Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

Witam

Dzięki Pani uprzejmości mieliśmy możliwość we wrześniu ubiegłego roku obejrzeć Państwa dom i bardzo podobały nam się rozwiązania, które zastosowaliście.Dziś jesteśmy już po wylaniu fundamentów i zastanawiamy się nad kilkoma kwestiami i jeśli byłaby Pani tak miła i zechciała odpowiedzieć to byłbym bardzo wdzięczny.

1) Kto wykonywał u Państwa rekuperacje i jeżeli można wiedzieć jaki był koszt jej instalacji oraz czy jesteście zadowoleni z jej działania?

2) Czy macie Państwo projekt schodów prowadzących na piętro czy wykonali to na bieżąco budowlańcy ?

3) Prośba o namiary na wykonawcę kominka :)

Pozdrawiam

Piotr i Monika

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

dostałam od znajomych różę chińską na pniu (nie wiem czy to fachowo nazwałam, ale tak to właśnie wygląda).. cuuudne ma liście.. a dzisiaj nieoczekiwanie pojawił się wielki piękny kwiat :) jestem zachwycona :) a aparat zrobił mi psikusa i nie mogę wam go pokazać... wrr...wyrzucę dziada i zainwestuję wreszcie w coś konkretnego..

ze smutkiem donoszę, że kuchni w tym tygodniu nie będzie.. wczoraj zadzwonił pan kuchenny z zapytaniem czy mi bardzo zalezy na montażu kuchni, bo on ma komunię w niedzielę, a jego własna kuchnia leży w przedpokoju i błaga o poskładanie.. żona natomiast nie błaga, a żąda poskładania kuchni, grożąc spakowaniem walizek.. w związku z powyższym, żeby nie dopuścić do rozbicia rodziny przesunęłam termin realizacji kuchni.. tyle czekałam to i tydzień poczekam..