Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

marysiu u mnie wszystko dobrze :) a jak u was? kusi mnie, zeby zapytać kiedy wracacie :)

No niestety laba się kończy i powoli zaczynam myśleć o powrocie...:(

Chyba zjedziemy w sobotę, bo zapowiadają u nas ładną pogodę i chcę to wykorzystać...!;)

Dzisiaj byliśmy znowu na super spacerku, a wczoraj to chyba ze trzy godziny siedzieliśmy na plaży, bo było pięknie..!:yes:

A ja tęsknię za....... domkiem!;):yes:

Trzy tygodnie to jednak długo... Martynka zaczęła być ostatnio bardziej marudna... Przez sen zaczyna wołać tatusia, więc chyba pora wracać..!;)

Co do urlopu, to ja też uwielbiam się wygrzać na słonku.

Ale muszę na to poczekać do września...! :cool:

To kiedy wyjeżdżasz do Bułgarii...?!

marysiu nie dziwię ci się, że tęsknisz.. zostawić taki ładny domek na trzy tygodnie.. ojj rzeczywiscie trochę długo :) (że o mężu nie wspomnę ;))

ja wylatuję 8 czerwca na 10 dni

Mężuś był w zeszłym tygodniu na weekend, więc nie jest źle..! :cool:

No to już niedługo wylatujesz, ale Ci fajnie..! ;):yes:

hej wusiu.. zdrówko już ok :)

Inez jak miło cię gościć w moich progach :) jak się mieszka? jesteś zadowolona z Lawendy?

Mieszka się bardzo dobrze. Drugi raz też wybrałabym tak samo...no może drobniutkie zmiany bym wprowadziła,ale ogólnie jest ok. Najlepsze trafienia w domku to DGP (rozprowadzenie powietrza od kominka na piętro) i płyta indukcyjna...rewelka! A z minusów to trochę popłynęłam z ciemnymi schodami...zanim zagospodarujemy teren wokół nas to kurz i piasek mnie wykończy.

wusia pogoda już jest niezła :) musicie tylko nadal kurować się intensywnie i w przyszłym tygodniu jest szansa na grillowanko :)

inez cieszę się, że jesteś zadowolona z efektu :) ja też nie zamieniłabym naszej wymarzonej lawendy na nic innego :)

schody też mam ciemne.. nie wiem czy to samo masz na mysli, ale ja intensywnie zastanawiam się czy montować do nich boczne światełka, bo na razie mam 2 - na samej górze i na samym dole i po ich oświeceniu tak widać pył zbierający się na schodach, że wygląda to fatalnie.. niestety - kurz jest nie do usunięcia.. ale bez światełek schodki wyglądaja miodzio :)

teren też czeka na zagospodarowanie.. miałam działać na wiosnę, ale jednak jeszcze musze poczekać.. na razie pracujemy intensywnie nad trawą - mąż ma nową kosiarę i szaleje.. własnie zmykam na podwórko, bo J wyjechał na chwilę i dostałam pozwolenie na poprowadzenie kosiarki :) :) ;)