04.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 no wiesz jak będę całować po załatwieniu to nie Ty dostaniesz całusy jeno Twój Małż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.04.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 a tam wusia.. nie kłopocz się - ja mu przekażę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 dzień dobry patrzaj jaka nieuzyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.04.2010 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 jaka nieużyta! wyręczyć cię chciałam wusia daj mnie ten numer konta cooo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.04.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 właśnie mi małż oznajmił, że idzie jutro do pracy.. a mamy urodziny jego chrzesniaka.. no niech to kule świsną...wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 30.04.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Witaj!!! od dawna obserwuje Twój dziennik i chciałabym pogratulować PIĘKNEGO domu!!!!! wszystko urządzone ze smakiem i gustem....... bardzo podoba mi się dom na zewnątrz, jak i jego wnętrza:) czy mogłabyś podać wymiary salonu, tzn. jaka jest szerokość tej ściany z oknem??? a także chcialabym prosić firmę okien (kolor, profile i jak można cenę za całość...).... pewnie już gdzieś o tym było - przepraszam jeśli się powtarzam z pytaniami!!!;) jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 dobry wieczórSkabusia umow się ze mną jutro na kawkę co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.04.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 wusiu chętnie bym się umówiła, ale jedziemy na urodziny do chrześniaka J.. a rano J chce jechać na targ po kosiarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.04.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 oldzia aż się zarumieniłam bardzo dziekuję zaraz postaram się zebrać informacje i wysłać ci na PW - przyznam, że niektóre tematy już mi z głowy wyleciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 no ja bym na targu kosiarki nie kupowała:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.04.2010 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 J ma koncepcję.. nie śmiem z nią nawet dyskutować ktoś mu tam coś polecił, doradził, sprawdził.. przyznam, że nie wnikałam w temat - jak wróci z pracy to wniknę odpisałam ci na PW.. co powiesz na przedpołudniową kawkę? no bo skoro siła wyższa to trza czas znaleźć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 już powiedziałam;) ja się zraziłam jak kupiłam kosę spalinową bodaj w obi i potem kupę czasu czekałam na zwrot kasy bo kosa palić nie chciała kupiłam normalną niemarketową fakt sporo droższą ale chodzi jak zegarek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.04.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 ja mu na droższą aktualnie kasy skąpię.. niestety już dwie droższe stoją w garażu .. ehh.. napisało mi, że twoja krzynka więcej privów ode mnie nie przyjmie dopóki nie posprzątasz, więc pisze tu: moja szarańcza ucieszy się z przyjazdu twojej stonki (przynajmniej ta młodsza na pewno, bo starsza jest zazwyczaj w opozycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 dobra idę sprzątac a tak z ciekawości to czemu stoją no a już nadzieję miałam że Tweoja szarańcza ucieszy się z mojego przyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.04.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 wróciłam zaliczyłam objazdówkę po Polsce: Łódź - Toruń - Kalisz - Wrocław nawet sie nie przyznawaj:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.04.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 wusia szarańcza jak wiesz lubi bardzo gości.. aż niestety czasem gosciom współczuję też oddalam sie do porządków - rzuciłam wyzwanie fugom anusiu myslałam o tobie, bo miałam być we Wrocławiu dzisiaj, ale nastapiła nagła zmiana planów i nie miałam czasu zareagować ale nic straconego.. mąż wusi już nas na drogę pobłogosławił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.04.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 ciesze sie ogromnie i czekam z otwartymi ramionami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Iza daj pokój fugom obiecuję nie patrzeć na podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts