Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo proszę Skabuniu!

No nie ukrywam, że źle nam nie jest...:oops:

Pyszne jedzonko, basen i jeszcze mamusia załapała się na kilka zabiegów wyszczuplająco-modelujących, więc żyć nie umierać...!:cool:

Dziewczynki fakt, rosną jak na drożdżach i nim się obejrzymy powędrują do szkoły...!;)

A jak Twoje zdrówko? Lepiej?!

Ale niektórym to dobrze :) ZAZDROSZCZE!!

aniu mieszkamy od końcówki grudnia :) jeszcze przed samą wigilią miałam kuchnię montowaną :) ale u nas nadal tematy budowlane. bo sporo rzeczy zostało do zrobienia i wiele jest prowizorek.. pomalutku.. pomalutku.. byle do przodu :)

też miałam pytać, co u ciebie i czy już jesteście w nowym domku, bo przez ponad 3 mies. nie miałam netu w domu i wypadłam z obiegu :) a do tego przez to nowe forum zupełnie się zagubiłam :)

och to czuję się zupełnie jak Ty ;)

nowe FM mnie dobija bo sie gubię jeszcze

do domu przeprowadziliśmy się 1 grudnia pudełkami wypychając wykończeniowców

u nas też nadal wiele do zrobienia ale jakoś mi to nie przeszkadza wcale ;)

przeżyliśmy zimę bez gazu więc jesteśmy zahartowani nieźle

ja na razie mam jeszcze wstręt do fachowców więc nic nie robimy

a ściany wyglądają jakbyśmy ze 3 lata mieszkali :evil:

musze jakiś remoncik z wykończeniówką zaplanować :twister:

ooo aniu to rzeczyście mamy te same odczucia :) ja wczoraj remont planowałam :) maluchy pięknie nam już ściany załatwiły... malowanie by się przydało.. ale co tam! damy radę!

zima bez gazu? a to wasze główne ogrzewanie?

u nas teraz jest większe zużycie gazu niż zimą, bo prawie cały czas w kominku się paliło.. miło było i przytulnie :)

basenu przed bramą współczuję

w zimę do pieca mielismy podłaczone butle z propan butanem - grzalismy tym wodę jak slońca nie było i solary nie dały rady

dogrzewaliśmy nieco górę a tak paliliśmy na okrągło w naszej mega kozie :)

na parterze w krótkim rękawku chodziłam ale w naszej sypialni która jest nad garażem oddalona od reszty domu to mialam tak ok 15 stopni

spalam w swetrze pod dwoma kołdrami ;) :D

teraz już mamy gaz w ulicy tylko jeszcze się z papierami bujamy ale niedlugo już gaz popłynie do nas z żółtej rurki :)

hej wusiu.. zdrówko już ok :)

Inez jak miło cię gościć w moich progach :) jak się mieszka? jesteś zadowolona z Lawendy?

kosiarka przyszła! tydzień po Polsce jeździła, bo pan pomylił adresy, a potem nie odbierał telefonu i kurier nie wiedział, gdzie ma z nią jechać.. wrrr..