skaba 20.05.2010 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 o kurcze wusia to kiepsko zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.05.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Hej Skabuniu! A jak tam u Ciebie?! Wszystko w porządku..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 dobry wieczórSkabusiu ano tak to jest:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.05.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 marysiu u mnie wszystko dobrze a jak u was? kusi mnie, zeby zapytać kiedy wracacie wusiu jeszcze raz - dużo zdrówka! przecież w końcu kiedyś musimy się na tym grillu spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.05.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 uuuu na burze się u nas zanosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.05.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 marysiu u mnie wszystko dobrze a jak u was? kusi mnie, zeby zapytać kiedy wracacie No niestety laba się kończy i powoli zaczynam myśleć o powrocie... Chyba zjedziemy w sobotę, bo zapowiadają u nas ładną pogodę i chcę to wykorzystać...! Dzisiaj byliśmy znowu na super spacerku, a wczoraj to chyba ze trzy godziny siedzieliśmy na plaży, bo było pięknie..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.05.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 ale wam dobrze bardzo tęsknię za słoneczkiem.. mam nadzieję, że chociaz na urlopie się wygrzeję.. chociaż w Bułgarii powalających temperatur nie ma, a ja z tych ciepłolubnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.05.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 A ja tęsknię za....... domkiem! Trzy tygodnie to jednak długo... Martynka zaczęła być ostatnio bardziej marudna... Przez sen zaczyna wołać tatusia, więc chyba pora wracać..! Co do urlopu, to ja też uwielbiam się wygrzać na słonku. Ale muszę na to poczekać do września...! To kiedy wyjeżdżasz do Bułgarii...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.05.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ty to masz labe Marys w tym roku nie za dobrze ci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.05.2010 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 marysiu nie dziwię ci się, że tęsknisz.. zostawić taki ładny domek na trzy tygodnie.. ojj rzeczywiscie trochę długo (że o mężu nie wspomnę ) ja wylatuję 8 czerwca na 10 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.05.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ty to masz labe Marys w tym roku nie za dobrze ci?? Marta jak to mówi mój Mąż: niektórym się w doopie poprzewracało...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.05.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 marysiu nie dziwię ci się, że tęsknisz.. zostawić taki ładny domek na trzy tygodnie.. ojj rzeczywiscie trochę długo (że o mężu nie wspomnę ) ja wylatuję 8 czerwca na 10 dni Mężuś był w zeszłym tygodniu na weekend, więc nie jest źle..! No to już niedługo wylatujesz, ale Ci fajnie..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.05.2010 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Nie mam jeszcze natchnienia, żeby już myśleć o urlopie.. pewnie po prostu spakuję się w ostatniej chwili i pojadę chociaz przydałoby się zrobić przegląd garderoby dzieciaków.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.05.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 No ja zrobiłam przegląd przed wyjazdem i niestety musiałam trochę rzeczy dokupić....! Oczywiście, sobie też dokupiłam co nie co..... A w tym roku wyjątkowo fajne ciuszki są w sklepach, echhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.05.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 to może lepiej jednak nie będę robiła tego przegladu synio ma garderobę w miarę kompletną, ale córcia ma niewiele.. wstyd się przyznać, ale skąpię teraz strasznie na ubraniach.. ale jak mus to mus nie wiem tylko kiedy uda mi sie wybrać do sklepów.. hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.05.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 dobry wieczórSkabusia jak tak dalej pójdzie to pojedziesz tyłek grzać a z grilla nici:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 21.05.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 hej wusiu.. zdrówko już ok Inez jak miło cię gościć w moich progach jak się mieszka? jesteś zadowolona z Lawendy? Mieszka się bardzo dobrze. Drugi raz też wybrałabym tak samo...no może drobniutkie zmiany bym wprowadziła,ale ogólnie jest ok. Najlepsze trafienia w domku to DGP (rozprowadzenie powietrza od kominka na piętro) i płyta indukcyjna...rewelka! A z minusów to trochę popłynęłam z ciemnymi schodami...zanim zagospodarujemy teren wokół nas to kurz i piasek mnie wykończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.05.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Inez a czemu popłynęłaś z ciemnymi schodami..!? Z indukcji też jestem zadowolona..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.05.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 wusia pogoda już jest niezła musicie tylko nadal kurować się intensywnie i w przyszłym tygodniu jest szansa na grillowanko inez cieszę się, że jesteś zadowolona z efektu ja też nie zamieniłabym naszej wymarzonej lawendy na nic innego schody też mam ciemne.. nie wiem czy to samo masz na mysli, ale ja intensywnie zastanawiam się czy montować do nich boczne światełka, bo na razie mam 2 - na samej górze i na samym dole i po ich oświeceniu tak widać pył zbierający się na schodach, że wygląda to fatalnie.. niestety - kurz jest nie do usunięcia.. ale bez światełek schodki wyglądaja miodzio teren też czeka na zagospodarowanie.. miałam działać na wiosnę, ale jednak jeszcze musze poczekać.. na razie pracujemy intensywnie nad trawą - mąż ma nową kosiarę i szaleje.. własnie zmykam na podwórko, bo J wyjechał na chwilę i dostałam pozwolenie na poprowadzenie kosiarki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 dobry wieczór Skabusia już intensywniej się nie da kurować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts