wu 13.05.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 dobry wieczórco tam słychać chorowitku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.05.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Czesc Skabus:DJak dla mnie to jasny dywanik bedzie się ładnie prezentowal na kontrastowej podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.05.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 kakusku no chociaż ty jedna zajęłaś stanowisko w sprawie dywanu też skłaniam się w kierunku jasnego.. muszę ruszyć w teren, żeby co nieco obejrzeć.. wusiu ello! niewiele słychać.. na szkoleniu byłam i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.05.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Ja tez jestem za jasnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.05.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Bardzo proszę Skabuniu! No nie ukrywam, że źle nam nie jest... Pyszne jedzonko, basen i jeszcze mamusia załapała się na kilka zabiegów wyszczuplająco-modelujących, więc żyć nie umierać...! Dziewczynki fakt, rosną jak na drożdżach i nim się obejrzymy powędrują do szkoły...! A jak Twoje zdrówko? Lepiej?! Ale niektórym to dobrze ZAZDROSZCZE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.05.2010 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 jasny przegłosowany nareszcie weekend!! ale długi był ten tydzień.. jutro rozbieramy wreszcie nasz blaszany garaż.. ma już swoje nowe miejsce.. w końcu zniknie tablica informacyjna z placu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.05.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Hej Stokrotko ja też bym sobie jasny połozyła śliczny Twój salon a kanapa luxus a tak niesmiało spytam czy już mieszkacie bo mnie chwilę niebyło i nie w temacie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.05.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 aniu mieszkamy od końcówki grudnia jeszcze przed samą wigilią miałam kuchnię montowaną ale u nas nadal tematy budowlane. bo sporo rzeczy zostało do zrobienia i wiele jest prowizorek.. pomalutku.. pomalutku.. byle do przodu też miałam pytać, co u ciebie i czy już jesteście w nowym domku, bo przez ponad 3 mies. nie miałam netu w domu i wypadłam z obiegu a do tego przez to nowe forum zupełnie się zagubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.05.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 och to czuję się zupełnie jak Ty nowe FM mnie dobija bo sie gubię jeszcze do domu przeprowadziliśmy się 1 grudnia pudełkami wypychając wykończeniowców u nas też nadal wiele do zrobienia ale jakoś mi to nie przeszkadza wcale przeżyliśmy zimę bez gazu więc jesteśmy zahartowani nieźle ja na razie mam jeszcze wstręt do fachowców więc nic nie robimy a ściany wyglądają jakbyśmy ze 3 lata mieszkali musze jakiś remoncik z wykończeniówką zaplanować :twister: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.05.2010 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 ooo aniu to rzeczyście mamy te same odczucia ja wczoraj remont planowałam maluchy pięknie nam już ściany załatwiły... malowanie by się przydało.. ale co tam! damy radę! zima bez gazu? a to wasze główne ogrzewanie? u nas teraz jest większe zużycie gazu niż zimą, bo prawie cały czas w kominku się paliło.. miło było i przytulnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.05.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 leje.. leje.. i leje... przed bramą mam jezioro.. musze kajak zakupić masakra trawa potwornie wybujała, a kosiary nadal nie ma ale i tak nie ma jak kosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 dobry wieczórSkabusia wiesz ja to mam basen wąski bo wąski ale basen:( i weź masz zaproszenie chodź zobacz co mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.05.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 wusia co masz? co masz? gdzie mam lecieć oglądać? a możesz mi podrzucić hasło do twojej galerii.. wstyd, ale gdzieś mi sie zapodziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.05.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 znalazłam!!! cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.05.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 basenu przed bramą współczuję w zimę do pieca mielismy podłaczone butle z propan butanem - grzalismy tym wodę jak slońca nie było i solary nie dały rady dogrzewaliśmy nieco górę a tak paliliśmy na okrągło w naszej mega kozie na parterze w krótkim rękawku chodziłam ale w naszej sypialni która jest nad garażem oddalona od reszty domu to mialam tak ok 15 stopni spalam w swetrze pod dwoma kołdrami teraz już mamy gaz w ulicy tylko jeszcze się z papierami bujamy ale niedlugo już gaz popłynie do nas z żółtej rurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.05.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 aniu to rzeczywiście jesteście zaprawieni w boju ojj takie sytuacje mają swoje uroki i na pewno będziecie to w przyszłości wielokrotnie wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 dobry wieczórSkabusia jak zdrówko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 18.05.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witaj Skabuś, dawno do Ciebie nie zaglądałam a tu takie zmiany Super, gratuluję! ...dywan zdecydowanie jasny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.05.2010 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 hej wusiu.. zdrówko już ok Inez jak miło cię gościć w moich progach jak się mieszka? jesteś zadowolona z Lawendy? kosiarka przyszła! tydzień po Polsce jeździła, bo pan pomylił adresy, a potem nie odbierał telefonu i kurier nie wiedział, gdzie ma z nią jechać.. wrrr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.05.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 dobry wieczór Skabuś cieszę się że wyzdrowiałaś my się pozbierać nie możemy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts